Archaeopteryx

New Member
لایک ها
2,256
پاسخ : ذوب انسان بدون درد

به جای این کارا یه آمپول بی حسی قوی بهش بزنین بعد بشینین بپزین باهاش آبگوشت درست کنید:4:

amin278

New Member
لایک ها
403

به جای این کارا یه آمپول بی حسی قوی بهش بزنین بعد بشینین بپزین باهاش آبگوشت درست کنید:4:
ابگوشت انسان ؟
میگم شما چقدر جنایی فکر می کنید

hirad.par30

New Member
لایک ها
19

اصن چرا آمپول بي حسي بهش ميزنيد؟!! کيفش به همون درد کشيدنشه...:4::21:

amin278

New Member
لایک ها
403

اصن چرا آمپول بي حسي بهش ميزنيد؟!! کيفش به همون درد کشيدنشه...:4::21:
شما که جنایی تری بابا یه کم ارامش داشته باشین

ali19

New Member
لایک ها
260

یه کم علمی حرف بزنید دوستان و البته اگه میشه چرت و پرت کم تر بگین :65:

من می گم وقتی که شخص زیر گرما قرار می گیره شاید احساس نکنه ولی کم کم آب بدنش کم میشه و احساس تشنگی و گرما به هش دست می ده و از طرف دیگه با تخربی شدن سلول هاش و شروع فعالیت آنزیم ها و باکتری ها ...

کارش ساخته میشه

ولی سوال من اینه جسمی که متشکل شده از چندین بخش چطوری ذوب میشه آیا به حالت آتش در می آد (آتیش می گیره ؟)
یا مثلا با بخار شدن آب بدن طرف در درجه اول بقیه اجزای بدنش هم بخار میشن ؟؟؟!!!!:192:

amin278

New Member
لایک ها
403

جسمی که متشکل شده از چندین بخش چطوری ذوب میشه آیا به حالت آتش در می آد (آتیش می گیره ؟)
یا مثلا با بخار شدن آب بدن طرف در درجه اول بقیه اجزای بدنش هم بخار میشن ؟؟؟!!!!:192:
مطمینا در صورت نبودن (سوخت و اکسیژن کافی) اتشی به وجود نخواهد امد و به صورت مذاب خواهد بود
و اجزای بدن هم در صورت رسیدن به دمای
جوش بخار خواهند شد ویا اصلا ممکنه فشار ناشی از اب موجود در بدن باعث انفجار و گسیختگی اجزا و بافت های بدن بشود.

آخرین ویرایش توسط مدیر

sina1376

New Member
لایک ها
508

بدن آدم خشک میشه!!
راستی
چرا روی یه جنازه آزمایش نمی کنید؟؟

لایک ها
3,082

بدن آدم خشک میشه!!
راستی
چرا روی یه جنازه آزمایش نمی کنید؟؟

من تخصصی تو زیست ندارم اما فکر کنم نتایج مرده و زنده میتونه تفاوت داشته باشه...مگه نه؟ بالاخره دمای اولیه ی بدنشون ، جریان خونشون ، و...

اگه قول بدید علمی کار کنید این رو میبرم تو بخش زیست شناسی

amin278

New Member
لایک ها
403

فکر کنم نتایج مرده و زنده میتونه تفاوت داشته باشه...مگه نه؟ بالاخره دمای اولیه ی بدنشون ، جریان خونشون ، و...
البته اگه جنازه تازه باشه نتایج نمی تونه زیادم فرق داشته باشه .
والبته در رابطه با جریان خون انسان زنده و خون راکد انسان مرده به دلیل تعادل گرمایی بازم فکر نکنم فرق زیادی وجود داشته باشه

sina1376

New Member
لایک ها
508

ببینید:
آب آدم به کل خارج میشه!تبخیر میشه!شاید یه ذره توی بدنش موند!
حالا بدن آدم از چی تشکیل شده؟؟
پروتئین و کربو هیدرات و...
حالا بعضی از پروتئین ها وقتی گرما میدیم ساختارشونو از دست میدن ولی بعضیا نگه میدارن
اگه از نوعی باشه که ساختارش تغییر کنه!که هیچ
اگه هم نشه و ما از اکسید شدنش با اکسیژن جلوگیری کنیم میتونیم ذوب کنیم.
در مورد هیدرو کربن ها نمی دونم!
یه چیزی مثل برج نفت در نظر بگیرید.:166:

