لایک ها
2
سلام.کسانی که سال های قبل مرحله دوم شرکت کرده و قبول شده اند میتونن بیان اینجا توصیه های لازم رو پیشنهاد کنن.با تشکر

لایک ها
3
پاسخ : راهنمایی در مورد مرحله دوم

فکر میکنم سوال من هم به این تاپیک مربوط باشه!
کسایی که شصت درصد و بالاتر زدن قطعا در مرحله اول قبولن اما با توجه به تفاوت سطح سوالات و کف نمره ی بسیار بالای مرحله دوم(که گاهی یک بی دقتی یا اشتباه محاسباتی کوچیک باعث رد شدن فرد شده!) کسایی درصدهایی غیر از 90 یا 85 به بالا زدنم میتونن امیدی داشته باشن؟!با توجه به این که طبعا بیش از چهل نفر درصد های نزدیک به صد زدن و حتی همه ی این نفراتم پذیرفته نمیشن!

kouchak

New Member
لایک ها
364
پاسخ : راهنمایی در مورد مرحله دوم المپیاد شیمی 1394

ببینید اگه شیمی تجزیه و شیمی آلیتون خیلی قوی باشه میتونید مرحله 2 به راحتی قبول شید
اصلا هم نمیشه از رو درصدای مرحله 1 درباره ی مرحله 2 نتیجه گیری کنید
چون منابع امتحان خیلی تفاوت میکنه
مثلا این مرحله 1 شاید 3 تا آلی داشت ، ولی مرحله دو قطعا خیلی بیشتر آلی داره. قطعا یه تشریحی خیلی سخت هم از آلی میاد.
یا این مرحله 1 تجزیه ( اسید باز - الکتروشیمی) نداشت، ولی طبق آمار پارسال ، میشه گفت امسال باید حدود 10-12 تا تستی و 2 تشریحی داشته باشه.
پس کسی که این آزمونو که 12.5 درصدش شیمی 1 بوده و خیلیاشم آسون بوده رو 90 زده لزوما نمیتونه مرحله 2 رو خوب بزنه
ولی امیدوارانه با قدرت ادامه بدید
ایشالله مدالید

only physics

New Member
لایک ها
2,386

سلام.کسانی که سال های قبل مرحله دوم شرکت کرده و قبول شده اند میتونن بیان اینجا توصیه های لازم رو پیشنهاد کنن.با تشکر

سلام.

راستش من با اختلاف حدود 6 نمره مرحله دوم رو رد شدم ولی شاید تجربه هان براتون مفید باشه .

1- بعد از مرحله ی اول المپیاد شیمی ، بدون توجه به نتیجه تون بعد از حدود 1-2 روز استراحت شروع کنید به خوندن واسه مرحله دوم و اصلا منتظر اعلام

نتایج نمونید چون خیلی از وقت طلایی تون رو از دست میدین . مثلا من سال قبل اینطور عمل کردم و زمانی که من شاید حدود 2-3 تا کتاب رو تموم کرده بودم ،

نتایج مرحله 2 اومد و بعضی بچه ها اون زمان تازه میخواستن شروع کنن به خوندن واسه مرحله دوم . این کار ضرری هم نداره به نظرم ! اگه قبول بشین مرحله 1

که قطعا این کار به نفع تونه چون از خیلی های دیگه جلو میفتین و اگه هم قبول نشین بازم ضرری نکردید به نظرم.

2- اصلا خودتون رو درگیر این مسائل کف بینی و اعلام درصدهای دیگران نکنید . تجربه نشون داده که خیلی وقت ها کف قبولی با چیزهایی که انتظار میرفته خیلی

فاصله داشته ، از طرفی بعضی از بچه ها هم درصد الکی گزارش میدن ( والا هنوزم که هنوزه نفهمیدم انگیزه شون از این کار چیه !)

3- توی این ایام حل مسئله اهمیت زیادی پیدا میکنه . در کنار خوندن مباحث باید میزان حل مسئله ی بالایی هم داشته باشید . کتاب های 2000 مسئله و مسائل

برگزیده واسه حل مسئله خیلی خوبن .

4- توی این مدت روی تشریحی کار کردن تون هم خیلی تمرکز کنید . خیلی مهمه .

5- از ایام عید تون هم سعی کنید بیشترین استفاده رو ببرید اما استراحت و تفریح تون رو هم به جای خودش داشته باشید چون توی عوض کردن روحیه تون خیلی مهمه.

6- حدود 2 هفته مونده به آزمون ، هر روز راس ساعت برگزاری آزمون اصلی ، از خودتون یکی از مرحله 2 های سالهای گذشته رو آزمون بگیرید و بعد بررسیش کنید.

والا من فعلا فقط همین ها مدنظرمه باز اگه چیزی یادم افتاد حتما میگم .

امیدوارم حرفام مفیدباشن.

ان شاء الله موفق باشید.

chemogirl

New Member
لایک ها
55

سلام.

