لایک ها
93
1-چه کتبی برای دروس حسابان وشیمی3 هم برای نهایی و هم کنکور مفید است؟2-آیا برای دین و زندگی و ادبیات در امتحان نهایی نیاز به کتاب کمک درسی هست یا نه؟ممنون

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166
پاسخ : راهنما سوم ریاضی

آقا برا نهایی بیخیال کتاب کمک درسی ! فقط کتابو بخور !
البته گاج های مشکی خوبن !

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

به نظرمن تمرین های خود کتاب از همه بهترن.باید کاملا بشون تسلط داشته باشی.
برای امتحانات نهایی هم فقط سوالات سه تا چهار سال قبل رو کار کن.از هر نمونه سوالی بهتره

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

به نظرمن تمرین های خود کتاب از همه بهترن.باید کاملا بشون تسلط داشته باشی.
برای امتحانات نهایی هم فقط سوالات سه تا چهار سال قبل رو کار کن.از هر نمونه سوالی بهتره

Hosein.D

New Member
لایک ها
862

با سلام خدمت دوست عزیزم... واسه نهایی باید به همه ی جای کتاب تسلط کامل داشته باشی و واسه ارزیابی خودت میتونی از سوالای سال قبل استفاده کنی. مخصوصا سوالای سال 92 که کمی سخت تر بودند!!!
اما واسه کنکور کتابای خوب زیادی هست، واسه حسابان من خودم الگو، خیلی سبز و ده استادو توصیه میکنم که سوالای خوبی داره و واسه شیمی هم مثل همیشه مبتکران!!!

ahmadi

New Member
لایک ها
2,532

سلام دوست گرامی
مایه ی خوشحالی ماست که دوستانی با دور اندیشی شما داریم:)
باتوجه به اینکه خودم نهایی دادم و به نسبت ازش راضی بودم؛خدمتتون باید بگم که:
هیچوقت نه دیده شده نه شنیده شده که کسی بیاد بگه: نهایی امسال سبکش عوض شد!
یامثلا بگه کلا سوالات فضایی و عجیب و غریب بود!‏
برای اینکه سوالات فقط درسطح کتاب و دربرخی دروس اندکی فراتر از سطح کتاب مطرح میشن و به قول یکی از دوستان رتبه ۱؛دیگه بعد یه مدتی همه ی خط کتاب تموم میشه وطراحان محترم مجبور به طرح سوال تکراری میشن!‏
بپذیرید که حق دارن اینطور طرح کنند چون این سوالات باید یه جمعیت قابل قبولی رو به نمره ی بالای ۸ دربرگه برسونه!‏
پس اصلا استرس نهایی رونداشته باشید!مطمئن باشید ۳-۴برابرازامتحانات مدرسه آسون تره!اگرهم میبینید که همه معدل ۲۰ یا ۱۹/۵۰ به بالاکسب نمیکنند به سبب استرس و حجم بالای مطالبه!‏
توصیه ی جدی من واسه نهایی:توجه و تمرکز درکلاس درس و درس هر روز رو نهایتا تا۲روز بعد تدریس مطالعه ش کن!معجزه میکنه!‏
در ۲ماه آخر؛یا بستگی به میزان آمادگی ت حتی از اوایل اردیبهشت شروع به حل نمونه سوالات سالهای پیش کن!‏
اگرنمونه سوال۵سال قبل روحل کن بین۱۵تا۱۹نمره رو در امتحان نهایی دریافت میکنی!‏
ولی یه نکته:دنبال کتابی که هم کنکور رو بطور عالی درخودش جای بده هم نهایی رو گشتیم نبود!نگرد نیست:4:
تلاش شما عامل موفقیتتون خواهد بود!‏
سلامت و موفق باشید
باتشکر:)

بالا