Archaeopteryx

New Member
لایک ها
2,256

آقاجان فقط یه چیز......تو دمای بالا 35 درجه آنزیم ها غیر فعال میشن.....تموم شد رفت!
بحث بی مورد نکنید لطفا!

hirad.par30

New Member
لایک ها
19

ميشه مثل آزمايش قورباغه،اين انسان نگون بخت رو هم تو آب بذاريم و بعد دما رو بالا ببريم ولي اين رو هم ذکر کنم ک انسان خونگرم ولي قورباغه خونسرد است...پس ممکنه نتايج مثل هم نباشه!

لایک ها
3,082

آقاجان فقط یه چیز......تو دمای بالا 35 درجه آنزیم ها غیر فعال میشن.....تموم شد رفت!
بحث بی مورد نکنید لطفا!

جاااااااان؟ احتمالا من بد حرفتونو فهمیدم مثلا در اهواز که دما بالای 35 ( حدودا 50 ! ) هست آنزیم های افراد غیر فعالن؟؟؟

sina1376

New Member
لایک ها
508

بحث بی مورد نکنید لطفا!
مطمئنید؟؟؟؟؟؟؟
من فکر میکرد از42به بعد تازه شروع میکنن به تخریب شدن
در مورد اهواز هم فکر کنم سازگاری پیدا کردن!:confused:

Wizard

Moderator
لایک ها
1,253

به نام خداوند دانا و توانا

چرا به انسان به صورت ماده واحده نگاه مي كنيد؟
اگه انسان ماده واحده است پس قبل از ذوب تبخير مي شه،((تبخير شدن عرق))
اصلا منظور شما انسان كدام جزء بدن هست . كدوم قسمت ها جزء انساني هست كه ما ازش حرف مي زنيم
اين اشتباه هست كه ما يك دستگاه كه خودش شامل چند دستگاه هس رو بدون دليل يك ماده واحده حساب كنيم. حرف شما
مثل اينكه بگيم يك قابلمه ي حاوي آب كه داخلش تخم مرغ هست رو چه طوري ذوب كنيم.
خوب اگه حرارت بديم كه اول تخم مرغ جامد مي شه بعد آب به طور كل تبخير مي شه و حالا
در اين ميان احتمالا چند تغيير فيزيكي و شيميايي رخ مي ده و تازه اگه قابلمه آلياژ باشه تغييرات ادامه
مي يابد و اگه آلياژ ذوب بشه آيا مايعي كه بدست مياد رو مي شه اسمش رو گذاشت حالت مايع قابلمه آب تخم مرغ دار
انسان هم چند دستگاه داره و شما حساب بكنيد وقتي قابلمه اينقدر تغييرات داره و در نهايت از حالت خودش خارج مي شه
انسان كه اين همه ساختار هاي پيچيده داره به همين راحتي به صورت يك ماده واحده ي انسان ذوب مي شه؟((يك قابلمه كه سادتر از انسان بود نشد))
اما به نظرم براي تحقق اين فكر بايد روي موادي كه جامد ها رو نرم تر مي كنن و يا عامل مساعدي براي مايع شدن هستن رو معرفي بكنيم و با تأثير اون ها فكر ذوب شدن رو بكنيم

آخرین ویرایش توسط مدیر

sina

New Member
لایک ها
385

بحث بی مورد نکنید لطفا!
آخه دمای بدن انسان 37 درجه است چطوری تو 35 درجه آنزیما میمیرن؟!

zahra

New Member
لایک ها
609

یه کم علمی حرف بزنید دوستان و البته اگه میشه چرت و پرت کم تر بگین :65:

من می گم وقتی که شخص زیر گرما قرار می گیره شاید احساس نکنه ولی کم کم آب بدنش کم میشه و احساس تشنگی و گرما به هش دست می ده و از طرف دیگه با تخربی شدن سلول هاش و شروع فعالیت آنزیم ها و باکتری ها ...

