M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495
با سلام خدمت دوستان من پارسال به پاسخ این سوال رسیدم اما چون دبیر زیست نظر خلاف نظر بنده داده بود خواستم ازلحاظ علمی مطمئن بشم سوال این هست که وقتی دانه میخواد رشد کنه اول ریشه چه میزنه یا ساقه چه؟چرا؟با دلیل علمی بگین ممنون میشم به ترشح تنظیم کننده ها هم میشه ارتباطش داد

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

دوستان عزیز به این موضوع هم نیم نگاهی کنین ثواب داره ها!!!!برادران وخواهران المپیادی کجا تشریف دارینن؟؟؟؟؟؟:37:

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495
پاسخ : رشد گیاه

واقعا دوستان چقدر لطف دارن که هیچکس پاسخی به این تاپیک نداده!

واقعا دوستان چقدر لطف دارن که هیچکس پاسخی به این تاپیک نداده!

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

سلام اول ریشه چه میاد بیرون.
کلا برای جوانه زنی دانه باید دانه اول آبگیری کنه وبعد از اون ریشه چه میاد بیرون
واسه دلیلش هم خب میشه گفت رشد ریشه چه به سمت خاک تا وقتی که ساقه ازخاک بیاد بیرون باعث رسیدن آب و مواد غذایی به دانه رست میشه

M.Banparvar

Well-Known Member
لایک ها
495

سلام ممنون از نظرتون بله صحیح هست تو پاسخنامه ی یکی از مرحله اول های المپیاد و توی کتاب گیاه شناسی(اسمشو دقیق یادم نیست بچه هایی که المپیادی ان میدونن چه کتابی رو عرض میکنم بهرحال اگه اسمشو اشتباه گفتم عذر میخوام)باشگاه دانش پژوهان جوان هم هست دوست داشتم بچه ها بحث علمی کنن دربارش

سلام ممنون از نظرتون بله صحیح هست تو پاسخنامه ی یکی از مرحله اول های المپیاد و توی کتاب گیاه شناسی(اسمشو دقیق یادم نیست بچه هایی که المپیادی ان میدونن چه کتابی رو عرض میکنم بهرحال اگه اسمشو اشتباه گفتم عذر میخوام)باشگاه دانش پژوهان جوان هم هست دوست داشتم بچه ها بحث علمی کنن دربارش

بالا