math7

New Member
لایک ها
586
به نام خدا
سلام
ب نظر شما اگه امکان این باشه ک سال بعد سطح سوالات کنکور سخت تر از کنکور سال های قبل باشه آیا سوالات کنکور ادوار گذشته اونقدررام مهمه؟ یعنی چ لطفی داره تست کنکورای سال قبل رو ک سطحی پایین تر از 93 داشته باشه ( البته احتمالا) بهشون پرداخت و اگه اینجوری باشه شما چ راهی پیشنهاد میکنین؟

Niloofar

New Member
لایک ها
68
پاسخ : دور اندیسی برای کنکور 93

سلام،به نظر من که اگه فرضا بیشتر سوالای کنکور 93 از 92 سخت تر باشه،در سطحش هم پیدا میشه و با حل سوالای کنکورهای سال قبل دستمون میاد که سوالات تو چه تیپیه و بیشتر با زبان طراح ها آشنا میشیم و منظورشون را بهتر درک میکنیم،از طرفی دیگه ،اونا هم نمونه سوال اند،واسه تمرین خوبه.

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

سلام
اولاً که خودتون دارین میگین یه احتمال ! و توی کنکور رو احتمالات اصلاً نباید بحث کرد !
دوماً که مگه چقدر قراره سخت تر باشه؟
مثلاً از 45تا تست فیزیک ، 5-10 تاش یه مقداری ( اونم نه زیاد ) سخت تر از سال قبله.
یا مثلاً گرامر زبان امسال رو از 4 تا ، 2تاشو یه کوچولو میپیچونن. (نسبت به سال قبل)
تفاوت اونقدر نیست و هنوزم که هنوزه نیاز زیادی هست که سالای قبل رو کنکورش رو جویده باشیم !

آخرین ویرایش توسط مدیر

math7

New Member
لایک ها
586

سلام
اولاً که خودتون دارین میگین یه احتمال ! و توی کنکور رو احتمالات اصلاً نباید بحث کرد !
دوماً که مگه چقدر قراره سخت تر باشه؟
مثلاً از 55 تا تست فیزیک ، 5-10 تاش یه مقداری ( اونم نه زیاد ) سخت تر از سال قبله.
یا مثلاً گرامر زبان امسال رو از 4 تا ، 2تاشو یه کوچولو میپیچونن. (نسبت به سال قبل)
تفاوت اونقدر نیست و هنوزم که هنوزه نیاز زیادی هست که سالای قبل رو کنکورش رو جویده باشیم !
استاد علیرضا من بیشتر منظورم اینه ک برای محکم کاری چ راهی سراغ دارین ؟ یعنی برا تکمیل 100%

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

من متوجه منظورتون نمیشم
محکم کاری برای چی دقیقاً ؟
شما میخوای کنکورای سال قبلو ندی بعد محکم کاری بشه؟
یعنی به جاش کنکورای یه آموزشگاهی جاییو بدی؟

math7

New Member
لایک ها
586

من متوجه منظورتون نمیشم
محکم کاری برای چی دقیقاً ؟
شما میخوای کنکورای سال قبلو ندی بعد محکم کاری بشه؟
یعنی به جاش کنکورای یه آموزشگاهی جاییو بدی؟
من همیشه منظورم ی جورایی گنگه

حالا منظور من : برا رویایی و حل اون دسته تستای سخت کنکور سال بعد (که آشنایی با کنکورای سال قبل برای حلشون کافی نیس) چ راهی دارید ؟

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

حالا منظور من : برا رویایی و حل اون دسته تستای سخت کنکور سال بعد (که آشنایی با کنکورای سال قبل برای حلشون کافی نیس) چ راهی دارید ؟
هیچ وقت اون تستها همشون جدید نیستن
تو کل کنکور تو هر رشته فوقش یک یا دو تست جدید هست.
مثل همین الآن که شما تستای سال قبلو که قبلاً ندیدی میبینی و حل میکنی ، اونارم خیلیاشو میدونی
یکی از دلایلی که میگن سال چهارم فقط تستی نخونید و تستی - تشریحی بخونید همینه. چون مفهومی یاد میگیرید نه صرفاً تستی !
حتماً سوالای سال قبل و آزمونای سازمان سنجش رو بدید.

Hosein.D

New Member
لایک ها
862
پاسخ : دور اندیشی برای کنکور 93

با سلام... کنکورم مثل بقیه ی امتحانا از منابع مشخص میاد و هر سال سوالای شبیه به سوالای سال قبل وجود داره و این امری طبیعیه! چون دیگه نمی تونن از منابع خارج درس سوال بدن که! واسه همین طراحای محترم میان شکل سوالارو عوض میکنن و یه سری نکات جدید در اون قرار میدن که دانش آموزان به اونا توجه ندارن! واسه هیمن میگن فلان سوال یه نکته ی ظریفی داشت! پس به نظره من بهتره اول سوالای چند سال اخیرو بررسی کن و اگه به تسلط رسیدی، می تونی بری سراغ سوالای تالیفی که مشکل هستند!

