پاسخ : دوست دارید در اینده به کجا برسید؟
چرا شما موقفیت رو به دو دسته تقسیم می کنید؟؟برای چی باید موفقیت رو به دو دسته دنیایی و اخروی تقسیم کنیم؟؟حالا گیریم که تقسیم کنیم،چرا باید بدست آوردن یه چیزی که بقیه ندارن رو موفقیت توی دنیا حساب کنیم،یعنی واقعا شما موفقیت در دنیا رو بدست آوردن چیزایی میدونین که بقیه ندارن؟؟این حرفا رو بزارید کنار...منطقی فکر کنید...
هر کس به خوشیختی فکر کنه هیچ وقت به اون نمی رسه؟؟این جملات چطور اثبات می شن؟؟یعنی واقعا افراد موفق بدبخت هستند و هیچ وقت به اون فکر نکردند؟؟
در ضمن شما چطور فهمیدید که پزشکی با روحیات من سازگار نیست؟؟اصلا شما از روحیات من مطلعید؟؟با دو خط نوشتن اینا رو می فهمید؟؟
بهتون توصیه می کنم که این روش فکر کردن غیرمنطقی و تند رو بزارید کنار...
منم منظورم تقریبا همین بود،اما نتونستم خوب برسونم،باید به یه آدمی تبدیل شی که از زندگیش لذت ببره،خصوصیات خوبی داشته باشه،روش فکر کردن درستی داشته باشه...،اینا همه ایده آل هایی هستند که به مرور میشه بهشون رسید،تغییر کردن خیلی آسون نیست
ببین برادر خوشگلم بهت توصیه میکنم دور پزشکی رو یه خط قرمز بکش چون اصلا با روحیاتت نمیخونه با این وضعم که دارن متخصص میگرن(100 تا داخلی گرفتن باور نکردنیه)اون 12 هم باید شکر کنی تا اگه بیکار نباشی
ثالثا موفقیت دو رو داره یکی دنیایی و یکی آخرتی آخرتیش اینه که تو دستت پر باشه دنیایشم از دید مردم اینه که دستت پر باشه یا زیاد داشته باشی یا چیزی رو داشته باشی که دیگران نداشته باشن از دیدگاه خودتم چون موفقیت رو به نوعی خوشبختی میدونی هرگز بهش نمیرسی
ثالثا موفقیت دو رو داره یکی دنیایی و یکی آخرتی آخرتیش اینه که تو دستت پر باشه دنیایشم از دید مردم اینه که دستت پر باشه یا زیاد داشته باشی یا چیزی رو داشته باشی که دیگران نداشته باشن از دیدگاه خودتم چون موفقیت رو به نوعی خوشبختی میدونی هرگز بهش نمیرسی
هر کس به خوشیختی فکر کنه هیچ وقت به اون نمی رسه؟؟این جملات چطور اثبات می شن؟؟یعنی واقعا افراد موفق بدبخت هستند و هیچ وقت به اون فکر نکردند؟؟
در ضمن شما چطور فهمیدید که پزشکی با روحیات من سازگار نیست؟؟اصلا شما از روحیات من مطلعید؟؟با دو خط نوشتن اینا رو می فهمید؟؟
بهتون توصیه می کنم که این روش فکر کردن غیرمنطقی و تند رو بزارید کنار...
لازم نیست به شخصی تبدیل بشی که از زندگیش لذت میبره . همین الان از زندگیت لذت ببر.....
به نظر من نمیشه زندگی رو بخش بخش کرد . اگه به یه کاری علاقه داشته باشی اون کار میشه تمام زندگیت و از انجامش لذت میبری و این یعنی موفقیت یعنی پیروزی حتی اگه آدم گنده ای(gonde) ! نشی..
و یه چیز دیگه من فکر میکنم آدمایی که از همه موفق ترن ( که البته این مقایسه کار درستی نیست : منظورم از همه موفق تر بودنه) زندگیشونو بخش بندی!نمیکنن .. فقط واسشون مهم اینه که کاریو انجام بدن که به خاطرش آفریده شدن و عاشقشن![/SIZE]
و با این نظرتون موافقم که انسان هایی موفق هستند که زندگیشون رو توسعه بدن...
به نظر من نمیشه زندگی رو بخش بخش کرد . اگه به یه کاری علاقه داشته باشی اون کار میشه تمام زندگیت و از انجامش لذت میبری و این یعنی موفقیت یعنی پیروزی حتی اگه آدم گنده ای(gonde) ! نشی..
و یه چیز دیگه من فکر میکنم آدمایی که از همه موفق ترن ( که البته این مقایسه کار درستی نیست : منظورم از همه موفق تر بودنه) زندگیشونو بخش بندی!نمیکنن .. فقط واسشون مهم اینه که کاریو انجام بدن که به خاطرش آفریده شدن و عاشقشن![/SIZE]
و با این نظرتون موافقم که انسان هایی موفق هستند که زندگیشون رو توسعه بدن...