روز جهاني چپ دست ها

J.Karimi

Active Member
لایک ها
115
همونطور كه شايد اطلاع داشته باشيد فردا روز جهاني چپ دست ها است و از همينجا اين روز رو به خودم وهمه ي چپ دست هاي آيريسكي تبريك ميگم !!!!

ااین که آدم جزء 3% مردم جهان باشه خیلی کیف داره . حس خوبی هم داره . حسی که 97٪ بقیه آدمها نمیتونن اون رو درک کنن !

آري من يك دست چپ هستم!!

بزاريد كمي از ديكتاتوري راست دستا هم بگيم:

یک واقعیت انکارناپذیر وجود دارد: دنیا، برای راست دستان، ساخته شده است. چپ دست‌ها، در خیلی از معمولی‌ترین بخش‌های زندگی هم، با چالش مواجه هستند. اگر چه شاید، مواجهه‌ی دائمی با این چالش‌ها برای آنها عادی شده باشد و حتی فراموش کرده‌ باشند که بسیاری از مشکلات امروز آنها در استفاده از روزمره‌ترین وسیله‌های زندگی، صرفاً ناشی از زندگی در دنیای راست دستان است.
۱ – سوراخ های دسته‌ی قیچی یک اندازه نیستند. آنها برای راست دستان طراحی شده‌اند.

۲- زونکن‌ها و بسیاری از مکانیزم‌های دفترهای فنری مشابه، برای راست دستان طراحی شده‌اند.

3- دکمه شاتر در عموم دوربین‌های عکاسی در سمتی قرار می‌گیرد که راست دستان راحت‌تر آن را فشار دهند. چپ دستان هنگام عکس گرفتن (اگر امکان تاچ روی صفحه نباشد) با لرزش دست روبرو می‌شوند

۴- چپ دست‌ها و ماجرای صندلی‌های کلاس و مدرسه و دانشگاه، چیزی است که همه قبلاً به آن توجه کرده‌اند.

5- قسمت صفحه کلید عددی در سمت راست کی بورد،‌ همیشه یک فضای زائد غیر قابل استفاده برای چپ دست‌هاست. دکمه‌های پرکاربرد را هم در جایی قرار داده‌اند که چندان به آن دسترسی ندارند!

-6 این بار که متر اندازه‌گیری کنار دستتان بود، کمی دقت کنید تا متوجه شوید که چپ دست‌ها، حتی برای در دست گرفتن متر هم مشکل دارند!

7- در بانک‌ها، عموماً خودکارها را به شکلی می‌گذارند که راست‌ دست‌ها راحت تر بردارند. چپ دست‌ها فقط جایی شانس دارند که مشتری مداری خیلی مهم نیست و خودکار را بی حساب و کتاب جلوی مشتری می‌اندازند و قرار می‌دهند! (در کشورهای توسعه یافته که خیلی به مشتری توجه می‌شود، تلاش می‌کنند که خودکار از لحاظ دسترسی در محل مناسبی باشد!)

اميدوارم كه كه اين مطلب مورد توجه وشما دوستان عزيز قرارگرفته باشه!!!
التماس دعا
ياعلي

حمید آنالیز

Well-Known Member
لایک ها
1,322
پاسخ : روز جهاني چپ دست ها

من که راست دستم پس من چرا؟:4:
i am right handed.
روز جهانی دودست وجود داره چون معلم ریاضی ما دودسته!:4:

nsg2000gh

New Member
لایک ها
23

روزتون پساپس مبارک باشه من که دست راستم :eek:

Sharifi_M

New Member
لایک ها
348

انگلستان که وضعیت خوبه برا چپ دستا :4:
برید اونجا!

Dadgarnia

New Member
لایک ها
1,127

منم چپ دستم. :) اما فكر كنم 11٪ مردم جهان چپ دست باشند نه 3٪.

بالا