پاسخ : ریاضیات نشر الگو بدرد کنکور میخوره یا مبتکران؟؟
ببخشید خوشخوان توضیحاتش خیلی سطح بالاس؟یعنی در چه حدی هست؟
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
خوب من تو نمونه هستم تیزوشان نه واسه هم نه کار نمیشه
راستی من مثلا تونستم خوشخوان فیزیک 1 شو بخونم یعنی مغزم کشید ولی مبتکران ریاضی رو نه !! حالا این ریاضی خوشخوان در چه خدی هست؟
واقعا کتاب زیاده!از انتشارات زیادی نمیشه استفاده کرد.
الگو که حرف نداره!!!من خودم طرفدارشم بشدت.ا
ما بیاید عادلانه مقایسه کنید!
دانش آموز دوم تجربی باید ریاضی 2روشروع به تست زدن بکنه امااونی که رشتش ریاضیه نه!چون میره سوم و حسابان میخونه !خب تست ریاضی2 مطالبی داره که دانش اموز رشته ریاضی تو کتابی مثل حسابلن میخونه!اما اون دانش اموزی که تجربیه باید ریاضی2تست کار کنه!که بهترین کابم تست الگو!اما برای اموزش!ببینید تجربه ام رو گفتم و دیگه تکرار نمیکنم که آغا برو خوشخوان بگیر یا مبتکران.
دیگه بستگی به خوده دانش آموز داره!
الگو که حرف نداره!!!من خودم طرفدارشم بشدت.ا
ما بیاید عادلانه مقایسه کنید!
دانش آموز دوم تجربی باید ریاضی 2روشروع به تست زدن بکنه امااونی که رشتش ریاضیه نه!چون میره سوم و حسابان میخونه !خب تست ریاضی2 مطالبی داره که دانش اموز رشته ریاضی تو کتابی مثل حسابلن میخونه!اما اون دانش اموزی که تجربیه باید ریاضی2تست کار کنه!که بهترین کابم تست الگو!اما برای اموزش!ببینید تجربه ام رو گفتم و دیگه تکرار نمیکنم که آغا برو خوشخوان بگیر یا مبتکران.
دیگه بستگی به خوده دانش آموز داره!
وا !مگه تو مدرسه ی شما مبتکران کار نمیشه؟؟؟یعنی چه که کلا نتونستید حل کنید؟خوشخوان رو بخرید .توضیحات خوشخوان از آسون شروع میشه تا سخت.مبتکران قاطیه.البته اول دبیرستان ریاضیه مبتکران ، همون کتاب سبزه ، یجوراییم سخته اما کلا رو دیگه قبول ندارم.
خوشخوان امسال حتما حتما بگیرید و مبتکران نخرید،ب
رای یادگیری بیشتر خودتون از توضیحاتش یادداشت برداری کنید تا بهتر یاد رگیرید
خوشخوان امسال حتما حتما بگیرید و مبتکران نخرید،ب
رای یادگیری بیشتر خودتون از توضیحاتش یادداشت برداری کنید تا بهتر یاد رگیرید
راستی من مثلا تونستم خوشخوان فیزیک 1 شو بخونم یعنی مغزم کشید ولی مبتکران ریاضی رو نه !! حالا این ریاضی خوشخوان در چه خدی هست؟