رسم ساختار لوییس

sina71abi

New Member
لایک ها
0
سلام
برای رسم ساختار لوییس مولکولهایی که همه اتم های کناری به اتم مرکزی وصل نیستن باید چیکار کرد ؟ مثلN2F2 یا S2N2

همچنین بعضی مولکولها از قاعده ساختار لوییس پیروی نمی کنند برای اونها باید چیکار کرد؟

با تشکر قبلی

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
با سلام خدمت شما دوست گرامی،
رسم ساختار لوویس برای مولکولهای مشکل و پیچیده ممکن است سالها وقت گیر باشد (رجوع شود به داستان کشف ساختار بنزن توسط ککوله) اما شبیه فعلهای بی قاعده زبان عربی، به صورت سماعی (در اینجا دیداری) میتوانید ساختار آنها را حفظ کنید.

در مورد ویژه ای که سوال فرمودید، اتمهای با ظرفیت بیشتر معمولا در مرکز قرار میگیرند. مثلا N در N2F2 یا S2N2 (البته S2N2 ساختارهای متفاوتی دارد)

برای بررسی بیشتر ساختارهای لوویس معروف، فایل PDF آدرس زیر را دریافت کنید:

http://www.irysc.com/download-file-120.html

با آرزوی موفقیت و پیروزی :twisted:

sina71abi

New Member
لایک ها
0
سلام
آقای خلینا، از راهنمایی تون خیلی ممنونم اما نمی دونم چرا اون لینکی که گفته بودین باز نمیشه یعنی بعد از وارد کردن کد امنیتی هر کاری می کنم وارد صفحه بعدی نمیشه . مشکل از شماست یا من ؟

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
sina71abi گفت
سلام
آقای خلینا، از راهنمایی تون خیلی ممنونم اما نمی دونم چرا اون لینکی که گفته بودین باز نمیشه یعنی بعد از وارد کردن کد امنیتی هر کاری می کنم وارد صفحه بعدی نمیشه . مشکل از شماست یا من ؟
سلام به شما دوست گرامی،
این فایل بیشترین دانلود را در سایت ما داشته است پس لینک سالم است. چون با فرمت PDF است، اگر از برنامه های دانلود منیجر (Download Manager) استفاده نکنید در همان صفحه اکسپلورر (Explorer) باز میشود و تا دانلود آن باید صبر کنید. در هنگام دانلود به گوشه پایین سمت چپ صفحه اکسپلورر خود نگاه کنید و ببینید در حال ذخیره است یا خیر :roll:

موفق و پیروز باشید :twisted:

بالا