سلام
فکر نکنم یه همچین ترکیبی وجود داشته باشه ولی هر سه عامل فقط در حالت زنجیری وجود داره و در حالت دیگش نمیشه هر سه تا رو قرار داد البته به نظر من شایدم دوستان بتونن رسمش کنند.
من با 3 تا كربن يه مثلث تشكيل دادم ( مثل اسكلت سيكلو پروپان ).
بعد روي يه كربن ، گروه عاملي oh گذاشتم.
روي يه كربن ديگه ، يه اكسيژن گذاشتم كه با پيوند دوگانه به كربن وصله . بعد بين همين كربن و كربن ديگه ، يه اكسيژن گذاشتم ( يعني روي يه ضلع مثلث يه اكسيژن )
تا اينجا گروه استر هم درست شد.
بعد اومدم روي يه ضلع ديگه ، يه اكسيژن ديگه گذاشتم تا اتر درست شه.
من با 3 تا كربن يه مثلث تشكيل دادم ( مثل اسكلت سيكلو پروپان ).
بعد روي يه كربن ، گروه عاملي oh گذاشتم.
روي يه كربن ديگه ، يه اكسيژن گذاشتم كه با پيوند دوگانه به كربن وصله . بعد بين همين كربن و كربن ديگه ، يه اكسيژن گذاشتم ( يعني روي يه ضلع مثلث يه اكسيژن )
تا اينجا گروه استر هم درست شد.
بعد اومدم روي يه ضلع ديگه ، يه اكسيژن ديگه گذاشتم تا اتر درست شه.
و این ساختارها هم روی کاغذ میتونن وجود داشته باشند که زنجیریه هر سه عامل رو داره ولی نامحتملترین ساختار همین زنجیریست و اون یکی هم که هر سه تا عامل رو نداره ولی امکانش از همه بیشتره:
و این ساختارها هم روی کاغذ میتونن وجود داشته باشند که زنجیریه هر سه عامل رو داره ولی نامحتملترین ساختار همین زنجیریست و اون یکی هم که هر سه تا عامل رو نداره ولی امکانش از همه بیشتره:
خوب اون ساختار زنجیری بخاطر قرار گرفتن اتمهای الکترونگاتیو اکسیژن به این صورتی که توی شکلش میبینید به سرعت تجزیه میشه و اصلاً قابلیت وجود نداره.بقیه ساختاراشم امکانشون کمه چه برسه به این ساختار.
خوب اون ساختار زنجیری بخاطر قرار گرفتن اتمهای الکترونگاتیو اکسیژن به این صورتی که توی شکلش میبینید به سرعت تجزیه میشه و اصلاً قابلیت وجود نداره.بقیه ساختاراشم امکانشون کمه چه برسه به این ساختار.
یه عامل کشش حلقه هستش همچنین نمی تونید تعداد زیادی اکسیژن به یه کربن متصل کنید(مخصوصا" گروه هیدروکسیل) البته برای نوشتن تعداد ایزومر در مرحله 2 نباید این عوامل رو در نظر بگیرید.