bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014
پاسخ : راهنمایی در مورد کنکور یا المپیاد

به نظره من الآن که داری میری دوم برای کنکور خوندن زوده ! الآن ببین به چه درسی علاقه داری . همین که به ریاضی علاقه داری عالیه ! وقتی برای المپیاد ریاضی میخونی باعث میشه برای کنکور هم آماده شی ولی یادت باشه به نیته المپیاد بخونی ! اگر هم خدایی ناکرده موفق نشدی اصلا چیزی رو از دست ندادی ! چون ریاضی توی کنکور رشته ی ریاضی ضریب 12 داره و اگه درصد بالا بزنی خیلی خیلی زیاد جلو میندازدت . در ضمن من خودم حالم از کنکور به هم میخوره . تو این زمانی که داری از ریاضی خوندن لذت ببر . کنکور این لذت رو میگیره ...
كاملا درست مي كيد!!!.......مي دوني اكه بتوني تو كنكور رياضي رو صد بزني جي ميشه؟!!!!......شما المب رياضي رو بخون بفهم بدرك و امتحان المب بده اكه قبول شدي ك فبها اكرم نشدي بايد اين قدر قوي باشي ك از درس زده نشي!.....تازه دنياروك ازت نمي كيرن......شما تا اينجا تو دروس اختصاصي حرف اول رو مي زنيد و برا عمومي هم با كمي تلاش ميشه راحت باس كرد و نمره ي قابل قبولي هم كرفت بس شك ب دلت راه نده......تو موفق ميشي!!!

hossein11

New Member
لایک ها
109

منم درست مثل تو هستم امسال به دوم دبیرستان میرم.نترس برای المپیاد ریاضی سرمایه بذاری بهتر از کنکوره.اگه ریاضی رو در سطح بالاتر از کنکور یعنی المپیادی بخونی درصد ریاضیت در کنکور هم خوب میآد اگه ریاضی رو هم خوب بلد باشی دیگه توی کنکور مشکلی نداری فیزیک و شمی که تقریبا مثل ریاضیه بقیه درسا هم که چندان مهم نیست(حفظی هستند).بنابراین بیا مثل من برای المپیاد ریاضی و فیزیک سرمایه گذاری کن.:221:

- - - Updated - - -

من هم توی تعطیلات میخوام المپیاد ریاضی بخونم. من توی چند چیزی خیلی میترسم.
اول از همه از این میترسم که نتونم خوب درس بخونم و بعد از سه ما تعطیلات هیچ چی یاد نگرفته باشم .اگه یه پیشنهاد برای ساعات و کیفیت درس خوندن در تابستان میدونید بهم بگید.
بعدش هم مدام این فکر که(فقط کسایی توی المپیاد موفق به کسب مدال میشن که آدم های خاصیند و هوش به خصوصی دارند). این فکر خیلی اعتماد به نفسمو از بین میبره .و منو ناامید میکنه.

به نظر شما فقط کسایی توی المپیاد قبول میشن که هوش خاصی دارند یا آدم های عادی هم میتونند قبول بشن؟:59:

chimica

New Member
لایک ها
256

دوست عزیز شما اگه نشریه آیریسک رو بخونی(وحتی هر مطلب کارشناسیه دیگه ای مربوط به المپیاد) میبینی که گفته المپیاد ربطی به هوش ذاتی و استعداد خاص نداره...هیچکس نگفته اونایی که نتایج خوبی کسب کردن، اعجوبه بودن...بلکه المپیاد فقط سعی و تلاش خوده آدمه...تو نتیجه تلاش خودت رو میبینی...هرچقدر پول بدی، آش میخوری..
نگران نباش...فقط تلاشتو بکن
موفق باشی
بدرود

- - - Updated - - -

سلام دوستان

من تو یه مسئله ای واقعا گیر کردم . من الان میخوام برم دوم دبیرستان . نمیدونم از الان رو کنکور سرمایه گذاری کنم یا المپیاد ریاضی ؟ یکی از دوستای خوبم هم که کنکور داده برامون کلاس کنکور برای شیمی و فیزیک گذاشته اونم جلسه ای چهار ساعت از طرفی من هم این تابستون میخواستم المپیادو جدی بخونم . حالا نمیدونم چیکار کنم ؟ اصلا ایا لازمه از الان درسارو برای کنکور بخونم و از الان کنکورو تقریبا شروع کنم ؟ یا همون المپیاد ریاضیرو بخونم بعد به موقعش برا کنکور بخونم ؟ یعنی اگه به موقعش بخونم میتونم تو دانشگاه های تهران قبول شم ؟

با تشکر
ب
دوست عزیز...اولا که اصلا لازم نیست از الان کنکور رو شروع کنی.متاسفانه تو ایران از کنکور یه غول ساختن و همه ازش میترسن و فکر میکنن که اگه زودتر شروع کنن بهتر نتیجه میگیرن...اما خیلی بودن که فقط از سال چهارم شروع کردن و نتایج خیلی خوبی هم گرفتن...شما تازه داری میری دوم،پس اصلا لازم نیست حداقل تابستونت رو صرف کنکور کنی.شما بشین همون المپیاد ریاضی رو بخون،اگه نتیجه گرفتی که داستان مشخصه.اگر هم نه تو 2 تا چیز بدست آوردی:1-یاد گرفتی چجوری درس بخونی(که البته هدف اصلی المپیاد هم همینه).2-شما الان دیگه ریاضی که یکی از سخت ترین و مهم ترین درسا واسه کنکوره و همه نگرانشن بلدی و میتونی وقتتو بذاری رو درسای دیگه..
پس صد در صد تابستون رو المپ بخون،با یه برنامه دقیق و جامع
موفق باشی
بدرود

