pozitrone

New Member
لایک ها
21
خب.بعد از مدتي كه ديگه اوضاع و احوال آروم شد و منم يه مسافرتي رفتم و يكم حالم بهتر شد و به پيشنهاد يكي از دوستان خوب سايت تصميم گرفتم موضوع اين تاپيكو عوض كنم.پس اين مطالبو فقط به عنوان يك سري درددل از شدت ناراحتي اون موقع كه اوضاع به هم ريخته بود در نظر بگيريد.اميدوارم همگي موفق باشيد. :D
يه مدتيه يك سري مسايل خيلي ذهنمو مشغول كرده.
مسايلي مثل اينكه چرا بايد المپياد شيمي به كنكور تست زني تبديل بشه .چرا بايد المپياد هم به سرعت و دقت زياد در تست زني تبديل بشه.چرا مثل بقيه المپيادها چند تا سوال تشريحي با وقت زياد نميدن.چرا حداقل تست ها شو به جاي اينكه سخت تر كنن سوتي خور تر مي كنن.مثل كنكور يه جور مي دن آدم اشتباه كنه!
من هر چي كتاب تست المپياد دستم بود زدم ولي بازم سر امتحان سر يكي دو تا سوال شك كردم و جوابشونو عوض كردم و بقيه ماجرا...
چرا تفاوتي بين تهرانيا و شهر هاي بزرگ با شهر هاي فوق العاده محروم از نظر المپياد (مثل اردبيل)قايل نمي شن.من امسال پدرم در اومد تا به دست اندر كاران!مدرسه از مدير و معلم و ناظم و همكلاسي بفهمونم المپياد هم هست.شهر هاي ديگه واسه المپياد چي كار مي كنند ولي تو گوششون نرفت كه نرفت.مجبور بودم همه كلاس ها اعم از ورزش و تاريخ رو هم سر كلاس باشم.
در حال كه وقتي با بچه هاي شهر هاي ديگه صحبت كردم خنديدن كه ما در حالي كه واسه المپياد مي خونديم مدرسه هم مي رفتيم.
الانم بايد منتظر حرف همكلاسي ها و ساير دست اندر كاران باشم كه ميگن چي شد؟قبول نشدي؟ :
به هر حال ديگه دلم پر نيست! :lol:

kquran

New Member
لایک ها
18
khob kheili khube pozirton jan!!!movaffagh bashi

Aidin

New Member
لایک ها
2
ملت و گذشتي سر كار كه آخرش بگي دلم پر نيست.
با احساسات 70 ميليون نفر بازي كردي اون وقت مي گي ببخشيد. نه اين طوري نميشه!

icho09

New Member
لایک ها
0
پس ما باید چی بگیم که مثلا یکی از بهترین و نامی ترین مدارس تهران می رویم و نه تنها باید کلاس ها را بریم بلکه باید در آزمونهای تستی مرآت شرکت کنیم و حداقل رتبه ی زیر 100 کل را به دست بیاریم چون ما المپیادی هستیم دیگه :eek: و از برگزاری کلاس ها هم که نگو و نپرس هر دو سه هفته ای یک کلاسی دور هم داشتیم و........ :? زیاد هم فکر نکن تو تهرانم خبری بوده.

pirate17

New Member
لایک ها
40
pozitrone گفت
خب.بعد از مدتي كه ديگه اوضاع و احوال آروم شد و منم يه مسافرتي رفتم و يكم حالم بهتر شد و به پيشنهاد يكي از دوستان خوب سايت تصميم گرفتم موضوع اين تاپيكو عوض كنم.پس اين مطالبو فقط به عنوان يك سري درددل از شدت ناراحتي اون موقع كه اوضاع به هم ريخته بود در نظر بگيريد.اميدوارم همگي موفق باشيد. :D
يه مدتيه يك سري مسايل خيلي ذهنمو مشغول كرده.
مسايلي مثل اينكه چرا بايد المپياد شيمي به كنكور تست زني تبديل بشه .چرا بايد المپياد هم به سرعت و دقت زياد در تست زني تبديل بشه.چرا مثل بقيه المپيادها چند تا سوال تشريحي با وقت زياد نميدن.چرا حداقل تست ها شو به جاي اينكه سخت تر كنن سوتي خور تر مي كنن.مثل كنكور يه جور مي دن آدم اشتباه كنه!
من هر چي كتاب تست المپياد دستم بود زدم ولي بازم سر امتحان سر يكي دو تا سوال شك كردم و جوابشونو عوض كردم و بقيه ماجرا...
چرا تفاوتي بين تهرانيا و شهر هاي بزرگ با شهر هاي فوق العاده محروم از نظر المپياد (مثل اردبيل)قايل نمي شن.من امسال پدرم در اومد تا به دست اندر كاران!مدرسه از مدير و معلم و ناظم و همكلاسي بفهمونم المپياد هم هست.شهر هاي ديگه واسه المپياد چي كار مي كنند ولي تو گوششون نرفت كه نرفت.مجبور بودم همه كلاس ها اعم از ورزش و تاريخ رو هم سر كلاس باشم.
در حال كه وقتي با بچه هاي شهر هاي ديگه صحبت كردم خنديدن كه ما در حالي كه واسه المپياد مي خونديم مدرسه هم مي رفتيم.
الانم بايد منتظر حرف همكلاسي ها و ساير دست اندر كاران باشم كه ميگن چي شد؟قبول نشدي؟ :
به هر حال ديگه دلم پر نيست! :lol:

