amirian20

New Member
لایک ها
1
عزیزم سوال کنکوره .هیچ اطلاعات اضافی هم نداده در ضمن سوال اول جوابش میشه 50 اما نمیدونم چطوری؟

منتظر جواب تشریحی سوال دوم هستم

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
amirian20 گفت
عزیزم سوال کنکوره .هیچ اطلاعات اضافی هم نداده در ضمن سوال اول جوابش میشه 50 اما نمیدونم چطوری؟

منتظر جواب تشریحی سوال دوم هستم
سوال کنکوره که نشد جواب . کنکور جه سالی ؟ از رو کدوم کتاب نوشتیش ؟ تو پاسخ تشریحیش چی نوشته ؟

در ضمن ، این توهین به مایی که جواب سوالت رو نوشتیم ( و هممون هم یه جواب رو به دست آوردیم ) نیست که وقتی به جوابی که تو می خواستی ( که البته غلطه ) نرسیدیم میای می گی آقای خلینا لطفا شما حل کنید ؟ یعنی خلینا چون 10 برابره ما بلده ( به هر حال ایشون دبیر هستن و ما دانش آموز ) جواب رو 10 برابر ما به دست میاره ؟

amirian20

New Member
لایک ها
1
سوال کنکور سال86 رشته ریاضی هستش. نه بابا این حرف ها چیه من اصلا قصد توهین به هیچ کس ندارم. همه شما ها به نوعی تو کار خودتون استاد هستید

amirian20

New Member
لایک ها
1
دوستان کسی نبود که بتونه این سوالات رو حل کنه.شما که برای المپیاد میخونید فکر کنم نتونین از پس این سوالها بر بیاین

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
کسی بود که حل کنه ، ولی کسی نبود که جواب رو دربیاره 50 .

J-J

New Member
لایک ها
113
5 درسته
amirian20 توی کنور غلظت0.05 بود نه نیم مولار! واسه همین جوابی که رو که میخوای به دست نمیاری!

amirian20

New Member
لایک ها
1
خوب یعنی شما میگید هر دو این سوال کنکور یه جورایی مشکل دارن .درسته؟ به ویژه سوال دوم که هیچ کس نتونست حلش کنه.حتی یه راهنمایی ساده

لایک ها
15
به نظر من که غلطن

J-J

New Member
لایک ها
113
هیچکدوم مشکل ندارن!
شما سوال رو بد نوشتی اینجا! دومی که یه چیزی کم داره .اولی هم صورت سوال 0.05 بود نه نیم مولار!

amirian20

New Member
لایک ها
1
حق کاملا با J-J عزیز هست سوال اول غلظت 0.05 بود که من اشتباهی تایپ کرده بودن نیم مولار .اما سوال دوم حقیقتا همون جور که بوده نوشتم .

amirian20

New Member
لایک ها
1
ممنون میشم دوستان این سوال هم برام حل کنند با راه حل
1-اگر در یک واکنش تعادلی ثابت سرعت واکنش رفت 2 ضرب در 10 به توان چهار باشد و ثابت تعادل واکنش 4 ضرب در 10 به توان 2 باشد ثابت سرعت واکنش برگشت را حساب کنید

Ali1993

Well-Known Member
لایک ها
369
amirian20 گفت
ممنون میشم دوستان این سوال هم برام حل کنند با راه حل

1-اگر در یک واکنش تعادلی ثابت سرعت واکنش رفت 2 ضرب در 10 به توان چهار باشد و ثابت تعادل واکنش 4 ضرب در 10 به توان 2 باشد ثابت سرعت واکنش برگشت را حساب کنید
فرض می کنیم واکنش A+B ------------> C+D باشه و واکنش بنیادی باشه .
سرعت واکنش رفت با سرعت واکنش برگشت برابره .
سرعت مساوی است با ثابت سرعت ضربدر غلطت واکنش دهنده ها .
پس ثابت سرعت واکنش رفت ضربدر غلظت فراورده ها مساوی است با ثابت سرعت برگشت ضربدر غلظت فراورده ها .
پس ثابت تعادل مساوی است با نسبت سرعت واکنش رفت به سرعت واکنش برگشت . جواب میشه 50

بالا