ma.gh

New Member
لایک ها
56
سلام من یه تغییر رشته ای هستم...
زیادی درباره شرایطم توضیح نمیدم... من تا حالا سوم ریاضی بودم برای پیش قصد تغییر رشته رو دارم که تجربی بخونم.
ببینید کاملا از خیلییا شنیدم که زیست کنکور خیلی سخته و اصلاا اینجوری نیست که حفظ کنی و تست بزنی...
خب قطعا کسایی که رتبه های بالا میگیرن... متود خاصی برای نتیجه گرفتن تو زیست کنکور دارن و این یه قضیه طلسم شده نیست.. باید این مطلب رو هم توجه کنید که من کل درصد زیستم مربوط به کنکوره.... ولی بقیه یه قدم از من جلوترن چون مقدار درصدی رو توی نهایی گرفتن... و قطعا کار من سخت تره...
لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون.

anahidpak

New Member
لایک ها
244
پاسخ : راهنمایی برای زیست شناسی کنکور

زیست کنکور تو این چند ساله واقعا مفهومی شده باید هر جمله کتابو برای خودت باز کنی روی قید ها خوب کار کن یه کتاب تست با یه درسنامه خوب باید داشته باشی به نظرم خیلی سبز برای شروع خوبه بعدشم اگه تونستی نشرالگو

Alice

New Member
لایک ها
189

سلام دوست عزیز
باید با دید بازتری کتابو بخونی از روشای متنوعی استفاده کنی که اون دید کلیو بهت بدن
هیچ دبیر یا کتابی همه ی نکاتو نداره پس هم تست بزن هم فیلم اموزشی ببین هم از دبیرای
شهرتون به درستی استفاده کنی ولی حواست باشه افراط نکنی!!این خودتی که در نهایت مطلبو
می فهمیو مطالبو ترکیب میدی پس سعی کن روش خودتو پیدا کنی .....

لایک ها
120

سلام
رشته ی تجربی رشته ی سختی است و داوطلب در اون زیاد اگه بری تجربی کار سختی در پیش داری اگه رشتت ریاضی بوده چند حسن داره 1:تاثیر معدلت کمتر حتی اگه معدلتم 20 بود این جوری بهتره میتونی از مشاورت بپرسی دلیلشم بر میگرده به پراکندگی بیشتر درصدها در کنکور
2:ریاضی و فیزکتم می تونه نقطه قوتت باشه

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام من یه تغییر رشته ای هستم...
زیادی درباره شرایطم توضیح نمیدم... من تا حالا سوم ریاضی بودم برای پیش قصد تغییر رشته رو دارم که تجربی بخونم.
ببینید کاملا از خیلییا شنیدم که زیست کنکور خیلی سخته و اصلاا اینجوری نیست که حفظ کنی و تست بزنی...
خب قطعا کسایی که رتبه های بالا میگیرن... متود خاصی برای نتیجه گرفتن تو زیست کنکور دارن و این یه قضیه طلسم شده نیست.. باید این مطلب رو هم توجه کنید که من کل درصد زیستم مربوط به کنکوره.... ولی بقیه یه قدم از من جلوترن چون مقدار درصدی رو توی نهایی گرفتن... و قطعا کار من سخت تره...
لطفا منو راهنمایی کنید.
ممنون.
سلام دوست من،میخوام یه حرفایی بزنم که شاید بعضی دوستان باهاش موافق نباشن اما این اطمینان رو بهتون میدم که من تجربه ی بیشتر از این برادران و خواهرانی که چندتا نظر دادن دارم:
شاید خنده دار باشه اما بهتون پیشنهاد میکنم که اینقدر تو این تابستون کتابای درسی زیست رو بخونید که خط به خط حفظ بشید،اگه من اومدم پرسیدم فلان سوال کنکور چیه شما باید بگید سال فلان فصل فلان صفحه فلان و فلان موضوع!!(چقدر فلان داشت ها!!!:4:)
اصلا اصلا اصلا وابدا کتاب کمک درسی برای درسنامه نخرید!و این کتابای نکته نامه و قید نامه میتونید یکیشونو برای متوجه شدن قیدها وبعضی جملاتی که با جابجا کردن کلماتش غلط میشن رو یادبگیرید،تا آخر تابستون چندبار کتابای درسی رو بخونید اونوقت میتونید برید یه کتاب کمک درسی با سلیقه ی خودتونو بگیرید،من هرکتاب معتبری رو که بگید دیدم و از روی تجربه عرض میکنم «کتاب زیست کمک درسی بدون مطالعه چندین باره ی کتاب کاری اشتباهی است!!»
نکته نویسی رو یاد بگیرید!بعدازاینکه یکبار کل کتابای زیستو خوندید ورفتید دور دوم،نکات ترکیبی از سایر فصول رو که بااون موضوع مرتبط هستند رو یادداشت کنید،من کتاب زیستمو رفتم سیمی کردم و بین هر صفحه اش یک برگه سفید قرار دادم و توشون هرچی نکته به ذهنم اومد و دبیرمون گفت رو نوشتم،اصلا ضرورتی نداره که بشینین هزار تا کتاب تست و تصویرنامه و قیدنامه و......... رو بخرید و انباری از کتاباتون ایجاد کنید،اگر نیازی به صحبت بیشتری بود درخدمتم:1:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

زیست کنکور تو این چند ساله واقعا مفهومی شده باید هر جمله کتابو برای خودت باز کنی روی قید ها خوب کار کن یه کتاب تست با یه درسنامه خوب باید داشته باشی به نظرم خیلی سبز برای شروع خوبه بعدشم اگه تونستی نشرالگو
دوست من ایشون امسال کنکوری هستن و وقت ندارن حداقل ۲۰۰۰ صفحه درسنامه ی خیلی سبز رو بخونن!و ضمنا کتاب کمک درسی بدون مطالعه کتاب هیچ کمکی به کسی نمیکنه

anahidpak

New Member
لایک ها
244

دوست من ایشون امسال کنکوری هستن و وقت ندارن حداقل ۲۰۰۰ صفحه درسنامه ی خیلی سبز رو بخونن!و ضمنا کتاب کمک درسی بدون مطالعه کتاب هیچ کمکی به کسی نمیکنه
مگه من گفتم کتاب درسیو نخونن ولی بدون تست که نمی شه برنامه باید متعدل باشه هم تستی هم تشریحی

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

مگه من گفتم کتاب درسیو نخونن ولی بدون تست که نمی شه برنامه باید متعدل باشه هم تستی هم تشریحی
لطفا نقل قول کنید که دوستان متوجه فرمایشتون بشن،خب دوست من ایشون وقتی هنوز کتاب درسی رو هم نخوندن کمک درسی و سوال تشریحی و تستی به چه دردشون میخوره؟!!!
باید چند دور کتاب درسی رو بخونن و بعد اینکارارو انجام بدن:1:

ma.gh

New Member
لایک ها
56

چجوری تاثیر معدلم کم بشه نقطه قوته؟؟!
من امتحان نهاییامو خوب دادم خداروشکر... خوب درصد گرفتن با سوالای ساده نهایی راحت تره یا کنکور؟!
دروس اختصاصیم و زبانم اوکین...

Asma MD

Well-Known Member
لایک ها
253

اولا : سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن!!!
دوما : ولی اگه تو تصمیمتون مصممید پیشنهاد میکنم کتاب و جوری دقیق بخوانید که خط به خط شو حفظ باشید بعدشم تستای قلم چی سالای قبل رو پیدا کنید چون قلم چی تمام تلاش شو میکنه زیستش بدون غلط باشه تا تا حد ممکن ضایع نشه بقیه ی کتابا غلطاشون زیاده باعث میشه آدم قاطی کنه بعد از اینکه دیدین کاملا به کتاب مسلطین تستای کتابای دیگه مث خیلی سبز یا نشر الگو رو بزنید!!!

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

اولا : سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن!!!
دوما : ولی اگه تو تصمیمتون مصممید پیشنهاد میکنم کتاب و جوری دقیق بخوانید که خط به خط شو حفظ باشید بعدشم تستای قلم چی سالای قبل رو پیدا کنید چون قلم چی تمام تلاش شو میکنه زیستش بدون غلط باشه تا تا حد ممکن ضایع نشه بقیه ی کتابا غلطاشون زیاده باعث میشه آدم قاطی کنه بعد از اینکه دیدین کاملا به کتاب مسلطین تستای کتابای دیگه مث خیلی سبز یا نشر الگو رو بزنید!!!
سلام ببخشید یک سوال!من بااینکه اصلا خیلی سبز و نشرالگو رو تأیید نمیکنم برای کنکور ولی شما اعتقاد دارید تستای قلمچی از اونا بهترن؟!میدونین چند بار تستاش غلط بوده؟!و آیا کنکور امسال به اون حدی که قلمچی شورشو با قید درمیآورد اونطوری بود؟!بنظر بنده تستای گاج خیلی از قلمچی بسیار برتره:1:

Asma MD

Well-Known Member
لایک ها
253

نه قلم چی تستای زیستش حرف نداره اکثر معلما هم تاییدش میکنن گاجو نمی دونم ولی به نظر خودم نکته های تستای زیست قلم چی حرف نداره یکیم اینکه خیییلی از کنکوریهای امسال میگفتن چون تو قلم چی زیستشو سخ می گرفتن زیست کنکور برا ما سخت نمیومد !!!

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

نه قلم چی تستای زیستش حرف نداره اکثر معلما هم تاییدش میکنن گاجو نمی دونم ولی به نظر خودم نکته های تستای زیست قلم چی حرف نداره یکیم اینکه خیییلی از کنکوریهای امسال میگفتن چون تو قلم چی زیستشو سخ می گرفتن زیست کنکور برا ما سخت نمیومد !!!
از بس یادآوری کردم به دوستان که نقل قول بفرمایین تا شخص مقابل متوجه فرمایشتون بشه!دستم مو درآورد!!
خب بنظرم بیزحمت به گاج هم نگاهی بندازین،من اصلا شباهت خاصی بین کنکور امسال و سوالات قلمچی ندیدم!!!
اگه قراره فقط سوال سخت حل کنید که بیاین سوالات مراحل یک المپیاد هارو حل کنین!من واقعا استانداردی برای زیست به هیچکس ندارم که معرفی کنم چون واقعا نیست

Asma MD

Well-Known Member
لایک ها
253

از بس یادآوری کردم به دوستان که نقل قول بفرمایین تا شخص مقابل متوجه فرمایشتون بشه!دستم مو درآورد!!
خب بنظرم بیزحمت به گاج هم نگاهی بندازین،من اصلا شباهت خاصی بین کنکور امسال و سوالات قلمچی ندیدم!!!
اگه قراره فقط سوال سخت حل کنید که بیاین سوالات مراحل یک المپیاد هارو حل کنین!من واقعا استانداردی برای زیست به هیچکس ندارم که معرفی کنم چون واقعا نیست
من فقط شنیدم زیست گاج اسونه آزمون مبناش نسبت به قلم چی خیلی آسون بود من منظورم این نبود که سوال سخت حل کنیم زیستو خوب میزنیم سوال ای قلم چی باعث میشه آدم کتاب رو بهتر و دقیق تر بخونه
در ضمن مطمئن باشین اگه یه موسسه ای سوال اشتباهی تو آزموناش داشته باشه تو کنکور اون سوال اشتباه درست شو میدن تا آبروی اون موسسه رو ببرن!!!

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

من فقط شنیدم زیست گاج اسونه آزمون مبناش نسبت به قلم چی خیلی آسون بود من منظورم این نبود که سوال سخت حل کنیم زیستو خوب میزنیم سوال ای قلم چی باعث میشه آدم کتاب رو بهتر و دقیق تر بخونه در ضمن مطمئن باشین اگه یه موسسه ای سوال اشتباهی تو آزموناش داشته باشه تو کنکور اون سوال اشتباه درست شو میدن تا آبروی اون موسسه رو ببرن!!!
گاج از قلمچی آسونتره؟!!!ممنون اینم حرفیه!

Asma MD

Well-Known Member
لایک ها
253

گاج از قلمچی آسونتره؟!!!ممنون اینم حرفیه!
آقا من از گاج اطلاعات چندانی ن.... د.... آ... ر... م
فقط یه آزمون مبنایش شرکت کردم اونم احساس کردم یه تست قلم چی نکته های بیشتری توی خودش می گنجونه تا یه سوال گاج بازم میگم من اطلاعاتی که از گاج دارم کافی نیست و بر اساس شنیده ها میگم اگه شما تو هر دوتاش شرکت می کنین پس حتما حق با شماس!!!!!!!!!

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

Asma54530 گفت
آقا من از گاج اطلاعات چندانی ن.... د.... آ... ر... م فقط یه آزمون مبنایش شرکت کردم اونم احساس کردم یه تست قلم چی نکته های بیشتری توی خودش می گنجونه تا یه سوال گاج بازم میگم من اطلاعاتی که از گاج دارم کافی نیست و بر اساس شنیده ها میگم اگه شما تو هر دوتاش شرکت می کنین پس حتما حق با شماس!!!!!!!!!
من آزمونای قلمچی رو نمیگفتم کتاباشونو عرض میکردم!اونم فقط میکرو گاج!من امسال کنکور دادم و به کساییکه ازم مشاوره میگرفتن هم گاج رو معرفی میکردم و من تاحالا آزمونای گاج رو از نزدیک ندیدم چه برسه به اینکه توشون شرکت کنم!!،مبنا تونو براساس آزمون ها نذارید بهتره با کتاب هایی که درسطح خودتونن کارکنید من پیشنهاد میدم اول گاج رو دوبار کار کنید و اگر وقت کردید برید سراغ قلمچی

بالا