پاسخ : راهنمایی در مورد مرحله دوم المپیاد شیمی 1394
سلام.کسانی که سال های قبل مرحله دوم شرکت کرده و قبول شده اند میتونن بیان اینجا توصیه های لازم رو پیشنهاد کنن.با تشکر
سلام.
راستش من با اختلاف حدود 6 نمره مرحله دوم رو رد شدم ولی شاید تجربه هان براتون مفید باشه .
1- بعد از مرحله ی اول المپیاد شیمی ، بدون توجه به نتیجه تون بعد از حدود 1-2 روز استراحت شروع کنید به خوندن واسه مرحله دوم و اصلا منتظر اعلام
نتایج نمونید چون خیلی از وقت طلایی تون رو از دست میدین . مثلا من سال قبل اینطور عمل کردم و زمانی که من شاید حدود 2-3 تا کتاب رو تموم کرده بودم ،
نتایج مرحله 2 اومد و بعضی بچه ها اون زمان تازه میخواستن شروع کنن به خوندن واسه مرحله دوم . این کار ضرری هم نداره به نظرم ! اگه قبول بشین مرحله 1
که قطعا این کار به نفع تونه چون از خیلی های دیگه جلو میفتین و اگه هم قبول نشین بازم ضرری نکردید به نظرم.
2- اصلا خودتون رو درگیر این مسائل کف بینی و اعلام درصدهای دیگران نکنید . تجربه نشون داده که خیلی وقت ها کف قبولی با چیزهایی که انتظار میرفته خیلی
فاصله داشته ، از طرفی بعضی از بچه ها هم درصد الکی گزارش میدن ( والا هنوزم که هنوزه نفهمیدم انگیزه شون از این کار چیه !)
3- توی این ایام حل مسئله اهمیت زیادی پیدا میکنه . در کنار خوندن مباحث باید میزان حل مسئله ی بالایی هم داشته باشید . کتاب های 2000 مسئله و مسائل
برگزیده واسه حل مسئله خیلی خوبن .
4- توی این مدت روی تشریحی کار کردن تون هم خیلی تمرکز کنید . خیلی مهمه .
5- از ایام عید تون هم سعی کنید بیشترین استفاده رو ببرید اما استراحت و تفریح تون رو هم به جای خودش داشته باشید چون توی عوض کردن روحیه تون خیلی مهمه.
6- حدود 2 هفته مونده به آزمون ، هر روز راس ساعت برگزاری آزمون اصلی ، از خودتون یکی از مرحله 2 های سالهای گذشته رو آزمون بگیرید و بعد بررسیش کنید.
والا من فعلا فقط همین ها مدنظرمه باز اگه چیزی یادم افتاد حتما میگم .
امیدوارم حرفام مفیدباشن.
ان شاء الله موفق باشید.