راستش من با اختلاف حدود 6 نمره مرحله دوم رو رد شدم ولی شاید تجربه هان براتون مفید باشه .

1- بعد از مرحله ی اول المپیاد شیمی ، بدون توجه به نتیجه تون بعد از حدود 1-2 روز استراحت شروع کنید به خوندن واسه مرحله دوم و اصلا منتظر اعلام

نتایج نمونید چون خیلی از وقت طلایی تون رو از دست میدین . مثلا من سال قبل اینطور عمل کردم و زمانی که من شاید حدود 2-3 تا کتاب رو تموم کرده بودم ،

نتایج مرحله 2 اومد و بعضی بچه ها اون زمان تازه میخواستن شروع کنن به خوندن واسه مرحله دوم . این کار ضرری هم نداره به نظرم ! اگه قبول بشین مرحله 1

که قطعا این کار به نفع تونه چون از خیلی های دیگه جلو میفتین و اگه هم قبول نشین بازم ضرری نکردید به نظرم.

2- اصلا خودتون رو درگیر این مسائل کف بینی و اعلام درصدهای دیگران نکنید . تجربه نشون داده که خیلی وقت ها کف قبولی با چیزهایی که انتظار میرفته خیلی

فاصله داشته ، از طرفی بعضی از بچه ها هم درصد الکی گزارش میدن ( والا هنوزم که هنوزه نفهمیدم انگیزه شون از این کار چیه !)

3- توی این ایام حل مسئله اهمیت زیادی پیدا میکنه . در کنار خوندن مباحث باید میزان حل مسئله ی بالایی هم داشته باشید . کتاب های 2000 مسئله و مسائل

برگزیده واسه حل مسئله خیلی خوبن .

4- توی این مدت روی تشریحی کار کردن تون هم خیلی تمرکز کنید . خیلی مهمه .

5- از ایام عید تون هم سعی کنید بیشترین استفاده رو ببرید اما استراحت و تفریح تون رو هم به جای خودش داشته باشید چون توی عوض کردن روحیه تون خیلی مهمه.

6- حدود 2 هفته مونده به آزمون ، هر روز راس ساعت برگزاری آزمون اصلی ، از خودتون یکی از مرحله 2 های سالهای گذشته رو آزمون بگیرید و بعد بررسیش کنید.

والا من فعلا فقط همین ها مدنظرمه باز اگه چیزی یادم افتاد حتما میگم .

امیدوارم حرفام مفیدباشن.

ان شاء الله موفق باشید.
درسته که حل کردن مرحله ۲ های سال قبل رو حل کردن خوبه اما حالا که مباحث شیمی پیش اضافه شده چی؟؟؟ برا اونا باید چی کار کنیم
ممنون میشم اگه با تجربیات مفیدتون راهنمایی کنید .

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام دوستان،
من هم سعی می‌کنم در حد سواد و تجربه‌ی خودم در این بخش وارد بشم :)
اول اینکه نمره‌ی مرحله‌ی اول به دوم و دوم به رنگ مدال هیچ ربطی نداره، خیلی مثال توی ذهنم هست که مرحله‌ی اول آخر بودن یا مرحله‌ی دوم آخر شدن و بعد طلا گرفتند. اما چون شاید راضی نباشند، نمی‌تونم اسم ببرم.
دوم اینکه شیمی پیش دانشگاهی که در پارسال دیده شد، خیلی کنکوری بود تا المپیادی! از همین الان اول متن کتاب درسی رو بخونید و بعد با کتاب‌های بازاری کنکور مثل مبتکران یا خیلی سبز جلو برید. در نهایت سراغ سوالات دوره‌های 1 تا 13 مرحله‌ی اول برید تا کمی ابتکار شیمی پیش دستتون بیاد. سوالات کتاب المپیادهای آمریکا که طبقه‌بندی نشده (انتشارات خوشخوان) هم می‌تونه کمک کنه.
سوم اون چیزی که در مرحله‌ی دوم خیلی اهمیت داره، تمیز فکر کردن است. اگر تمیز فکر کنید هم سریع، هم دقیق، هم مرتب برنامه‌ی جواب رو پیاده می‌کنید. برای اینکه بتونید تمیز فکر کنید و طبقه‌بندی شده و مرتب بنویسید باید خیلی بنویسید. کتاب‌هایی که تا الان تستی حل می‌کردید رو کنار دستتون بگذارید و چند کیلو چرک‌نویس بردارید و دوباره سوالات رو تشریحی حل کنید. فکر کنید قراره این دستنویس‌ها رو به تایپیست بدید تا برای کتاب چاپ بشه. پس تا جایی که ممکنه دقیق و ریز و با جزییات بنویسید. کتاب‌های اصول و مبانی، چگونه، گام آخر، مسایل پیشرفته و از همه مهم‌تر مرحله‌ی دوم می‌تونه به شما کمک کنه.

یاحق

بالا