avogadro

New Member
لایک ها
167
سلام به همه

نظرتون چیه که وضع باشگاه رو به وسیله رسانه های خبری به اطلاع عموم و دولت برسونیم

زنگ بزنیم به 20:30 یا هر رسانه خبری قوی و بهشون بگیم که یه گزارشی از وضع باشگاه(خیر سرش پویا ترین قسمت آموزش و پرورش هست) تهیه کنند که تا حداقل دولتی یا هر جای دیگر به داد این باشگاه دانش پژوهان برسه

شاید فرجی بشه؟نظرتون چیه؟؟

فکر کنم جواب بده!!!

لایک ها
223
پاسخ : رسانه ای شدن وضع باشگاه

من فکر میکنم باید درخواست کنید تا تو مصاحبه ای که هر شب دارن یک شب یکی رو بیارن در مورد وضعیت باشگاه و... توضیح بده!
هنوز ثبت نام آزمون مرحله 1 شروع نشده...!!!!

Anonymous MR

New Member
لایک ها
245

راست میگه. باید زودتر بررسی شه. بگین تا در وبگردی 20:30 حداقل به سایتش رسیدگی شه.

Mahdi73

New Member
لایک ها
71

آره ما گفتیم اونا هم گزارش تهیه کردند بعد هم رئیس باشگاه شرمسار شد اومد از هممون هعذر خواهی کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد خانم papo چرا وقتی بگن کنسله همه ی زحمت هاشون به باد رفته؟خود ما چرا؟
وقتی که کنسلم بشه ما خودمون درباره ی رشته تخصصی خودمون یه چیزی بیشتر از بقیه بلدیم و تو دانشگاهم موفق تر(بچه ها میگن ما المپیاد خوندیم درس مدرسه رو نخوندیم مگه اگه المپیاد نمی خوندین,می خوندین؟؟؟!!!)

vma

New Member
لایک ها
74

همه ی حرفایی که می زنین درسته!
این خوبه که ما زنگ بزنیم اینور و اون ور واسه اینکه وضعیت باشگاه درست بشه و... ولی همه ی اون کسایی که ما قراره صدامونو بهشون برسونیم که چرا وضعیت باشگاه خرابه و چرا مرحله 1 به هم ریخته و... خودشون خیلی خیلی خیلی بهتر از ما می دونن که امسال دارن همه چیزو خراب می کنن!!!
خودشون بهتر می دونن که المپیادو هم دارن نابودش می کنن!!!خودشون بهتر می دونن که امسال برنامه هاشون کاملاااا به هم ریخته ولی خب...تا حالا کاری نکردن!!!!
حتی هنوز ثبت نام مرحله یک رو انجام ندادن!!!!!!!!!!!!!!!اون کسایی که باید بدونن خیلی خیلی خوب می دونن ولی کاری نمی کنن چون...:220:

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

سلام دوستان گرامی،
اطلاع رسانی و پیگیری چیزهایی که به حق برای شما است بسیار خوب و عالی است. ما هم تمام تلاش خودمان را میکنیم تا نگذاریم یکی از اتفاقات خوب کشورمان (المپیاد) تضعیف شود.
اما در این باره بهتر است به یکی دو نکته زیر توجه کنید:

الکی غر نزنید و به طور شفاف و واضح مشکل را مطرح کنید.
شایعه نسازید و شایعات را دنبال نکنید، به اندازه کافی مشکل وجود دارد که نخواهیم آنها را بیشتر کنیم.
به هیچ کس توهین نکنید، این کار تمام اثر تلاشمان را از بین خواهد برد.
پیگیری مداوم و به حق خود را از هر طریقی انجام دهید.

در ضمن نا امید هم نشوید. سایت المپیادهای علمی ایران قبلا تغییراتی را به وجود آورده است که شاید شما اطلاع کافی نداشته باشید، اما من در اینجا چند نمونه را ذکر میکنم:

• تصحیح کلید مرحله دوم دوره 18 المپیاد شیمی و قبول شدن 11 عضو جدید که بعدا 2 تا از ایشان طلا شدند.
  • انتقاد از حروفچینی! نامناسب سوالات گروه های مختلف، به نحوی که بالاخره المپیادهای علمی دارای دفترچه و شکل مناسب شدند.
  • پیگیری وضع نامناسب برگزاری امتحانات مرحله اول و دوم، در نتیجه در بسیاری از استانها امتحانات متمرکز برگزار شد.
  • پیگیری تقلبهای گسترده ای که توسط برخی مدارس صورت میگرفت، که در نتیجه نرم افزارهایی برای جلوگیری از تقلب ساخته شده و در حال پیشرفت است.
  • پیگیری جشن اهدای مدال دوره تابستانه سال 1389 که بالاخره پس از 6 ماه برگزار گردید (اما نه به نحوی شایسته)

