رفع اشکال فصل 9 چگونه مسایل شیمی را حل کنیم

peyman shimi

New Member
لایک ها
226
بسمه تعالی
با سلام
دوستان چند سوال از فصل 9 چگونه مسایل شیمی دارم لطفا کمکم کنید چون من معلم ندارم و تنها امیدم برای یادگیری این مطالب شمایید
سوال اول-
اگر 25 گرم گاز CH4 در دما و فشار معین 30 لیتر حجم داشته باشد 50 گرم CO2 در همهان شرایط چه حجمی بر حسب لیتر خواهد داشت؟(مشکل من:این سوال رو میتونم با تناسب حل کنم ولی همون طور که میدونیم تناسب روش معتبری نیست پس اگر روش دیگری برای حل داره لطفا برام توضیح بدید)
سوال دوم-
اگر چگالی گاز هلیم در یک دما مشخص برابر 0.026 گرم برلیتر باشد چگالی گاز نئون در همان دما و فشار چقدر است؟
سوال سوم-
در یک مخلوط گازی CH4 و C2H6 تعداد مول C2H6 دو برابر تعداد مول CH4 است و فشار جزئی CH4 برابر 40mm Hg است فشار جزئی C2H6 چقذر است؟(مشکل من: جواب من 80 میلی متر جیوه بدست میاد ولی آخر کتاب گفته 20 میلی متر جیوه حالا اگر مال من غلطه لطفا روش حل رو برام بنویسید)
ممنون از همگی
ادامه دارد...

M-Mohammadi

New Member
لایک ها
3,152
پاسخ : رفع اشکال فصل 9 چگونه مسایل شیمی را حل کنیم

سلام
شماره ی سوال رو هم بنویسید چون تو دفترم راه حل کل چگونه مسایل رو دارم شماره سوال رو بدید که راه رو بذارم و دوباره حل نکنم...

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

راستی فصل 9 چگونه مسایل مگه گاز نیست؟
پس چرا تو بخش شیمی تجزیه زدید به جای شیمی فیزیک؟ [MENTION=14082]aloneboy[/MENTION]

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

1- پیمان جان لزوما قرار نیست با یه سری کسر بخوای حل کنی،میتونی داده ها رو تک تک هم بدست بیاری بعد تو فرمول قرارش بدی!
2- 0.13
3- درست حل کردی!
موفق باشی
ایمان حسین نژاد

Nariman

New Member
لایک ها
24

اما سریع ترین روش برای حل مسائل شیمی، استفاده از تناسبه آقا ایمان.
کسی که مطلب رو کاملا متوجه بشه، نیازی به فرمول خاصی پیدا نمی کنه
. :3:

iman HN

New Member
لایک ها
2,646

اما سریع ترین روش برای حل مسائل شیمی، استفاده از تناسبه آقا ایمان.
کسی که مطلب رو کاملا متوجه بشه، نیازی به فرمول خاصی پیدا نمی کنه
. :3:
دوست من نگو سریع ترین روش چون اگه تست رو بخوای بگی که طرف اگه واقعا تسلط داشته باشه دیگه کارش به کاغذ نمی کشه،تعریف از خود نباشه اما من مسائل استوکیومتری رو تو ماشین حسابم مستقیم حل میکردم حالا اسمش تناسب بود یا صریب تبدیل با خودت(اینو استادام هم میتونن تایید کنن)اما اگه برای مسائل تشریحی بخوایم بگیم که تناسب بنویسی با یه تشکر درست و حسابی استاد از شما بدلیل اینکه کارش رو راحت کردی خیلی شیک رو راه حلت خط می کشه و صفر بهت میده...فقط آخر هم بگم تناسب همون ضریب تبدیله فقط کسر هارو به هم چسبوندن!
موفق باشید

r-shvir

New Member
لایک ها
230

استوکیومتری چندان چیز خفنی نیست که بابا 99.99999999% المپیادی ها اینکارو می کنن و اون باقیمونده هم واسه اطمینان می نویسن روی برگه.:202:

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

استوکیومتری چندان چیز خفنی نیست که بابا 99.99999999% المپیادی ها اینکارو می کنن و اون باقیمونده هم واسه اطمینان می نویسن روی برگه.:202:
(یه چیز خیلی ریزم می گم که اگه باهوش باشی می گیریش ولی خیلی سخته...:صدای عمل شما از صدای فریادتان بلند تر است::...

لایک ها
127

(یه چیز خیلی ریزم می گم که اگه باهوش باشی می گیریش ولی خیلی سخته...:صدای عمل شما از صدای فریادتان بلند تر است::...[/quote]

مهدی جان این حرفت چه ربطی به استوکیومتری داشت؟!!!!! البته یه جورایی داشت!!!!
در مورد استوکیومتری هم بات موافقم البته زمانی راحته که ماشین حساب داشته باشی که خوشبختانه ماشین حساب در المپیاد مجازه.خدارا شکر!!!!

r-shvir

New Member
لایک ها
230

(یه چیز خیلی ریزم می گم که اگه باهوش باشی می گیریش ولی خیلی سخته...:صدای عمل شما از صدای فریادتان بلند تر است::...
مهدی جان این حرفت چه ربطی به استوکیومتری داشت؟!!!!! البته یه جورایی داشت!!!!
در مورد استوکیومتری هم بات موافقم البته زمانی راحته که ماشین حساب داشته باشی که خوشبختانه ماشین حساب در المپیاد مجازه.خدارا شکر!!!![/quote]

سلام مسعود جون عیدت مبارک:122:.اگه دقت کرده باشی گفتم اگه باهوش باشی. البته من از قبل می دونستم که تو نیستی ولی خواستم توی جمع به همه ثابت کنم وخدارو شکر موفق بودم:21::21:
حالا از شوخی گذشته من اونو برای یه فردی نوشتم وربطی هم به استوک نداشت

analysis

New Member
لایک ها
51

بازم بحث خارج از موضوع شد .. دوستا لطفا باهم بحث نکنید :32:

بالا