دلیل ناکامی در کنکور چیست؟

ghsh

New Member
لایک ها
53
به نظر شما چرا بعضی از دانش آموزان با وجود خواندن خوب و کافی به نتیجه ی دلخواهشان در کنکور نمی رسند؟
و می گویند خیلی خیلی سخت بود شانس ماست..!!!!!!!!!!!
و بعد اعتماد به نفسشان کمرنگ می شود.
دلیل های زیادی وجود دارد.
نظر شما چیست؟

یکی از دلیل هایش به نظر من اینه که متکی به جزوات معلم هستند و به کتاب کمتر توجه دارند!
البته نظرم این است .بهتر است آن هایی که کنکور دادند بگویند...

bihamta

New Member
لایک ها
345
ببخشید من کنکور ندادما ولی از کنکوریهاممون که میپرسیدیم میگفتن:
سه تا از سوالای کنکور تو جزوه ی دیفرانسیل معلممون هست.پس جزوه ی معلم هم اهمیت داره. :) :)

ghsh

New Member
لایک ها
53
البته که اهمیت داره من اصلا منظورم این نبود.منظورم اینه که رو جزوه بیشتر وقت میذارن...چطور بگم....کتاب را بعد از جزوه می دانند.

این گفته ی شما هم کاملا درسته اگر این طور نبود پس چرا معلم ها نکات خارج از کتاب می گفتند .پس هست.
من کنکور ندادم هنوز ولی خیلی از سوالامون سوالای اساسی کنکوره(با اینکه 3 سال دیگه کنکور دارم) منظورم کپی برداری نیست از نظر مفهوم میگم به خاطره همینه که آدم باید مدارسی را برگزیند که مفهومی کارمی کنند.
خود من اول جزوه را می خونم بعد کتاب....................

mshf

New Member
لایک ها
10
میخوای باور کن میخوای نکن من همه چیز بلدم تک تک فعالیت کتاب ها البته به جز زمین سوال اختصاصی کنکور را همه را بلدم فقط وقت کم اوردم که برا من بعید بود ناراحتم اما میدونم نه درسخوندنم مشکل داره نه هوشم
کنکور=مسابقه بخت ازمایی :lol:

ghsh

New Member
لایک ها
53
پس کم آوردن وقت هم یکی از دلایل.
در ضمن من نمی گم حتما نظرم درست است گفتم شاید...

bihamta

New Member
لایک ها
345
از نظر من مورد بعدی روحیه و استرس است.ما رتبه 1 مون که رتبش شد 19 پرسیدیم آیا اضطراب داشتی سر جلسه؟گفت نه.عامل بعدی روحیه اس گفتش که میشه گفت 80 درصد روحیه ، 20 درصد معلومات.

لایک ها
3
از نظر من
1)توکل به خدا
2)برنامه ریزی خوب (آینده نگری و ...)
3)پشتکار خوب
4)اعتماد به نفس خوب
5)تلاش و کوشش
البته همه ی اینها موثر بر نتیجه می شود

kquran

New Member
لایک ها
18
آدم اگه بخواد موفق شه به هیچی جز هدفش فکر نمی کنه...
یکی کامل کتابو حفظه و همه چیشو بلده ولی اگه ندونه چطور با سوال و شرایط جلسه برخورد کنه مطمئن باشید شکست می خوره...
جزوات خلاصه ی نکاتی از خود کتاب هستند که اصلا تو دید نمیان و مسلمه که سوالای کنکور از اوناست...
پس به معلماتون و جزوه هاشون تا حد معقول اعتماد کنید!

cleopatra

New Member
لایک ها
23
mshf گفت
میخوای باور کن میخوای نکن من همه چیز بلدم تک تک فعالیت کتاب ها البته به جز زمین سوال اختصاصی کنکور را همه را بلدم فقط وقت کم اوردم که برا من بعید بود ناراحتم اما میدونم نه درسخوندنم مشکل داره نه هوشم
البته زمان و کنترل وقت چیزی نیست که از دست ما خارج باشه و اصلا به بخت و اقبال ربطی نداره. نیاز به تمرین داره
بعد از عید موقع دادن آزمون های جامع باید برای کنترل وقت تمرین کنیم.

mshf

New Member
لایک ها
10
البته میشه وقت را تنظیم کرد اما من تو ازمونا سنجشم وقت کم نمیاوردم به هر حال من که بد نشدم و نتیجه زحمتمو دیدم اما قبول کنید که سنجش عالی سنجشیه که اتفاق های احتمالی را حذف کنه تا حد امکان .ولی کنکور اون سنجش عالی نیست هرچند فعلا بهترین راهه چون منم با امتحان نهایی مخالفم و حالا اگه علت ناکامی در کنکور را بخوام بگم میگم عدم خودباوری
اما خودش چند جنبه داره مثلا من فکر میکردم تو ادبیات ضعیفم اما با این حال باور داشتم که زیر100 میشم به هر حال قطعا رتبه 100 کنکور اگه میخواسته 1 بشه حالا که نشده ناکام نیست

Rostami

New Member
لایک ها
15
از نظر من بعد روحی روانی کنکور حداکثر 20% کاره و بقیش مربوط میشه به بار علمی وتسلط روی منابع.شما هر چی مسلط تر باشی استرست کمتر میشه سرعت عمل بیشتری داری و وقت کم نمیاری امادگی رو یارویی با سوالات مشکل رو داری و نمیگی که سوالا سخت بودن و........!
حالا این تسلط رو از راه های زیادی میشه بدست آورد که مهمترینش همون کتاب درسیه!

kquran

New Member
لایک ها
18
Rostami گفت
از نظر من بعد روحی روانی کنکور حداکثر 20% کاره و بقیش مربوط میشه به بار علمی وتسلط روی منابع.شما هر چی مسلط تر باشی استرست کمتر میشه سرعت عمل بیشتری داری و وقت کم نمیاری امادگی رو یارویی با سوالات مشکل رو داری و نمیگی که سوالا سخت بودن و........!
حالا این تسلط رو از راه های زیادی میشه بدست آورد که مهمترینش همون کتاب درسیه!
شدیدا مخالفم......روحیه مهم ترین عامله...شاید چیزی بیش از 60 % ...مطمئن باشید با 30 % اطلاعاتتون راحت 2 رقمی میشید...
آقا محمد از شما دیگه بعید بود این حرفو زدن...همین رتبه ای رو هم که اوردی مدیونه روحیه تی!!!

Rostami

New Member
لایک ها
15
قبول دارم که از لحاظ علمی ضعیف بودم :cry: ولی روحیه اینقدر ها هم مهم نیست .شاید روحیه اولین عامل باشه ولی مهمترین عامل نیست! :(

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
mshf گفت
من موافقم اگه تاپیک مرگ ناگهانی یک رویا رو خونده باشید میفهمید منم همین وضعیت رو داشتم

pozitrone

New Member
لایک ها
21
من این حرفو از یه روانشناس شنیدم و به نظرم درسته.
کنکور= 30درصد درس+20درصد شانس+50درصد اعتماد به نفس
مثلا من در آخرین آزمون قلم چی رتبه 1100 شدم ولی در سر کنکور آن چنان آرمشی داشتم که به راحتی کنکور دادم و رتبه ام 134 شد.به نظرم خدا بیشتر از حقم به من تو کنکور داد.ضمنا شیمی سخت امسال هم عامل بسیار مهمی در خوب شدن رتبه ی من بود.

mshf

New Member
لایک ها
10
روحیه خیلی مهمه اما باز اگه روحیه و سواد و همه چیز هم داشته باشی و از همه بهتر باشی ممکنه نتیجه ی تو بهتر از همه نشه مثلا من توی همه ی ازمونا تو استان اول بودم اما الان حداقل4 نفر بهتر از من شدن یعنی منظورم اینه که اگه من به استوکیو متری گیر دادم به سوال پیش که سوت ثانیه جواب می دادم نرسیدم این معنیش این نیست که من خودمو باور نداشتم روحیه نداشتم کم خونده بودم وتسلط نداشتم بله الان وضع من مثل کسیه که پیش را بلد نبوده من 4 جلد کتاب برا پیش زدم هر کدوم150 صفحه اونم نه یک بار 2 بار تازه غیر ازاون کتاب شیمی را حداقل2 بار خوندم حفظ کردم مفهومشا در بعضی جاها در سطح دانشگاه در اوردم این ضعیفی من و امثال منو نمیرسونه که در رشته تجربی زیست اسونه اکثرا بالا 90 میزنن و این مشکل از تسلط من نیست وقتی که سوال زیست پارسال به اون سختی را وقتی که هنور کاملا اماده نیستم جواب میدم به طوریکه فقط1 یا2 غلط دارم مشکل از روحیه من نیست که یه سوال غلط تو زیست امسال هست که حذف نشده و ازمن غلط گرفتن
من زیستمو95 زدم یه غلط و یه نزده حالا اگه این غلط که از من گرفتن حذف میشد فکر میکنی کم تو رتبم تاثیر داشت نهایت حرفم نگید کنکور معیار خوبیه و به تسلط ربط داره که بم برمیخوره

ghsh

New Member
لایک ها
53
مورد اول که تحت کنترل خود ماست.
مورد سوم هم با تمرین کردن به دست می آید.
ولی مورد دوم دیگه دست ما نیست پس بهتره دعا کنیم که شانس با ما همراه باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

لایک ها
1,316
به نظر من قبل كنكور:كسب مفهومي اطلاعات و تجربه آزمون ضمن داشتن اعتماد به نفسي در حد غرور كه فك كني بهتريني البته با تلاش زياد اما سر جلسه فقط و فقط ريلكس بودن و نداشتم استرس من اينقد آرامش داشتم كه شب كنكور در كمتر از 5 دقيقه خوابم برد!!!اين در حاليه كه بعضي شبا تا 3 هم خوابم نميبرد!!!و البته نتيجه آرامشم را هم گرفتم

pirate17

New Member
لایک ها
40
توصیه می کنم کسی در حد غرور از خودش مطمئن نباشه!
من یه بار بودم با سر رفتم تو سنگ! :eek:

اقا شایان شما رتبتون چند شد؟ :)

mshf

New Member
لایک ها
10
مفهوم را درک کنی برا خودت خوبه اما برا کنکور خیلی تفاوت نداره یه سوال مفهومی بگید تو کنکور امسال اما زیست پارسال عالی بود من انتظار یه چیز مفهومی تر را داشتم

بالا