یه سوال فنی
چرا به اردبیل می گی فوق محروم :(
من اردبیلیم ولی سر کلاسا نرفتم
تازه از این جمعیت کمی که المپیاد دادن کلی ادم قبول شدن
یکی از بچه ها بدون خوندن واسه المپیادا تو 4 تا المپیاد قبول شد{ریاضی-ادبیات-شیمی-فیزیک}(اینو واسه دفاع از اردبیل گفتم)

zhrs

New Member
لایک ها
0
به نظر من محرومیت استان از روی تعداد قبولیاش معلوم می شه...گلستان رو ببین بعد بگو اونجا محرومه...تازه یه چی بگم بخندین...من واسه المپیاد که رفتم به من معرفی نامه نداده بودن :cry: :evil: افتضاح بود...حالا زنگ زدیم مدرسه می گن مگه لازمه؟؟؟؟؟؟ :roll: :roll: :roll: ...باور کنید..yoyo شاهد بود...حالا من استرسی نیستم هر کی بود گریش می گرفت... بی خیال بابا...خودتو عشقه :p

iman-khafan

New Member
لایک ها
0
هی هی هی ی ی ی .ما که حتی یک کتاب المپیاد هم تو شهرمون پیدا
نمی شه . بچه ها خیلی نگران نباشید . اگه المپیاد قبول نشیم هنوز فرصت کنکور هم داریم .

pozitrone

New Member
لایک ها
21
pirate جان اگه فقط یه خورده از وضعیت شهرهای دیگه اطلاع داشتی هیچوقت این حرفو نمی زدی.از ابتدای تاریخ تا کنون اردبیل فقط 2تا نقره و 5تا برنز تو همه ی المپیاد ها داشته!که سه تاش مال پارسال بود.
واقعا جالبه که مرحله اول رو ملاک قرار میدی! :D
من نظرم کشوری و جهانی بود.همین رشت و زنجان رو با اردبیل مقایسه کنی می فهمی.حالا نمی خواد شهرهای بزرگ رو مقایسه کنی.

pirate17

New Member
لایک ها
40
فک می کنم شما رو می شناسم :)
خوب تسلیم ولی واقعا به اون بدی و محرومیتم نیس که
خیلیا وضعشون از ما ها بدتره
باز ابن جا یه ارزشی واسه المپیادیا قایل می شن ولی خیلی جاها حتی اینم نیس :eek:

yoyo

New Member
لایک ها
7
بازم خوبه تو اردبیل برادران شریف زاده هستن ولی اینجا چی میدونین چی حتی معلم ما هم درست نمیدونه که من المپیاد شیمی قبول شدم تازه کتاب المپیادی هم نیست که از شهر خودمون تهیه کنیم باید بریم تهران یا سفارش بدیم برین خوش باشین که یه چنین شهری بزرگ دارین و امکانات تا حدودی فراهم :cry:

yoyo

New Member
لایک ها
7
تازه سوالات مرحله دوم رو با هزار زحمت از این سایت از اون سایت گرفتم

Aidin

New Member
لایک ها
2
بابا شما دلتون خوشه
خوشي زده زير دلتون . اگه شرايط ما رو داشتيد چي؟

لایک ها
12
سلام
سوالات مرحله دوم از کجا میشه گیر اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yoyo

New Member
لایک ها
7
کدوم درس ؟ :roll:

iman-khafan

New Member
لایک ها
0
بعضیاشو می تونی از روی همین سایت بگیری . قدیمی تر ها روهم کتاب المپیادهای فیزیک ایران , انتشارات آینده سازان 4 جلد را بگیر .

لایک ها
12
منظورم مرحله دوم فیزیک دوره بیست و دومه :) :)
تو سایتی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 8O

بالا