دو کتاب دانشگاهی برای المپیاد

gharib

New Member
لایک ها
33
امروز من از کتابخونه ی مدرسمون دو تا کتاب پیدا کردم معلمونم خیلی ازش خوشش اومد
می خواستیم ببینم اونایی که این کتاب ها رو خوندن به نظرشمون واسه المپیاد به درد می خوره.
1. کتاب آمادگی برای آزمون کارشناسی ارشد شیمی (شیمی آلی - شیمی معدنی) نویسنده:دکتر عنایت الله متقی نژاد ، عطا الله امینی، مریم مهرابی،انتشارات نشر کتاب دانشگاهی
2.کتاب آمادگی برای آزمون کارشناسی ارشد شیمی(شیمی فیزیک - شیمی تجزیه) نویسنده:دکتر علی معصومی ، عطالله امینی، انتشارات نشر کتاب دانشگاهی

iMosi

Well-Known Member
لایک ها
584
پاسخ : دو کتاب دانشگاهی برای المپیاد

به نظر من:39:
همیشه از کتاب های تست و کنکور و ...برحذر باش....کتاب های استاندارد و مرجع دانشگاهی خیلی بهتر هستند.

از کتاب هایی که مولفانشون ایرانی هستن هم وقتی نویسنده خارجیش تو بازار موجوه استفاده نکن!

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

به نظر من:39:
همیشه از کتاب های تست و کنکور و ...برحذر باش....کتاب های استاندارد و مرجع دانشگاهی خیلی بهتر هستند.

از کتاب هایی که مولفانشون ایرانی هستن هم وقتی نویسنده خارجیش تو بازار موجوه استفاده نکن!
اولی که قابل قبوله یه جورایی
واسه دومی یه دلیل میارید؟؟

لایک ها
207

من اینو از کتابخونه گرفتم.
به نظرم خیلی به درد نمیخوره.
مطالبش به صورت جامع تر توی کتاب های دیگه هست.

iMosi

Well-Known Member
لایک ها
584

اولی که قابل قبوله یه جورایی
واسه دومی یه دلیل میارید؟؟
ممکنه عمومیت نداشته باشه ولی اکثر مواقع اینجوریه ...

مثلا حسابان شهشهانی رو با توماس و اپوستل و سلورمن مقایسه کنید!:39:

بخوایم یا نخوایم غربی ها تو نویسندگی کتاب ورزیده تر از ما هستند...خوب طبیعیه...همه این علومی که می خونیم اونور تولید شده..

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

ممکنه عمومیت نداشته باشه ولی اکثر مواقع اینجوریه ...

مثلا حسابان شهشهانی رو با توماس و اپوستل و سلورمن مقایسه کنید!:39:

بخوایم یا نخوایم غربی ها تو نویسندگی کتاب ورزیده تر از ما هستند...خوب طبیعیه...همه این علومی که می خونیم اونور تولید شده..
پوزش به خاطر این که کمی خارج از بحث مربوط است:
دلیل شما شاید شرط اول باشد، اما عمومیت ندارد. یکی از دلایلی که من زیاد دیدم، بسیار ارزان بودن کتاب در ایران است. یک نویسنده ایرانی کتاب را برای دل مینویسد و جنبه مالی آن را اصلا نمیبیند. اما برای یک نویسنده انگلیسی زبان، حق تالیف چاپ اول کتاب بیش از 2-3 سال از درآمد سرانه آنها است، بنابراین میتواند با خیال راحت زمان بسیاری را صرف تالیف کتاب دلخواه کند.

بالا