Rostami

New Member
لایک ها
15
mohsen_A گفت
یعنی استغفر الله فکر کنم منظورش بحث های سیاسی باشه!!!! :evil:
نگو آقا نگووووووووو! :D

najafi2020

New Member
لایک ها
195
دوست من بحث سیاسی کجا بود چرا بی دلیل روم مارک چسبوندی. فقط منظورم این بود که این مثلث برمودا خیلی خیلی عجیبه :D

mahta

New Member
لایک ها
0
به نظر من میتونه یه راهی به یه دنیایه دیگه باشه هرچی هست چیزه جالبیه و فکر نمیکنم بخاطره جاذبه و این حرفا باشه ممنون خیلی جالب بود.در ضمن من واقعآ درک نمیکنم بعضی ادما چه جوری بدون تخیلی و با شعار منطق زندگی میکنن.

Rostami

New Member
لایک ها
15
mahta گفت
به نظر من میتونه یه راهی به یه دنیایه دیگه باشه هرچی هست چیزه جالبیه و فکر نمیکنم بخاطره جاذبه و این حرفا باشه ممنون خیلی جالب بود.در ضمن من واقعآ درک نمیکنم بعضی ادما چه جوری بدون تخیلی و با شعار منطق زندگی میکنن.

دوست عزیز نمیدونم در جریان هستید یا نه ولی قراره اینجا مباحث سیاسی جایی نداسته باشن لطفا امضاتون رو تغییر بدین! :twisted:

miladkvr

New Member
لایک ها
841
Rostami گفت
mahta گفت

دوست عزیز نمیدونم در جریان هستید یا نه ولی قراره اینجا مباحث سیاسی جایی نداسته باشن لطفا امضاتون رو تغییر بدین! :twisted:
به نام خدایی که در همین نزدیکیهاست.​

مگه چه اشکال داره یکی امضاش و زیرپستاش بنویسه مرحسین موسوی......خوب از این آدم خوشش میاد دیگه!!!!!.....به هرحال هرکسی که یه کاره ای هست طرفدارای زیادیم داره دیگه!!!!!؟؟؟؟ :twisted:

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
یه مدت میگفتن تاثیر یه گازه (فکر کنم متان) ولی چطور تاثیر میذاره؟ نمیدونم :x

در ضمن آقا میلاد حرف شما کاملا متین ولی ممکنه عده ای حساسیت داشته باشن پس برای جلوگیری از هرگونه آلرژِی!!!!! لطفا به توصیه محمد عمل کنن!!

najafi2020

New Member
لایک ها
195
Rostami گفت
mahta گفت

این دوست ما شخصیت مورد علا قش آقای موسویه مشکلی هست بگید با مشورت هم حلش کنیم. مگه شما تو امضاتون اسم هزار کسو نمی نویسید یه نفرم دوست داره اسم موسوی رو بنویسه. راستی یه اسم این اندازه وحشتناکه؟

ولی فکر کنم حق با شما است. آلرژی میاره.

mshf

New Member
لایک ها
10
نه کجاش ترسناکه از مهرزاد عادی تره راستی من میخوام امضا کنم مهرزاد
میدونید که ممکنه یه کم درگیری پیش بیاد لطفا ایراد نگیرید چون من امضا میکنم :evil:

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
خانم شفیعی لطفا ننویسید مهرزاد میترسم یه کشت و کشتار تو سایت راه بیفته ها!!!!!!!!!!!!!!

najafi2020

New Member
لایک ها
195
mshf گفت
نه کجاش ترسناکه از مهرزاد عادی تره راستی من میخوام امضا کنم مهرزاد
میدونید که ممکنه یه کم درگیری پیش بیاد لطفا ایراد نگیرید چون من امضا میکنم :evil:
چی رو امضا می کنی؟

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
بابا همین امضای کاربر که زیر پست هاشون نوشته شما دیگه چرا؟؟؟؟

najafi2020

New Member
لایک ها
195
فکر کنم دلیل این بحث ها مثلث برمودا باشه. ما رو بی خود به بحث سیاسی کشوند. هر کی ایراد گرفت بگید مثلث برمودا باعثش شده. :)

Rostami

New Member
لایک ها
15
دوستان عزیز اگر کسی اظهار نظری نمیکنه اصلا به این دلیل نیست که توانایی انجام این کار رو نداره بلکه نمیخواد این کار رو بکنه :(
قطعا اگه پای مباحث سیاسی وسط بیفته من خودم دست کمی از خیلی از شماها ندارم!(کاملا غیرتی!!)
ولی همونطوری که قبلا با آقای خلینا قرار گذاشتیم توی سایت جای طرح این مباحث نیست
پس خواهشا این ماجرا رو ادامه ندین!
در ضمن من فردا نیستم که به حرفاتون جواب بدم!

najafi2020

New Member
لایک ها
195
وقتی کسی تو بحث های علمی شرکت نمی کنه خوب معلومه دیگه چی میشه.

سایت به بحث های بی ربطی کشیده می شه که اصلا به المپیاد مربوط نمیشه.

چیکار کنیم؟ خود من تا همین 2 روز پیش به این بحث ها کاری نداشتم ولی بعد که دیدم موضوعات علمی کم شده خود به خود به این بحث های جذاب(!) کشیده شدم.

mohsen_A

New Member
لایک ها
2
نجفی جان دمت گرم :arrow:
لا اقل چند نفری هستن که به فکر سایتند و از حاشیه ها دوری میکنند!

cleopatra

New Member
لایک ها
23
kquran گفت
فکر می کنم تو این یه مورد استثنا هنوز باهاش کار دارن و پیشرفتگیش اون قدری هست که یه چند سال دیگه ملتو درگیر کنن...
در هر صورت خود مبه شخصه اگه نتونم برم اونجا و روش تحقیق کنم نمی تونم جز نظر قبلیم نظری بدم...
این قدر بحث علمی جالب هست که میشه روش مانور داد که این توش گمه!!!
راستش منم شدیدا با شما موافقم!
کلا آدمی هستم که دیر باور میکنه! همون هایی که داستان مثلث برمودا رو ساختن می دونن چه جوری از طریق علمی اثبات کنن تا حرفی توش باقی نمونه و دیگران نفهمند که دارن دروغ می گن!
یه جورایی جنبه تبلیغاتی داره!
کتابش رو هم محض اطلاعات عمومی خوندم ولی باور نکردم! تا خودم توی اون منطقه گم نشم باور نمی کنم!
عذر می خوام این نظر شخصی خودم بود و اصراری ندارم که دیگران حرفمو بپذیرند و منطقی به همه چیز نگاه کنند. :arrow:

kquran

New Member
لایک ها
18
بیا می بینید شدیدا توافق دارند...
در مورد امضا هم باید بگیم که هر چیزی را نگیم...نه به خاطر آلرژی که به خاطر مصالح دیگر!!!
هر چیزی جز مسائل سیاسی والتقاط های دینی فقط و فقط برای حفظ فضای صمیمی و معنوی و علمی سایت!!!

mjbbaha

New Member
لایک ها
32
kquran گفت
بیا می بینید شدیدا توافق دارند...
در مورد امضا هم باید بگیم که هر چیزی را نگیم...نه به خاطر آلرژی که به خاطر مصالح دیگر!!!
هر چیزی جز مسائل سیاسی والتقاط های دینی فقط و فقط برای حفظ فضای صمیمی و معنوی و علمی سایت!!!
بله باز هم یکی از پست های هوشمندانه محمد! :p

بالا