پاسخ : دین و زندگی اول دبیرستان رو چطوری برای قلم چی ( کلا تست زدن ) بخونم
ببخشید جایی پیدا نکردم دیگه اینجا این پست رو زدم دین و زندگی از درسای سخت (از نظر من ) است گه نمی دونم چطوری براش مطالعه کنم کمک کنید !!!
سلام.
وقت بخیر .
اگه میخواین دینی رو به صورت کنکور و تستی و برای آزمون کار کنید ، باید روشی متفاوت با روش تشریحی خوندن پیش بگیرید ( تا حدودی البته )
اول اینکه باید روی متن کتاب تون تسلط پیدا کنید و کلمه به کلمه ش رو حفظ بشید .
در مورد آیه ها هم اولا باید یه تصویری از آیه تو ذهن تون باشه چون خیلی جاها فقط یه بخش کوچیکی از آیه رو میدن و بقیه ش رو جاخالی میذارن و
خودتون باید حدس بزنید که این آیه ادامه ش چیه و مربوط به چه موضوعی هست . برای این کار گاهی گذاشتن کلید و کلمه ی مناسب هم میتونه
مفید عمل کنه .
روی پیام آیه ها تمرکز زیادی داشته باشید و صرفا حفظش نکنید بلکه سعی کنید با متن درس تطبیقش بدید تا بدونید که هر آیه مربوط به
کدوم قسمت درس هست .
ضمنا سعی کنید بین خوندن درس دینی و تست زدنش 1-2 روز فاصله بندازید چون دینی یه درس حفظیه و اگه بلافاصله بعد از خوندنش تست بزنید
این تصور توی ذهن تون به وجود میاد که همه ی مطالب رو بلدید و تست ها رو خوب می زنید اما وقتی 1-2 روز بگذره یه بخشی از مطالب توی ذهن تون
کمرنگ تر میشه و وقتی با این فاصله تست بزنید هم براتون مرور میشه و هم دست تون میاد که کجاها رو فراموش کردید و فرار هستن .
ضمنا سعی کنید دروس عمومی رو فقط روزهای آخر آزمون نخونید چون میشه مشابه همین چندتا جمله ی بالایی که گفتم !
پی نوشت : سعی کنید زیاد روی کتاب آبی کانون مانور ندید / علت اینکه کتاب آبی زیاد طرفدار داره ، یه بخش زیادیش اینه که توی این کتاب
سوالاتی آورده شده که مشابه اونا و یا بعضا عین اونا توی آزمون آورده میشه و دانش آموز وقتی آبی رو میخونه و میره سر جلسه و تست ها رو
درست جواب میده ( پون قبلا مشابهش رو توی آبی دیده ) فکر میکنه خیلی بلده و این کتاب ، کتاب خیلی خوبیه .
درحالی که واقعیت چیز دیگه ایه .
و بدونید که صرفا تراز کانون هدف نیست !
ان شاء الله موفق باشید.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
ادبیات رو خوب میزنم.
اما زبان فارسی مشکل دارم.میشه بگید چطور بخونم؟
زبان فارسی نیاز به تمرین زیاد داره .
شاید یه درس به ظاهر حفظی باشه اما در حقیقت مفهومیه مثلا حل خیلی از تست های املا ، بستگی به فهم ریشه و هم خانواده و رابطه ی کلمه ی موردنظر
با کلمات مجاورش داره ، یا مثلا شما نمیتونید بیاین همه ی انواع افعال ساده و مرکب یا کلمات مشتق رو تو ذهن تون حفظ کنید .
اینا همه نیاز به حل تست و سوال زیاد داره .
در درجه ی اول روی مطالب کتاب مسلط باشید و بعد برید سراغ تست زدن .
طی حل تست هم سرعت و دقت تون میره بالا ، هم یه سری ترفندهای تستی رو یاد میگیرین و هم با یه سری استثنائات روبرو میشین که ممکنه
توی کتاب نیومده باشن .
پس سعی کنید زیاد تست حل کنید و اگه به نکته ی خاصی می رسید که براتون جالبه و ممکنه توی کتاب وجود نداشته باشه ، اونا رو یه جا واسه خودتون
یادداشت کنید .
پی نوشت : ترجیحا خیلی روی مبحث تکواژ و واژه مانور ندید . هرچند مباحث مهمی هستن و همیشه توی آزمون ها و کنکور ازشون سوال مطرح میشه اما سعی
کنید بیشتر وقت تون رو اختصاص بدید به کار کردن مباحثی مثل ساختما فعل ، اجزای جمله ، املا و ...
ان شاء الله موفق باشید.