جهت مطالعه بیشتر میتوانید این مطالب را بخوانید:

:58:* ذره بین *بی نظمی در باشگاه دانش پژوهان جوان ادامه دارد…

:58:* ذره بین *نقد برگزاری المپیادهای علمی (1) قبل از آزمون

:58:* ذره ب ین *نقد برگزاری المپیادهای علمی (2) برگزاری آزمون

:58:* ذره بین *نقد برگزاری المپیادهای علمی (3) پس از آزمون

در ضمن برخی از پست ها برای نظم بخشیدن به موضوع و اثردهی بیشتر پیگیری حذف گردیدند. لطفا دوستانی که تجربه کافی ندارند، یا ممکن است به دلیل عصبانیت زحمتهای دیگران را به باد بدهند، فقط پیگیر موضوعات باشند تا بالاخره تجربه کافی به دست آورند.

موفق و پیروز باشید

لایک ها
223

سلام
ببخشید دوستان پس چرا هیچ اقدامی نکردید؟
درسته زمان آزمونها اعلام شده ولی مثل اینکه وضع باشگاه همچنان به هم ریخته است!
با تشکر!:53:

seyed iman

Well-Known Member
لایک ها
998

من امروز زنگ زدم باشگاه هیچکس نمیدونست چه خبره.منظورم اینه که واقعن هیچکس نمیونست.میخواستم ببینم واقعن دوما میتونن امتحان بدن یا نه که افتادم تو یه دور باطل :منشی(اولین کسی که تلفنو برداشت)>>یه آقایی که نمیشناسم>>کارمند بخش امتحانات>>ریاست (یا منشی ریاست نمیدونم مرد بود)>>یه خانمی(احتمالن این دیگه رییسش بود):ایشون گفتن در جریان نیستن و از آقای نقوی مسوول امتحانات بپرسم-یعنی دوباره اومدیم سر جای اول!!>>آقای نقوی تشریف نداشتن گفتن فردا تماس بگیرید.
حیف.حیف که اون موقع حواسم نبود مکالکه ها رو ضبط کنم.میتونستیم بفرستیمش برای تلویزیون.واقعن تو بخش امتحانات که یک مسوول وو یک کارمند داره اگر نمیدونن یه ماه دیگه چجوری میخوان امتحان بگیرن پس چیکار میکنن؟؟
حالا میگیم مدیرشون سرش شلوغ....1 نفر نباید بدونه قراره چیکار کنن؟؟لاقل مصاحبه نکنن.تو سایت اطلاعیه الکی نزنن.الان این اطلاعیه از کجا اومده وقتی هیچکس اونجا نمیدونه چه خبره؟؟کی زده؟؟و در مصاحبه ای که با ایسنا(ایرنا یا ایسنا یادم نیست)
چرا میان یه حرفی رو بی اساس میزنن.
سویزی خبر داد دوم دبیرستانی ها از امسال در المپیاد شرکت می کنند - روزنامه کیهان | خبر فارسی
رییس مرکز استعدادهای درخشان آموزش‌وپرورش به ایسنا خبرداد:امکان شرکت دوم دبیرستانی‌ها در المپیادهای کشوری از امسال آغاز ثبت‌نام المپیادهای کشوری از 25 دی - اخبار اجتماعی
اینا لینک خبراست.بازم هست.تو خود ایسنا هم باید باشه.
دوستان خودشان یک بار تماس بگیرند عمق فاجعه رو درک میکنند.من اول فکر کردم اشتباه شماره گرفتم چون اون آقا دومیه وقتی گفتم آزمون پرسید کدوم آزمون؟؟
آقای خلینا فکر میکند با اون متنی که شما تو سایتتون نوشتید درست میشه؟؟من اصلن این طور فکر نمیکنم.عصبانی هم نیستم.یعنی صحبتام از سر عصبانیت نیست بلکه از سر تاسفه.واقعن باید تاسف خورد...
اینم اطلاعیه ی سایتشون.کلن سایتشون هم از عجایب پیشرفت تکنولوژیه.هر 10 بار که اقدام کنی 1 بار باز میشه.میخوان استقامت ملت بسنجن!!:78::21:
http://up.iranblog.com/images/68574705925211590379.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا