خب این ساختار ها به ترتیب از چپ به راست مال بوران و CrO8با سه بار منفی و BO3با یه بار منفی هست
علت عجیب بودن بوران به نظرم پیوند دو الکترون و سه مرکز میان اتم های بور و هیدروزنه
علت عجیب بودن دو تای دیگه هم فکر کنم ارایش اتم های اکسیزنه
درواقع در bf3 اتم بور سه پیوند یگانه با فلوِِیور میدهد . ولی اندازه گیری ها نشان داده که که سهم اندکی هم از ساختار ها متعلق به این است که b با f پیوند دوگانه بدهد که براساس بارهای قرار دادی بسیار ناپایدار است.
من فکر میکنم ساختار آزید یک بار منفی عجیب نیست اما هم جالبه هم نکته ای.متاسفانه نمیتونم عکسشو بذارم...توی المپیاد زیاد میاد.چون هم رزونانسییه هم داتیو...
من هر چی سعی می کنم ساختار لوییس COCl[SUB]3 [/SUB](عناصر از چپ به راست:کربن اکسیژن کلر) رو رسم کنم یه تک الکترون اضافه میاد می شه راهنمایی کنید چه طوری رسمش کنم؟
من هر چی سعی می کنم ساختار لوییس COCl[SUB]3 [/SUB](عناصر از چپ به راست:کربن اکسیژن کلر) رو رسم کنم یه تک الکترون اضافه میاد می شه راهنمایی کنید چه طوری رسمش کنم؟
تک الکترونی که اضافه میاد بخاطر اینه که کلر 7 تا الکترون تو لایه والانس داره و الکترون منفرد داره...... که طبق اون میشه یه جورایی گفت در واقع باید 3.5 پیوند تو کل ملکول باشه که میدونیم پیوند نصفه معنی نداره. پس با 4 پیوند بصورت عادی بکشید... حالا در نهایت اگر بشمرید تعداد الکترون هاتون درسته و اضافه نمیاد.....
متوجه شدید؟