از دوستان و اساتید علم زیبای شیمی:6: خواهش میکنم به سوالاتی که برام پیش اومده پاسخ بدید
سوال اول : محلول کدامیک در شرایط یکسان دمای انجماد پایین تری دارد؟
الف) محلول 0.2 مولار نمک طعام
ب) محلول 0.5 مولار الکل معمولی
ج) محلول 0.1 مولار کلسیم کلرید
د) محلول 0.2 مولار شکر
سوال دوم: چرا بهتر است باز ها (محلول های قلیایی) را به صورت تازه در آزمایشگاه تهیه کنیم؟ برای مثال در تیتراسیون گفته می شود که باز را تازه تهیه کرده و استفاده کنید. آیا در گذر زمان غلظت تغییر می کند؟ چرا؟ آیا واکنشی هم رخ می دهد؟
سوال اول : محلول کدامیک در شرایط یکسان دمای انجماد پایین تری دارد؟
الف) محلول 0.2 مولار نمک طعام
ب) محلول 0.5 مولار الکل معمولی
ج) محلول 0.1 مولار کلسیم کلرید
د) محلول 0.2 مولار شکر
سوال دوم: چرا بهتر است باز ها (محلول های قلیایی) را به صورت تازه در آزمایشگاه تهیه کنیم؟ برای مثال در تیتراسیون گفته می شود که باز را تازه تهیه کرده و استفاده کنید. آیا در گذر زمان غلظت تغییر می کند؟ چرا؟ آیا واکنشی هم رخ می دهد؟
سوال سوم: آزمایشی طراحی کنید که بتوان فلز Cu را در آلیاژ برنج (Zn و Cu) اندازه گیری کرد؟
خودم میدونم که میشه با اسید کلریدریک واکنش داد و رسوب رو اندازه گیری کرد ؟ آیا درسته؟ توضیح لطفا
خودم میدونم که میشه با اسید کلریدریک واکنش داد و رسوب رو اندازه گیری کرد ؟ آیا درسته؟ توضیح لطفا
آخرین ویرایش توسط مدیر