...وای دارم میمیرم از نگرانی . من از قسمت ثبت نام دانش آموز ثبت نام کردم . پول ثبت نام رو هم پرداخت کردم ولی سایت ثبت نامم رو تایید نمی کنه ... چه کار کنم ؟:227:
آِی خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی مدیر تایید کنه؟ چیو تایید کنه؟ از کجا تایید کنه؟@ واسه چی تایید کنه؟
ما که خودمون ثبت نام کردیم دیگه چه دخلی به مدیر داره؟!
آِی خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چی مدیر تایید کنه؟ چیو تایید کنه؟ از کجا تایید کنه؟@ واسه چی تایید کنه؟
ما که خودمون ثبت نام کردیم دیگه چه دخلی به مدیر داره؟!
خوب بچه ها بذارين منم يه بار قضيه رو از سير تا پياز بگم. من امسال ميخوام واسه المپياد شيمي شركت كنم . امسال بيست و دومين دوره هست
تو اين همه سال ثبت نام اينرنتي نبوده ولي امسال اينترنتي شده از شانس بد من . نمي گم اينترنتي شدن بده ولي آخه تو روخدا من از 25 دي هر روز ميرم سايت سايت وا نميشه بخدا . من خيلي تلاش كردم بايد حالا چيكار كنم . تا يك بهمنم وقت هست حالا من بايد چه خاكي بريزم سرم
آخرش اومدم اين سايت يكي از بچه ها يه لينك داده بود كه خدا خيرش بده(be name khoda)از همون ثبت نام كردم حالا پول رو هم پرداخت كردم ولي تاييد نشده حالا اگه اصلا تا شنبه تاييد نشد چيكار كنم . بابا اي كاش همون از طريق مدرسه بود . بخدا پارسال دوستام اينقد راحت ثبت نام
كردن 5 هزار دادن مدير ديگي هيچي . حالا من خيلي نگرانم حالا از دوستان از شما ميخوام راهنماييم كنيد . تنها اميدم به راهنمايي شماست
خوب بچه ها بذارين منم يه بار قضيه رو از سير تا پياز بگم. من امسال ميخوام واسه المپياد شيمي شركت كنم . امسال بيست و دومين دوره هست
تو اين همه سال ثبت نام اينرنتي نبوده ولي امسال اينترنتي شده از شانس بد من . نمي گم اينترنتي شدن بده ولي آخه تو روخدا من از 25 دي هر روز ميرم سايت سايت وا نميشه بخدا . من خيلي تلاش كردم بايد حالا چيكار كنم . تا يك بهمنم وقت هست حالا من بايد چه خاكي بريزم سرم
آخرش اومدم اين سايت يكي از بچه ها يه لينك داده بود كه خدا خيرش بده(be name khoda)از همون ثبت نام كردم حالا پول رو هم پرداخت كردم ولي تاييد نشده حالا اگه اصلا تا شنبه تاييد نشد چيكار كنم . بابا اي كاش همون از طريق مدرسه بود . بخدا پارسال دوستام اينقد راحت ثبت نام
كردن 5 هزار دادن مدير ديگي هيچي . حالا من خيلي نگرانم حالا از دوستان از شما ميخوام راهنماييم كنيد . تنها اميدم به راهنمايي شماست
بابا شما چي ميگي آخه من خودم ثبت نام كردم مدير بايد چيكار كني خوب الان من برم به مدير مدرسمون چي بگم ؟ بگم بفرماييد تاييد كنيد ميگه چي ؟ كجا ؟ چطوري ؟
بعد من چي بگم؟:12::12::12:
قابل توجه مديران مدارس و دانش آموزان وضعيت ثبت نامي دانش آموزان كه در ابتداي ثبت نام وضعيت ثبت نامي را تائيد نشده نشان مي دهد مدير مدرسه بايد آنها را تائيد كند تا وضعيت ثبت نامي به تائيد شده تغير يابد.
من وقتي پنل شما رو مي بينم يه ذره باز خوشحال مي شم چون واسه من نوشته پرداخت با موفقيت انام شد ولي هنوز تاييد نشده حالا دوستان اين سايتم مي گم بايد از طرف مدير تاييد شه كه من نميدونم چه جوري ؟
پنل من هم همین جوریه.
کی گفته که مدیر باید بره تایید کنه؟ مدیر مدرسه ما اون نام کاربری که برای ورود به قسمت مدیران هستشو نداره. از کجا باید بیاره؟ کس شده تاحالا مدیر براش تایید کنه؟