bahareh.h

New Member
لایک ها
11
سلام به همگی.. من دارم میرم دوم دبیرستان رشتمم تجربیه ولی ریاضیو بیشتر دوست دارم منتها از رشته های دانشگاهیش ابدا خوشم نمیاد:188:
راستش من عاشق دندونپزشکیم و به جز شهید بهشتیم نمیتونم به چیز دیگه ای فکر کنم :133:یعنی به رشته های دیگه تجربی علاقه ی زیادی ندارم مثل پزشکی. به نظرتون من برم تجربی ؟؟؟ من خیلی سردر گمم:177:

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529
پاسخ : دندونپزشکی آری یا نه؟؟.. مسئله اینست

موضوعه این تاپیک برگرفته از این جملست:
To be or not to be thats's a question!!

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

:216::149:
ریاضی خیلی خوبه.

آخرین ویرایش توسط مدیر

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

برید تجربی.می گید من عاشق دندون پزشکی ام!خوب برید

navid_hacker

New Member
لایک ها
46

سلام به همگی.. من دارم میرم دوم دبیرستان رشتمم تجربیه ولی ریاضیو بیشتر دوست دارم منتها از رشته های دانشگاهیش ابدا خوشم نمیاد:188:
راستش من عاشق دندونپزشکیم و به جز شهید بهشتیم نمیتونم به چیز دیگه ای فکر کنم :133:یعنی به رشته های دیگه تجربی علاقه ی زیادی ندارم مثل پزشکی. به نظرتون من برم تجربی ؟؟؟ من خیلی سردر گمم
منم خودم قدیما می خواستم برم تجربی ...ولی تجربی یه بدی داره...وقتی می خوای بری دانشگاه رشته هاش 2 حالت دارن ...یا خوب خوبن یا بی خود بی خود....خودت ارزیابی کن و ببین اگه تو کنکور تجربی به نظر خودت رتبت 100 در 100 زیر 500 میشه حتما برو تجربی در غیر این صورت ریاضی بهتره....

afshin

New Member
لایک ها
71

ba salam
be alagheye khode fard bastegi dare k che reshteii bere

man khodam darusazi dust dashtam amma raftam dandanpezeshki chon darAmade kheyli ziyadi dare va tole tahsilesh ham kame .. darsasham asoontare .. ama khodam in reshta ro dus nadaram

elish

New Member
لایک ها
116

سلام
من فکر میکنم این دلیل نمیشه که هر کسی ریاضی دوست داره حتما رشتش ریاضی باشه!
منم ریاضی دوست دارم اما تجربیم و اینو در نظر داشته باشید که زیست اولین شرط برای دندان پزشکیه! باید حال زیستو داشته باشی!

mssh

Active Member
لایک ها
54

برو دنبال علاقه. علاقه خودش به آدم هم تحرک می ده هم انگیزه.
اگر واقعا ریاضی دوست داری پس به نظر من این رشته هارو تو سایت گزینه دو بررسی کن:
علوم کامپیوتر
ریاضی محض
برق گرایش مخابرات
ریاضی کاربردی
اما یادت باشه تو ایران جایگاه اجتماعی و اقتصادی دندانپزشکی با هیچ کدوم از رشته های بالا قابل مقایسه نیست.

ریحانه

New Member
لایک ها
232

سلام
نمی تونم کمکی بهت بکنم
چون من هم دقیقا مثل تو هستم
به فیزیک و ریاضی علاقه دارم ولی دندونپزشکی رو خیلی دوست دارم
هرکی بهم یه چی می گه
ولی بدون با این چیزا فقط سردرگم میشی با کسی مشورت کن که واقعا واسه حرفاش استدلال داره
این هم هست که مهندسی رو اگه درست خوب باشه مطمئنا دانشگاه خوب قبولی
ولی تو تجربی واسه دخترا شانس قبولی زیاد نیس
موفق باشی

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

سلام دوست عزيز.اولن يه چيزي رو يادت باشه كه رشته ي دانشگاهي تااخرعمرباهاته ولي اگهاززيست بدت ميادونميتونيبخونيش پس برو سمت رياضي.ميتوني واسه خودت يه جدول درست كني وتو هريك اطز خونه هاش مواردعلاقمندي به شغل اينده,ميزان درامد,علاقه به دروس مرتبط,بازاركار.بعداز20به هريك ازاينا تورياضي وتجربي نمره بدي اخرسر ارزيابي كني.اين روشو ماازيكي ازاشنايان خيلي باسواد چندمدركيمون پرسيديم واسه خواهرم كه خيلي بدردبخور بودوالانم تودانشگاه تهران پزشكي ميخونه.موفق باشي

bahareh.h

New Member
لایک ها
11

دوستان واقعا ازتون ممنونم راستش من از نظر درسی مشکلی ندارم و درسم خیلی خوبه و اینو هم مطمئنم که اگه بخوام میتونم دندونپزشکی شهید بهشتی قبول شم حتی اگه برم ریاضی مطمئنم که شریف قبول میشم!!!!(اعتماد به نفسو داشتی؟؟!!) راستش سال اول معلم زیستمون خیلی .....بود به خاطر همین من واقعا از زیست زده شدم در عوض معلم ریاضیمون ماه بود و همین احتمالا رو علاقم تاثیر زیادی گذاشته اما خب به نظرم این که بخوای به خاطر یه معلم که تو ازش بدت میومد نری رشته ی مورد علاقت خیلی بد میشه....
به همین دلیل تصمیم گرفتم برم تجربی تا به اون چیزی که میخوام برسم..

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

دوستان واقعا ازتون ممنونم راستش من از نظر درسی مشکلی ندارم و درسم خیلی خوبه و اینو هم مطمئنم که اگه بخوام میتونم دندونپزشکی شهید بهشتی قبول شم حتی اگه برم ریاضی مطمئنم که شریف قبول میشم!!!!(اعتماد به نفسو داشتی؟؟!!) راستش سال اول معلم زیستمون خیلی .....بود به خاطر همین من واقعا از زیست زده شدم در عوض معلم ریاضیمون ماه بود و همین احتمالا رو علاقم تاثیر زیادی گذاشته اما خب به نظرم این که بخوای به خاطر یه معلم که تو ازش بدت میومد نری رشته ی مورد علاقت خیلی بد میشه....
به همین دلیل تصمیم گرفتم برم تجربی تا به اون چیزی که میخوام برسم..
چند قاعده مختصر و مفید که خودم کشف کردم:

• برید دندون پزشکی اگه براتو فرقی نداره که برید پزشکی یا دندون پزشکی یا واقعا از دندون پزشکی خوشتون میاد
  • برید پزشکی اگه دیگه علاقتون ترکونده نمیتونید نرید پزشکی
به نظر من تو تجربی همین دو رشته خوبه که دندان پزشکی خیلی راحت تر و درآمدزا تره

bahareh.h

New Member
لایک ها
11

چند قاعده مختصر و مفید که خودم کشف کردم:

• برید دندون پزشکی اگه براتو فرقی نداره که برید پزشکی یا دندون پزشکی یا واقعا از دندون پزشکی خوشتون میاد
  • برید پزشکی اگه دیگه علاقتون ترکونده نمیتونید نرید پزشکی
به نظر من تو تجربی همین دو رشته خوبه که دندان پزشکی خیلی راحت تر و درآمدزا تره
راستش زیاد به پزشکی علاقه ندارم در عوض دندون...................!!!!!!:123:

بالا