پاسخ : روزی چند ساعت چه جوری؟؟؟؟
ای بابا
این نصیحتارو من یه دانش آموز سومی میکنم که دیگه هیچی واسه از دست دادن ندار.
اول میگم واسه اینکه اگه المپیاد میخای بخونی
از همین دوم شروع کن خوندن.روزی 4 ساعت المپ 2 ساعت دروس مدرسه
به این فکر نکن که یسری مسخرت کنن بگن خرخونی.بزار بگن تا جونشون در بیاد.به خودت سختی بده.یادت باشه کیفیت درس خوندنت واسه المپیاد زیاد باشه نه کمیتت(البته واسه کنکورم همینه)
هیچ میدونی همیشه واسه خوندن این چیزا دیره؟پس به حرف یسری که میگن از سال دوم نمیدونم واس المپ بخون یا کنکورو تست فلان موسسرو از سوم شروع کن گوش نده.واسه این چیزا همیشه دیره.نمیگم اونایی که دیر شروع میکنن به هیچ جا نمیرسن.ولی احتمال قبولیشون کمتره تو هرچی چه کنکور چه المپیاد
سال دوم رو به سخره نگیر که خیلی مهم تر از این حرفاس.مخصوصا دوتا درس شیمی و عربی و ریاضیش
تابستون بعد از دومو از دست نده.یعنی وقت تلفی نکن.درس بخون.درسای دومو پروندشو کامل ببند یه نگاهی هم به سوم بکن.تابستون سال دوم بهترین موقع واسه خوندن المپیاده
بعد زمانی میگذره و میرسی به سوم.اگه تا اینجاش اینجوری پیش نیای میبینی ای بابا.دیگه مگه وقت میشه درسا دومو حتی دوره کرد؟درسا سومم که سخت نیستن ولی خیلی باید بخونی.واسه المپیادم که اگه بخای بهونی یه ریسک اساسی کردی و میری زیر دستگاه پرس
سوم که میای حداقل روزی 7 ساعت بخون.روزا تعطیلشو از دست نده.سوم هرچی بخونی کمه.حتی درسایی که راحترو هم بیشتر بخون
فقط فقط فقط بخون که کلش به همین خوندن ختم میشه و سختی زیاد کشیدن.گرچه تو این سختی واسه المپیادیا شیرینیه زیادی هست.چون درس مورد علاقشونو میخونن.
خلاصه گوش کن که نیای سوم مثل من همه چیزت به باد بره و دیگه هیچ امیدی نداشته باشی
امید وارم یا طلا بیاری یا رتبه تکه کنکورو.موفق باشی