بهترین راه پر کردن وقت بازیهای کامپیوتریه. من که Assassin's creed2 رو تموم کردم الآن چسبیدم به resident evil5 بعد از این هم Call of Duty6 بعدش هم خدا میدونه!!! حال می کنین چه سرم شلوغه!!!
منم برای پر کردن اوقات فراغتم کتاب نجوم به زبان ساده تالیف مایر دگانی رو شروع کردم به خوندن.این کتاب 462 صفحه است و نجوم رو از پایه شروع کرده و بعد هم به مسایل فیزیک سماوی میرسه که حل کردنشون بامزه است مخصوصا برای من که یه دوره در زمینه المپیاد ادبیات فعالیت می کردم و رشتم هم انسانیه خوندن این کتاب برام یه تجربه ی خیلی عالیه !!
من یه کتاب دیگه هم شروع کردم به خوندن اسمش *میشل استروگف * نوشته زول ورن . واقعا قشنگه داستان تو فضای جنگ روسها وتاتارها اتفاق می افته و بعد به یه ماجراهایی میرسه که واقعا جالبه ! توصیه می کنم حتما بخونین !
من یه کتاب دیگه هم شروع کردم به خوندن اسمش *میشل استروگف * نوشته زول ورن . واقعا قشنگه داستان تو فضای جنگ روسها وتاتارها اتفاق می افته و بعد به یه ماجراهایی میرسه که واقعا جالبه ! توصیه می کنم حتما بخونین !