لایک ها
344

سلام دوست من .منم مث شما هستم یعنی دارم میرم دوم و حالا هم تصمیممو مصمم گرفتم که المپیاد بخونم تابستون و تمام تلاشمم چه برای سال دوم و چه برای سال سوم میکنم البته بگم که هدفم همش مدال گرفتن نیست ....هدفم علاوه بر مدال یه چیز مهم تره دیگس"لذت بردن از شیمی"........

من درسی رو که میخونم دوست دار اگه مدال بگیرم خدارو شکر میکنم اگه نگیرم هم بازم خدارو شکر میکنم............من برای دل خودم درس میخونم (المپیاد)برای کنکور هم باید بگم که من از چند تا مشاور تحصیلی برجسته پرسیدم گفتند که سال چهارم میتونی کنکورتون راحت جمع کنی و حتی میتونی در کنار المپیادت به کنکورتم برسی البته با برنامه ریزی...................اصلا مگه میشه یه نفر یه درسو واقعا تخصصی بخونه و با

پایه علمی قوی موفق نشه تو دانشگاه؟؟؟کنکور هدف کوچیکیه دیدتو وسیع تر کن و هدفاتو بلند مدت بزار و همینطور بزرگ البته نه اونقدر بزرگ که تو توهم غوطه بخوری............در حد تواناییت.
حالا هم بیا توکل به خدا بکنیم المپیادمونو شروع کنیم که یه تابستون لذت بخش داشته باشیم.....................فقط خدا کنه توی مسیرمون دچار گمراهی یا لغزش نشیم.............(من کم کم دارم تصمیم میگیرم که برم شیف شیمی محض بخونم).

peyman shimi

New Member
لایک ها
226

بنظر من برا المپیاد بخونید در حدی که تصور کنید میخواید برید لیگ قهرمانا اروپا!که اینطوری خود به خود ریاضی کنکورتون هم عالی میشه و صد البته خوندن زبان هم توی برنامه تون داشته باشد اگه شد موفق باشیم همگی!!!

setareh-n

New Member
لایک ها
40

به نظر من المپیاد میتونه یه انگیزه خیلی خوب براتون باشه واسه درس خوندن... برا من که اینطور بود.. هرچقدر براش وقت بذارین ارزشش رو داره, به شرطی ک شما رو از بقیه اهدافتون دور نکنه.<br>موفق باشید.&nbsp;

taha

Well-Known Member
لایک ها
1,160

فکر کنم با ین همه توصیه های دوستان دیگه باید ملتفت شده باشی :1:
اما یه نکته :تمام سعی خودت رو برای المپیاد بکن ولی این قدر وقت خودت رو نزار که اگر قبول نشدی هم از المپیاد بیوفتی هم از درس البته الان که تابستونه و الان تلاشتو بن

m.khoshdel

New Member
لایک ها
45

با سلام. المپیاد خوندن نیاز به اراده و تلاش بسیار بالایی داره و البته علاقه به موضوع! اما این رو هم باید بگم که خوندن حرفه ای المپیادی مثل ریاضی کمک چندانی به درصد این درس تو کنکور نمیکنه! چون مباحثی که تو المپیاد ریاضی خونده میشه خیلی جدا از مباحثی است که تو کنکور اهمیت دارند.
ولی خیلی از اون هایی که واقعا با تلاش برای المپیاد درس خوندن و آخرش هم قبول نشدن و باید کنکور میدادن ثابت کردن که با تجربه ای که از درس خوندن برای المپیاد پیدا کردن می تونن عقب موندگیهاشون رو جبران کنن!
مثلا بنده خودم دوستانی رو میشناسم که رتبه های 120 و 500 آوردن ولی تا سال سوم مشغول المپیاد بودند!حتی یکی از دوستان هم که مدال نقره گرفت تونست بعدش خوب بخونه و رتبه ی 500 بیاره!

در آخر اگه واقعا می خوای المپیاد بخونی بسم الله وگرنه الکی خودتو تو زحمت ننداز! خیلی آهسته و پیوسته به هدف کنکور درس بخون حتما موفق میشی!
به امید موفقیت شما!

mohammad1

New Member
لایک ها
114

تا سال سوم دبیرستان همین المپیاد ریاضی رو بخون
بعد میتونی برای کنکور در سال چهارم آماده بشی ...

Nima138

Well-Known Member
لایک ها
527

از نظر من اشکالی نداره آدم المپیاد بخونه اما اینو باید در نظر بگیری که امکانش هست بعد از قبول نشدن برای کنکور خیلی بهت فشار بیاد.مسلما فشار عصبی روی یه نفر که از تابستون پیش می خواد بیاد کنکور بخونه خیلی بیشتر از افرادی که کل دبیرستان به کنکور فکر می کردن یه قدمایی برداشتن. المپیاد همیشه یه ریسک بزرگ می مونه.اینایی که میبینی مدال میارن بعد کنکورشون رو هم خوب میدن از پس این چالش برمیان.

بالا