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

به نام خدا
سلام
ب نظر شما اگه امکان این باشه ک سال بعد سطح سوالات کنکور سخت تر از کنکور سال های قبل باشه آیا سوالات کنکور ادوار گذشته اونقدررام مهمه؟ یعنی چ لطفی داره تست کنکورای سال قبل رو ک سطحی پایین تر از 93 داشته باشه ( البته احتمالا) بهشون پرداخت و اگه اینجوری باشه شما چ راهی پیشنهاد میکنین؟
با سلام به همگی و عرض عذر خواهی اگه احیانا پست تکراری دارم میذارم(چون بقیه رو نخوندم)
تیم طراحی سوالات در چن سال اخیر تغییری نداشته و وقتی داری تستای 3-4سال اخیر رو میزنی یعنی داری با طرز تفکر طراح آشنا میشی و میفهمی که به کجاها علاقه منده پس احتمال سوال از اونجا ها هم بیشتره(البته این به اون معنی نیست که از جاهای دیگه غافل شیم)ولی تو درسی مثله ادبیات این امکان زیاد وجود نداره چون ضریب تغییرات سوالاش خیلی بالا هست و نمیشه پیش بینی چندانی راجع به نحوه اومدن سوالاش کرد ولی مباحث مهم تر رو بازم میشه تعیین کرد!

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

سلام
امیدوارم تاپیک به سمت پیش بینی و پیش گویی نره...
چون فقط رعب و وحشت یا امید واهی ایجاد میکنه!‏
پس لطفا ایجادکننده ی تاپیک لطف کنه و حواسش رو جمع کنه....
باتشکر:)

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام
امیدوارم تاپیک به سمت پیش بینی و پیش گویی نره...
چون فقط رعب و وحشت یا امید واهی ایجاد میکنه!‏
پس لطفا ایجادکننده ی تاپیک لطف کنه و حواسش رو جمع کنه....
باتشکر:)

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

یکی از دلایلی هم که میگن سوالای بالاتر از سطح کتاب حل کنید همینه دیگه .... که اون تعداد سوال سخت کنکور رو هم بتونید از پسشون بر بیاید

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

عزيزان.اين كه به فكر همه چي هستيد خوبه.
اما همون طور كه عليرضا هم اشاره كرد جمع كل سوالايي كه اصلا مشابهش نبوده به 10 تا تو كل سوالا نميرسه.واسه همين اصلا به اين چيزا فكر نكنيد و درستون رو بخونيد:3:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

عزيزان.اين كه به فكر همه چي هستيد خوبه.
اما همون طور كه عليرضا هم اشاره كرد جمع كل سوالايي كه اصلا مشابهش نبوده به 10 تا تو كل سوالا نميرسه.واسه همين اصلا به اين چيزا فكر نكنيد و درستون رو بخونيد:3:
دوست عزیز همین ده تا سوال که میگی کم هم نیست البته مشکل خیلیا اینه که به این فکر نمی کنن اول غیر اون 10 رو بزن حالا اگه این 10 هم نشد اشکال داره! :4: حالا 100 نزدی 96 هم درصد بدی نیست! :4:

فهیمه H

New Member
لایک ها
45

به نام خدا
سلام
به نظر من سوال کنکور سال های قبل باعث میشه تیپ سوالا دستت بیاد.
پس خیلی مهم اند.

Alice

New Member
لایک ها
189

با اجازه منم یه سوال بپرسم:
اگه بیشتر سوالا شبیه سالای قبله پس ما دیگه سوالای جورواجورو حل نکنیم؟
کتاب تستیا پر؟

فهیمه H

New Member
لایک ها
45

اگ تستای جورواجورو حل نکنی ک تیپ سوالا تو ذهنت نمیشینه در ضمن تمام کتاب تستا مثل سوالای کنکور سوال میدن فقط یه ذره میپیچونند ک اینم باعث میشه تسلطت بیشتر بشه .

moghini

New Member
لایک ها
258

با اجازه منم یه سوال بپرسم:
اگه بیشتر سوالا شبیه سالای قبله پس ما دیگه سوالای جورواجورو حل نکنیم؟
کتاب تستیا پر؟
مطلقا" پرسش ها شبیه سال های قبل نیست اما اگر بگیم 30 سال قبل شاید!که خودش میشه یه کتاب.
اما عمده ی تغییرات کنکور بر روی لحن پرسش ها هست.که باید داوطلب بتونه تسلط خودش رو حفظ کنه ضمنا" گاهی حل چندین نوع از یک مسئله ی مشخص موجب کشف نقاط ضعفی در اون مسئله میشه.

hossein11

New Member
لایک ها
109

دوست عزیز همین ده تا سوال که میگی کم هم نیست البته مشکل خیلیا اینه که به این فکر نمی کنن اول غیر اون 10 رو بزن حالا اگه این 10 هم نشد اشکال داره! :4: حالا 100 نزدی 96 هم درصد بدی نیست! :4:
يعني شما فقط به سوالايي ميتونيد جواب بديد كه قبلا مشابهشو ديده باشين.خوب نيست به خدا.
ان شا الله ميتونيد سوال هاي جديد رو هم بزنيد

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

يعني شما فقط به سوالايي ميتونيد جواب بديد كه قبلا مشابهشو ديده باشين.خوب نيست به خدا.
ان شا الله ميتونيد سوال هاي جديد رو هم بزنيد
من تو صحبت هام اشاره کردم که نمی تونم بزنم؟؟؟؟؟
البته درسته زیاد قوی نیستم ولی اگه نمی تونستم سوال های جدید رو بزنم دیگه تو گزینه 2 نمیشدم 1 کشور،تو سنجش نمیشدم5...تو این آزمونا مگه چقد سوال تکراری قراره باشه...دوست عزیز اول درست بخون بعد...من بحثم این بود که یه نفر حتی اگه نتونه سوال های جدید رو هم بزنه باز میتونه حداقل خودشو با تکراری ها تا یه حد خوبی نگهداره...

بالا