رمزگذاری تاریخ ادبیات سال سوم

اسکندر

New Member
لایک ها
61

از اون جا که حفظ کردن تاریخ ادبیاتا خیلی سخته گفتم بچه هایی که رمز گذاری شون قوی یه ، رمزاشون به بقیه هم بگند
سعی کنید رمزا از خودتون باشه .

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

این رمزا مال خودمه :
صفحه ی 36 کتاب و بخش اعلام
چارلز دیکنز : داستان نویس مشهور انگلیسی ، آثار : دیوید کاپرفیلد ، ارزوهای بزرگ ، داستان دو شهر
"چارلی چاپلین "گربه ای داشت به نام "دیوید گارفیلد "که با این گربه در کشور انگلیس "بین دو شهر" زندگی می کردند از آن جا که انگلیسی ها قدرطلبند گربه هایشان نیز قدرت طلبند و به دنبال "آرزو های بزرگ "مورچه ها را زیر پا له می کنند.

کلمه ی انگلیس تاکید به این دارد گه این فرد انگلیسی است

داستایوسکی :رمان نویس روسی ، آثار :برادران کارامازوف ، ابله ، خانه ی اموات ، دهکده ی استپانچکوف

یوس پلنگ کیست ؟ حیوانی است "ابله" که" روسری" به سر در "دهکده ی استپانچکوف "جولان می دهد و همواره به قبرستان یعنی "خانه ی اموات" می رود تا "برادران کارامازوف " را از قبر بیرون بیاره و بخوره

یوس پلنگ اشاره به اسم داستا یوسکی داره و روسری اشاره به روسی بودنش ( البته باید یوز باشه )

آخرین ویرایش توسط مدیر

اسکندر

New Member
لایک ها
61
پاسخ : رمزگذاری تاریخ ادبیات سال سوم

قیصر امین پور : درکوچه ی آفتاب ، تنفس صبح ، آینه های ناگهان ، ظهر روز دهم ، مثل چشمه مثل رود ، به قول پرستو

"آینه های قصر ناگهان" می شکند ، "تنفس صبح "ناگهان قطع می شود ، "آفتاب در ،کوچه "ناگهان راهش را کج می کند و سایه می شود و "قول پرستو" توی "ظهر یه تابستون" آب می شویم روان می شویم" مثل چشمه مثل رود ."
قصر به قیصر اسم نویسنده برمی گردد ، ( می توانید تصور کنید که وقتی اینه های قصر می شکنه شیشه ها ممکنه در گلوی کسی فرو بره در این جا این شخص صبح است و به همین دلیل بدبخت داره خفه می شه و ....)

abrang

New Member
لایک ها
748

خیلی م خوب ولی حفظ کردن این متنا که سخت تره!!!!

رمزامون راجع به تاریخ ادبیات1 بود چی بگیم؟؟؟

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

سلام به همه(حتی شما دوست عزیز!!)

فکر کنم اگه حرف اول آثارو بذارید کنار هم یه کلمه در بیاد بهتره!حفظ کردنش راحت تره!!

مثلا محمد رضا شفیعی کدکنی میشه
بامشاد!!

اسکندر

New Member
لایک ها
61

خیلی م خوب ولی حفظ کردن این متنا که سخت تره!!!!

رمزامون راجع به تاریخ ادبیات1 بود چی بگیم؟؟؟
واسه تست فک کنم خوب باشه البته من تو مدرسه این داستانا رو رو حفظ می کنم مثلا تو امتحان بگه صیح روز دهم از کیه داستانش یادم می یاد و می گم قیصر امین پور
منظورت سال اوله اگه منظورت اونه نویسنده و کتاباشو بگو خودم برات می سازم

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

سلام به همه(حتی شما دوست عزیز!!)

فکر کنم اگه حرف اول آثارو بذارید کنار هم یه کلمه در بیاد بهتره!حفظ کردنش راحت تره!!

مثلا محمد رضا شفیعی کدکنی میشه
بامشاد!!
من این روشا رو امتحان کردم اولا مثلا بعدا یادتون می ره بامشاد مال کدوم نویسنده بود اگر یادتون اومد ممکنه یادتون بره ب چی بود یا ا چی بود

---

- دو نوشته به هم متصل شده است ----

غلام حسین ساعدی : مشهور به گوهرمراد : چوب به دست های ورزیل ، ای با کلاه ، ای بی کلاه ، عزاداران بیل ، گور و گهواره ، گاو ، توپ ، ترس و لرز

غلام
جارزن در حالی که "چوب را با ساعدش یعنی دست های ورزیده اش" گرفته بود هی فریاد می زد "آی بی کلاه" ، "آی با کلاه" ، ای "عزاداران "، ز "گهواره تا گور" دانش بجوی و از" ترس و لرز" نمیر اگه "گاو" بودی نتونستی با "توپ"بزن تو سرت بمیری.

