سلام و عرض ادب خدمت بچه هاى رياضى خون :4: كسى فايلى چيزى از جواب تمارين رياضى عمومى داره عايا؟!!
mohammadaminnasseri New Member 1393/3/4 #1 ارسال ها 960 لایک ها 1,804 امتیاز 0 1393/3/4 #1 سلام و عرض ادب خدمت بچه هاى رياضى خون :4: كسى فايلى چيزى از جواب تمارين رياضى عمومى داره عايا؟!!
G golsefatan New Member 1393/3/4 #2 ارسال ها 331 لایک ها 264 امتیاز 0 1393/3/4 #2 پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) mohammadaminnasseri گفت سلام و عرض ادب خدمت بچه هاى رياضى خون :4: كسى فايلى چيزى از جواب تمارين رياضى عمومى داره عايا؟!! کلیک کنید تا باز شود... فكر نكنم فايل باشه كتاب هي كمك درسي معمولا فايلي نمي گذارند. شما هم به همون كتاب هاي كمك درسي مراجعه كن. موفق و پيروز باشي ...
پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) mohammadaminnasseri گفت سلام و عرض ادب خدمت بچه هاى رياضى خون :4: كسى فايلى چيزى از جواب تمارين رياضى عمومى داره عايا؟!! کلیک کنید تا باز شود... فكر نكنم فايل باشه كتاب هي كمك درسي معمولا فايلي نمي گذارند. شما هم به همون كتاب هاي كمك درسي مراجعه كن. موفق و پيروز باشي ...
mohammadaminnasseri New Member 1393/3/4 #3 ارسال ها 960 لایک ها 1,804 امتیاز 0 1393/3/4 #3 پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) golsefatan گفت فكر نكنم فايل باشه كتاب هي كمك درسي معمولا فايلي نمي گذارند. شما هم به همون كتاب هاي كمك درسي مراجعه كن. موفق و پيروز باشي ... کلیک کنید تا باز شود... حسش نيست واسه يه رياضي يه منتشران بخرم ، اقتصاد مقاومتي :4:
پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) golsefatan گفت فكر نكنم فايل باشه كتاب هي كمك درسي معمولا فايلي نمي گذارند. شما هم به همون كتاب هاي كمك درسي مراجعه كن. موفق و پيروز باشي ... کلیک کنید تا باز شود... حسش نيست واسه يه رياضي يه منتشران بخرم ، اقتصاد مقاومتي :4:
G golsefatan New Member 1393/3/4 #4 ارسال ها 331 لایک ها 264 امتیاز 0 1393/3/4 #4 پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) mohammadaminnasseri گفت حسش نيست واسه يه رياضي يه منتشران بخرم ، اقتصاد مقاومتي :4: کلیک کنید تا باز شود... در مورد جواب سوالای کتاب که فکر کنم باید از همین کتاب ها بگیرید. ولی اگر می خواهید هم زمان برای کنکور هم آماده شوید کتاب مهر و ماه عالی است. هم درس را خوب گفته هم تست خیلی داره ...
پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) mohammadaminnasseri گفت حسش نيست واسه يه رياضي يه منتشران بخرم ، اقتصاد مقاومتي :4: کلیک کنید تا باز شود... در مورد جواب سوالای کتاب که فکر کنم باید از همین کتاب ها بگیرید. ولی اگر می خواهید هم زمان برای کنکور هم آماده شوید کتاب مهر و ماه عالی است. هم درس را خوب گفته هم تست خیلی داره ...
M-Mohammadi New Member 1393/3/4 #5 ارسال ها 2,708 لایک ها 3,152 امتیاز 0 1393/3/4 #5 پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) تو اینترنت هست من مال گسسته و تحلیلی رو دان کرده بودم :4: براتون پیدا اگر کردم میذارم! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- پ.ن: فکر کنم این به دردتون بخوره: http://www.matlabgah.com/d7d356eb195b8dedc2e5148b71def4ae-0.html
پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) تو اینترنت هست من مال گسسته و تحلیلی رو دان کرده بودم :4: براتون پیدا اگر کردم میذارم! ---- دو نوشته به هم متصل شده است ---- پ.ن: فکر کنم این به دردتون بخوره: http://www.matlabgah.com/d7d356eb195b8dedc2e5148b71def4ae-0.html
P pooryadarijani Member 1393/3/5 #6 ارسال ها 91 لایک ها 74 امتیاز 18 1393/3/5 #6 پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) برو سایت ریاضی سرا اونجا قسمت حل المسائل حل همه ی تمارین هر چی کتاب ریاضی هست اونجاست .....
پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) برو سایت ریاضی سرا اونجا قسمت حل المسائل حل همه ی تمارین هر چی کتاب ریاضی هست اونجاست .....
mohammadaminnasseri New Member 1393/3/5 #7 ارسال ها 960 لایک ها 1,804 امتیاز 0 1393/3/5 #7 پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) pooryadarijani گفت برو سایت ریاضی سرا اونجا قسمت حل المسائل حل همه ی تمارین هر چی کتاب ریاضی هست اونجاست ..... کلیک کنید تا باز شود... نبوددددددددد آخرین ویرایش توسط مدیر 1393/3/5
پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) pooryadarijani گفت برو سایت ریاضی سرا اونجا قسمت حل المسائل حل همه ی تمارین هر چی کتاب ریاضی هست اونجاست ..... کلیک کنید تا باز شود... نبوددددددددد
M-Mohammadi New Member 1393/3/5 #8 ارسال ها 2,708 لایک ها 3,152 امتیاز 0 1393/3/5 #8 پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) mohammadaminnasseri گفت نبوددددددددد کلیک کنید تا باز شود... مگه اینی که من دادم درست نبود عایا؟
پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) mohammadaminnasseri گفت نبوددددددددد کلیک کنید تا باز شود... مگه اینی که من دادم درست نبود عایا؟
mohammadaminnasseri New Member 1393/3/5 #9 ارسال ها 960 لایک ها 1,804 امتیاز 0 1393/3/5 #9 پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) M-Mohammadi گفت مگه اینی که من دادم درست نبود عایا؟ کلیک کنید تا باز شود... تبليغ خالي بود
پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) M-Mohammadi گفت مگه اینی که من دادم درست نبود عایا؟ کلیک کنید تا باز شود... تبليغ خالي بود
M-Mohammadi New Member 1393/3/5 #10 ارسال ها 2,708 لایک ها 3,152 امتیاز 0 1393/3/5 #10 پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) mohammadaminnasseri گفت تبليغ خالي بود کلیک کنید تا باز شود... اون مجله ش رو دانلود نکردید؟؟؟؟؟
پاسخ : رياضى عمومى ( پيش تجربى) mohammadaminnasseri گفت تبليغ خالي بود کلیک کنید تا باز شود... اون مجله ش رو دانلود نکردید؟؟؟؟؟