ریبوزوم،اندامک؟!

maryam.sh

New Member
لایک ها
3
سلام دوستان ! در صفحه 21 زیست شناسی سال دوم و در پاراگراف دوم گفته شده که در شکل های 2-10 و 2-11 در زیر نام هر یک از اندامک ها خط کشیده شده.و در صفحه 22 و شکل 2-10 یعنی شکل سلول جانوری زیر اسم ریبوزوم خط نکشیده(یعنی ریبوزوم رو اندامک حساب نکرده) ولی در شکل پایینی یعنی 2-11 که شکل سلول گیاهی هست زیر اسم ریبوزوم خط کشیده شده!یعنی ریبوزوم در سلول های گیاهی اندامک محسوب میشه ولی در سلول های جانوری اندامک محسوب نمیشه!چرا؟؟!(همونطور که میدونین قسمت هایی که با غشا احاطه شدن اندامک نام دارن. یعنی ریبوزوم در سلول گیاهی با غشا احاطه شده و در جانوری بدون غشا هست؟!؟؟)ممنون میشم پاسخ بدین

Raha24

Active Member
لایک ها
165
پاسخ : ریبوزوم،اندامک؟!

سلام دوستان ! در صفحه 21 زیست شناسی سال دوم و در پاراگراف دوم گفته شده که در شکل های 2-10 و 2-11 در زیر نام هر یک از اندامک ها خط کشیده شده.و در صفحه 22 و شکل 2-10 یعنی شکل سلول جانوری زیر اسم ریبوزوم خط نکشیده(یعنی ریبوزوم رو اندامک حساب نکرده) ولی در شکل پایینی یعنی 2-11 که شکل سلول گیاهی هست زیر اسم ریبوزوم خط کشیده شده!یعنی ریبوزوم در سلول های گیاهی اندامک محسوب میشه ولی در سلول های جانوری اندامک محسوب نمیشه!چرا؟؟!(همونطور که میدونین قسمت هایی که با غشا احاطه شدن اندامک نام دارن. یعنی ریبوزوم در سلول گیاهی با غشا احاطه شده و در جانوری بدون غشا هست؟!؟؟)ممنون میشم پاسخ بدین
سلام دوست عزیز کتابتون مال سال های قبله ؟؟؟؟؟چون الان اصلاح شده ...........
ریبوزوم جزو ساختارهای سلولیه ک اندامک محسوب نمیشه چ تو سلول گیاهی و چ جانوری

maryam.sh

New Member
لایک ها
3

چقدر جالبه که یکی دیگه هم انجا همینو پرسیده http://www.irysc.com/forum/t17801/ ببخشید ولی در کل من هنوز نفهمیدم . یعنی این اشتباه کتاب درسیه؟؟؟

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

چقدر جالبه که یکی دیگه هم انجا همینو پرسیده http://www.irysc.com/forum/t17801/ ببخشید ولی در کل من هنوز نفهمیدم . یعنی این اشتباه کتاب درسیه؟؟؟

لایک ها
3

تا اونجایی که من اطلاع دارم ریبوزوم یک ساختار نه اندامک ما وقتی میتونیم بگیم ریبوزوم ی اندامک ک توسط غشایی محصور شده باشه و محیط مستقلی رو ایجاد کرده باشه(برای انجام یک واکنش متابولیکی خاص)وچون ریبوزوم در هردو ی کار انجام میده تا اونجایی که من مطالعه کردم تفاوت شاخصی بین ریبوزوم گیاهی وجانوری وجود نداره پس در هردو یک ساختاره
شاید کتاب اشتباه کرده باشه

Raha24

Active Member
لایک ها
165

بله متاسفانه اینم یکی دیگ از اشکالای کتاب درسی بوده ک الان خوشبختانه اصلاح شده
موفق باشین!!!!!!!!!

razieh.ze

New Member
لایک ها
45

سلام من هم ک سال دوم بودم همین اشکال در کتاب درسی بود و زیر ریبوزوم خط کشیده شده بود ...
کتاب ما ویرایش و چاپ جدید بود و از اشکالات کتاب بود

maryam.sh

New Member
لایک ها
3

بله کتابم چاپ 92 هست.پس ریبوزوم اندامک نیست دیگه ؟؟؟خیالم راحت باشه؟؟:43:

خیلی مرسی دوستان:109:

راستی زیر تاژک هم خط کشیده نشده.ولی تاژک که غشا داره.یعنی شرایط اندامک شدن رو داره.اینم اشتباه کتاب درسیه؟؟

Raha24

Active Member
لایک ها
165

خیلی مرسی دوستان:109:

راستی زیر تاژک هم خط کشیده نشده.ولی تاژک که غشا داره.یعنی شرایط اندامک شدن رو داره.اینم اشتباه کتاب درسیه؟؟
بله خیالتون رااااااااااااااااااااااااااااااحت راحت باشه
تاژک اندامک نیست اون غشای سلوله ک اطرافشو گرفته

maryam.sh

New Member
لایک ها
3

آهان الان متوجه شدم . خیلی ممنون :109:

بالا