آخرین ویرایش توسط مدیر

shabnam 3

New Member
لایک ها
710

من قیافه کلمات رو حفظ میکنم.شاید عجیب باشه ولی وقتی دارم اسم یک نویسنده رو میخونم کسانی که اون اسم رو دارن میان تو ذهنم.بعد احساس میکنم شخصیت یکی از اون افراد به نویسنده مورد نظر من نزدیکه.
برای کتابا هم همینطوری.
مثلا همین قیصر امین پور.قیصر اسم یه خوانندس.امین پورم فامیل یکی از دوستامه.این دوتا رو به هم یه طوری ارتباط میدم.
برای کتاباشم مثلا تنفس صبح.یه روز صبح با هوای خوب توذهنم میاد که دارم نفس عمیق میکشم.یا گنجشک وجبرئیل یه گنجشک میاد تو ذهنم با یه صدای مهربون که توی فیلما جای جبرئیل پخش میکنن.

BIOSAM

New Member
لایک ها
804

من قیافه کلمات رو حفظ میکنم.شاید عجیب باشه ولی وقتی دارم اسم یک نویسنده رو میخونم کسانی که اون اسم رو دارن میان تو ذهنم.بعد احساس میکنم شخصیت یکی از اون افراد به نویسنده مورد نظر من نزدیکه.
برای کتابا هم همینطوری.
مثلا همین قیصر امین پور.قیصر اسم یه خوانندس.امین پورم فامیل یکی از دوستامه.این دوتا رو به هم یه طوری ارتباط میدم.
برای کتاباشم مثلا تنفس صبح.یه روز صبح با هوای خوب توذهنم میاد که دارم نفس عمیق میکشم.یا گنجشک وجبرئیل یه گنجشک میاد تو ذهنم با یه صدای مهربون که توی فیلما جای جبرئیل پخش میکنن.
خیلی روش عالیییییه!!چون هم ساختنش سخت نیست امکان فراموشیم خیلی کمه!!این بهترین روشیه که تا حالا دیدم!!

اسکندر

New Member
لایک ها
61

خیلی روش عالیییییه!!چون هم ساختنش سخت نیست امکان فراموشیم خیلی کمه!!این بهترین روشیه که تا حالا دیدم!!
فک نکنم زیاد فرق داشته باشه با روش من فقط جمله ی اولش تفاوت داره به هرحال دو تاش داستان سازیه .

-

--- دو نوشته به هم متصل شده است ----

عطار نیشابوری از شاعران قرن 6 آثار :منطق الطیر ( یا مقامات الطیور)،الهی نامه ، مصیبت نامه ،مختارنامه و تذکرة الاولیا

عطاری ای در شهر نیشابور وجود دارد عطار باش "نامه های الهی" می نویسد و آن را به خدا و "اولیای" او می رساند یه روز جمعی از "طیور منطق دنبال"، نزد او امدند و گفتند تا منطق کارت را به ما توضیح ندهی از این جا نخواهیم رفت که در غیر این صورت "مصیبت "بارانت می کنیم عطار باش گفت منطق من عشق است اگر جوابتان را نگرفته اید در مصیبت باران کردن من" مختارید".

توجه : به اولیا تذکرة اضافه شود و به مصیبت و مختار ، نامه اضافه شود.

اسکندر

New Member
لایک ها
61

جلال آل احمد :پنج داستان ، مدیر مدرسه ، نون والقلم ، زن زیادی ، غرب زدگی ، ارزیابی شتاب زده

آل یک نوع جن است ، داستان های مختلفی درباره ی جن وجود دارد که در کتاب "پنج داستان" چکیده ی آن ها آمده یکی از این داستان ها ،داستان جنی است که "مدیر مدرسه" شده و"قلم های بچه ها را لای نون "گذاشته و با خوردن هر یک از این ها یک "زن به زن هایش اضافه می شود" جالب این جاست که او ادعای "غرب زدگی "می کند ولی مثل آن ها " شتاب زده ارزیابی" می کند و زن های اضافی اش را می کُشَد.

آل ، به اسم نویسنده بر می‌گردد.

اسکندر

New Member
لایک ها
61

سنایی : حدیقة الحقیقت ، سیر العباد الی المعاد ، طریق التحقیق ، کارنامه ی بلخ
می تونید یه باغ رو تصور کنید که یه خورشید توش داره می درخشه (حدیقة الحقیقة) ،وسط این باغ یه راهیه که می خوره به راه معاد (طریق التحقیق) ویه سری بندگان خدا که کارنامه به دست دارند می رن(کارنامه بلخ ) و(سیرالعباد الی المعاد)
اینم تصویرش:
file:///C:/Users/user/Pictures/sanayi.png

آخرین ویرایش توسط مدیر
بالا