کارش ساخته میشه

ولی سوال من اینه جسمی که متشکل شده از چندین بخش چطوری ذوب میشه آیا به حالت آتش در می آد (آتیش می گیره ؟)
آب شدنی درکار نیست!!
مطمئنن آتیش میگیره!
اول بدنش از برون می سوزه اما نمیمیره بعد به علت تنفس هوای داغ ریه ها از بین میرن و تمام!!
فک کنم اجرامی قابلیت ذوب شدن دارن که آتیش نگیرن!
پوست انسان خیلی راحت می سوزه و نمیشه تو شرایط عادی کاری کرد که قبل از سوختن ذوب شه پس همون بلایی سرش میاد که گفتم!!
وا3 همین قبلش گفتم خیلی درد داره چون با سوختن پوست و اعضای دیگه نمی میری در اصل باید ی دور مراحل خفه شدنم بگذورنی...
ینی هم باید درد سوختنو تحمل کرد هم خفه شد مرگ از این دردناک تر نمیشه!!!!
در ضمن آب بدنم ذره ذره بخار میشه ولی قبلش همون بلاهای قبلی سر طرف اومده و مرده!

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

راستی تمام اتفاقای بالا در عرض چند دقیقه نهایت20 دقیقه صورت میگیره قبل از اینکه انزیما نابود شدن یا ماهیچه هایی مثل قلب از کار بیفتن...

mohsen.75

New Member
لایک ها
9

خوب چه کاریه؟!!اول میاین طرفو کمپلکس بی حس میکننین,بد هرجاشو دلتون خواست بسوزونین!!مطمعا باشین درد نمیکشه!!!
اصلا چه اصراری دارین بسوزونیدش؟!!آخه خیلی کثیف کاری داره!!!
دوستان گرامی,شما که اطلاعات علمی ندارین,چرا میاین نظرات فضایی میدین؟!!!یکم از خانوم میر محمّدی یاد بگیرین!!استادین واس خودشون!!!

Mohammad.M

New Member
لایک ها
58

خوب چه کاریه؟!!اول میاین طرفو کمپلکس بی حس میکننین,بد هرجاشو دلتون خواست بسوزونین!!مطمعا باشین درد نمیکشه!!!
اصلا چه اصراری دارین بسوزونیدش؟!!آخه خیلی کثیف کاری داره!!!
دوستان گرامی,شما که اطلاعات علمی ندارین,چرا میاین نظرات فضایی میدین؟!!!یکم از خانوم میر محمّدی یاد بگیرین!!استادین واس خودشون!!!
با هات موافقم که ریخت و پاش داره!!بهتره head shotاش کنن با تفنگ!!!آخه اینجوری اصلا نمیفهمه چی شد!!!چون قبل اینکه صدایی بشنوه یا دردی بکشه,مخش پاشیده بیرون!!!

سودوکو

New Member
لایک ها
70

آدم که با police اینجوری حرف نمی زنه!
من با نظر ali19 موافقم. شما شخصیت ایشون رو بردین زیر سوال.:224:

ولی کلاً بیخیال همه ی این حرفا ، ذوب انسان بدون درد مطلب باحالی بود!:5:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

من خیلی دوست داشتم دقیقا یه آدمو ذوب کنم ببینم چیمیشه به عنوان شکنجه ی جنگی!!!
منم خیلی دوس دارم از این کارا بکنم...ولی.....کدوم آدمی پیدا میشه بگه:بیا منو بردار ،ببر ذوب کن!!

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا