پاسخ : راهنمایی درمورد مرحله اول المپیاد شیمی
سلام به همگی
من سوم دبیرستانی ام
من از اواسط تابستون شروع به خوندن برای المپیاد کردم. تا الان هم کتابهای مورتیمر و مبتکران (دوم و سوم) و کتاب مسائل شیمی خوشخوان رو خوندم. ولی حس می کنم کاملا مسلط نیستم برای المپیاد.
الان به نظر شما ها چیکار کنم تا برای مرحله اول مسلط شم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
من زمانی المپیاد شیمی می خوندم و نظر خودم رو میگم اما ترجیحا از افراد باتجربه تر مثلا آقای خلینا یا سایر راهبرهای شیمی سایت کمک بگیرید.
فکر میکنم شیمی پیش دانشگاهی هم جزو منابع المپیاد هست . سعی کنید تو این فرصت باقیمونده حداقل فصل سینتیک و تعادل شیمی پیش رو از
روی مبتکران بخونید .
کتاب 2000 مسئله ی برگزیده ی شیمی هم برای حل مسئله خوبه ، کتاب مسائل برگزیده هم مناسبه منتها 2000 یه تعدادی غلط داره که البته میشه تشخیص شون داد.
حدود 2 هفته مونده به مرحله 1 ، هر روز سر ساعت معینی که المپیاد اصلی قراره برگزار بشه ، یه المپیاد از سال های گذشته رو از خودتون امتحان بگیرید.
منتها سعی کنید فضا رو هم واسه خودتون شبیه سازی کنید ، با پاسخنامه ، پشت میز ، با همون تایمی که واسه المپیاد در نظرگرفته شده.
با خودتون صادق باشید و جواب ها رو از پاسخنامه نگاه نکنید ! و بعد آزمون رو بررسی و رفع اشکال کنید .
کتاب " المپیادهای شیمی ایران" رو تهیه کنید تا بتونید این برنامه رو انجام بدید.
دیگه اینکه اون 1-2 هفته ی آخر سعی کنید مرور داشته باشید بیشتر.
ان شاء الله موفق باشید.
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
خب کتابهایی که نمونه سوالات المپیاد رو داره بگیر.
کتابهای شیمی آلی و شیمی فیزیک رو هم خوندی؟؟؟
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
راستی تو رشتت چیه؟
واسه مرجله ی اول شیمی فیزیک زیادی لازم نیست .
برای سوالات آلی مرجله 1 هم میشه شیمی آلی آقای بهروز بهنام رو بخونید و حتما حتما یه نگاهی به سوالات آلی سال های قبل بندازید تا بدونید فرم سوالها
چطورهست و نحوه ی خوندن و حل شون دست تون بیاد.
ضمنا بحث رو دوطرفه نکنید ، از موضوع اصلی تاپیک هم دور نشید !
پی نوشت : با یه جستجوی ساده توی انجمن های شیمی هم می تونید یه سری منابع و برنامه واسه مرحله اول المپیاد شیمی پیدا کنید.
ان شاء الله موفق باشید.