پاسخ : دوست دارید در اینده به کجا برسید؟
ما اگر چشتکار داشته باشیم میتونیم به همه اینا برسیم...درس واقعا قشنگه...شخصیت مهمی برای جامعه باشی قشنگه...خدمت کردن به مردم کشورت قشنگه ...همین چیزا قشنگ میتونه مارو به هدفمون برسونه...
به من چیزی فراتر از چشتکار(!) فکر می کنم...
اولین چیز اینه که به یه مدرک باحال و توپ دانشگاهی دست پیدا کنم،دلم می خواد بعد از پزشکی به موسیقی هم که یکی از علایقم هست بیشتر بپردازم،اما یه چیزای خیلی مهم تری هم هست،این برای من مهمه که به شخصی تبدیل بشم که از زندگیش لذت ببره... دلم نمی خواد که 24 ساعت روز هام رو کار کنم و درس بخونم...درس واقعا قشنگه اما همه ی زندگی آدم نیست،المپیاد،کنکور،دانشگاه اینا همه بخشی از زندگی آدم هستند،نه همه ی اون...
خیلی نکات بعدها مهم میشن،مثل قدرت تصمیم گیری فرد،مثلا میلاد میخواد کارخونه بزنه،این خیلی مهمه،این حتمی هست که من دلم نمی خواد بعد ها فقط برم بیمارستان یا مطب(من دلم نمی خواد که بعد از چند دوره 7،2،4،4 همش هر روز صبح برم مطب بشینم 12 تومان از هر مریض بگیرم یا برم بیمارستان مریض بیاد هر چی دلش می خواد بهم بگه بره،بعدشم شب برم خونه بخوابم تا صبح!)انسان هایی موفق هستند که تو ابعاد مختلف فعالیت کنن و تو موقعیت های مختلف خوب تصمیم بگیرن...البته چشتکار(!) هم خیلی مهمه... انسان هایی موفق هستند که زندگیشون رو توسعه بدن...
انسان هایی که موفق تر از همه هستند معمولا روش های زندگی عجیب و متفاوتی دارند،شاید شما بعضی از این افراد رو دیدید.من می خوام به این ها دست پیدا کنم،البته شاید خیلی ها فکر کنن اینا همش چرت و پرته اما به هر حال اینا نظر منن.