ما که اجازشو گرفتیم و ثبت نامم کردیم
ولی ب نظرتون بهتر نبود حداقل ی هفته دیرتر دوره برگزار میشد؟
با توجه به تاریخ برگزاری مرحله اول که امسال یه هفته ای دیر تره....؟؟
فقط در حد سواله!:25:
ما که اجازشو گرفتیم و ثبت نامم کردیم
ولی ب نظرتون بهتر نبود حداقل ی هفته دیرتر دوره برگزار میشد؟
با توجه به تاریخ برگزاری مرحله اول که امسال یه هفته ای دیر تره....؟؟
فقط در حد سواله!:25:
سلام دوست من،
به نظر شما شب امتحان دورهی جمعبندی باشد بهتر است یا یک فرصت برای مرور و مطالعهی مطالب ارایه شده و حل تستهای مشابه داشته باشید؟
ما از خیلی وقت پیش (تابستان 92) زمان حدودی مرحلهی 1 را میدانستیم و دورهی جمعبندی بر اساس آن که آزمون مرحلهی اول دههی سوم بهمن است، چیده شد، فقط تغییری که صورت گرفت، تجمیع همهی رشتهها در یک بازهی زمانی است تا بتوانیم اجرای بهتری داشته باشیم.
سلام دوست من،
به نظر شما شب امتحان دورهی جمعبندی باشد بهتر است یا یک فرصت برای مرور و مطالعهی مطالب ارایه شده و حل تستهای مشابه داشته باشید؟
ما از خیلی وقت پیش (تابستان 92) زمان حدودی مرحلهی 1 را میدانستیم و دورهی جمعبندی بر اساس آن که آزمون مرحلهی اول دههی سوم بهمن است، چیده شد، فقط تغییری که صورت گرفت، تجمیع همهی رشتهها در یک بازهی زمانی است تا بتوانیم اجرای بهتری داشته باشیم.
بله ی دو هفته شاید زمان لازم باشه مخصوصن که جزوه های جدید داده و نکات مهم گفته میشه!
فقط کسایی که دوره ثبت نام میکنن نیاز به ثبت نام تو المپیاد آزمایشی هم دارن یا نه؟
بله ی دو هفته شاید زمان لازم باشه مخصوصن که جزوه های جدید داده و نکات مهم گفته میشه!
فقط کسایی که دوره ثبت نام میکنن نیاز به ثبت نام تو المپیاد آزمایشی هم دارن یا نه؟
شرکت در سومین المپیاد آزمایشی آیریسک برای دوستانی که در دورهی جمعبندی آیریسک ثبت نام میکنند به صورت رایگان در برنامهها وجود دارد. این آزمون در صبح جمعه 11 بهمن و در محل کلاسها برگزار خواهد شد.
شرکت در سومین المپیاد آزمایشی آیریسک برای دوستانی که در دورهی جمعبندی آیریسک ثبت نام میکنند به صورت رایگان در برنامهها وجود دارد. این آزمون در صبح جمعه 11 بهمن و در محل کلاسها برگزار خواهد شد.
در مورد ظرفیتها سعی داریم تمام بچههای که ثبت نام میکنند را در گروهبندیهای کوچکتر در کلاسهای موازی شرکت دهیم. پس فعلا به ظرفیتها افزوده شده تا همهی متقاضیان بتوانند از کلاسها استفاده کنند. اما این افزایش ظرفیت در رشتههای مختلف متفاوت است و کلا اولویت با دوستانی است که زودتر ثبت نام کنند.
این کلاسها برای همهی بچههایی که مطمئن نیستند مرحلهی اول با درصد بالا قبول میشوند، مفید است.
به طور کلی در مورد لزوم شرکت در این دوره اینطور بگم:
هر کس که امسال میخواد هر رشتهای شرکت کنه و فکر میکنه نمیتونه مرحله اول را با درصد خیلی بالا قبول بشه، از این کلاسها استفادهی مفیدی خواهد کرد.
مثال:
اگر من میخواستم المپیاد فیزیک شرکت کنم و مطمئن بودم که درصدم بالای 60 است، شرکت نمیکردم. اما اگر درصدی لب مرزی دارم یا هنوز نرسیدم همهی نکات و نوشتههایم را مسلط بشم، شرکت میکردم
در مورد رشتههای دیگه درصد فرق میکنه، مثلا اگر شیمیایی باشید، باید قطعا بالای 90% بزنید که از این دوره بینیاز باشید.