genius1

New Member
لایک ها
5
من می خواستم این پست را راه بیندازم تا کسانی که خود را برای مرحله 2 آماده می کنند طوری هر روز برنامه ریزی و زمان بندی کنند که سود کنند و مفید باشد.
سوال:«برای المپیاد ریاضی در ایام نوروز روزی چند ساعت مطالعه کنیم؟»
از نظر من روز 6 الی 8 ساعت کافی است.

sa1378

New Member
لایک ها
1,077
پاسخ : زمان بندی مرحله دوم در ایام تعطیلات عید

من می خواستم این پست را راه بیندازم تا کسانی که خود را برای مرحله 2 آماده می کنند طوری هر روز برنامه ریزی و زمان بندی کنند که سود کنند و مفید باشد.
سوال:«برای المپیاد ریاضی در ایام نوروز روزی چند ساعت مطالعه کنیم؟»
از نظر من روز 6 الی 8 ساعت کافی است.
روی این موضوع ها تا حالا زیاد بحث شده و به نتیجه ای که رسیده اینه که بستگی به خودتون داره
یکی شاید یه ساعت بخونه ولی از یکی که 8 ساعت میخونه کارش مفیدتر باشه

math1998

New Member
لایک ها
224

مباحث اصلی در مرحله دو را در حد یکی دو روز دوره کنید و سپس فقط مساله حل کنید . در حل کردن هم عجله نکنید و فقط هنر فکرکردن روی مساله رو تقویت کنید.امیدوارم موفق بشید.

mahdi math

New Member
لایک ها
61

شما برای نمونه سوال مرحله دوچه منابعی رو پیشنهاد میکنید چه نوع سوالایی و چه کتابی؟

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

شما برای نمونه سوال مرحله دوچه منابعی رو پیشنهاد میکنید چه نوع سوالایی و چه کتابی؟

به نظر من سوالی ایران رو از سال 79 یا 80 تا 86 حل کن ( سعی کن همه سوالاتو تا جایی که میتونی روشون وقت بذاری و خودت حل کنی) بعد سوال های 2010 به بعد یه سری کشورا که مثله ایراننو حل ککن مثله لهستان روسیه رومانی و ترکیه بعد هم دوره های 87 تا 92 رو از خودت امتحان بگیر که ببینی در چه سطحی هستی

mmahdit

New Member
لایک ها
174

تنها زمانی مى تونی از اینکه از پله ای گذشتی مطمئن بشی که پات رو روی پله ی بعدی ببینی
این جمله ممکنه خیلی پیش پا افتاده به نظر برسه ولی کلید اصلی در رشد ریاضی همینه
تا زمانی که خودتو درگیر این کنی که من نباید فعلا بالاتر از سطح مرحله دوم حل کنم نخواهی توانست که توی مرحله دوم قبول بشی
حریصانه درهر چهار درس مسائل بیشتر و دشوارتری حل کن تا اینکه به جایی می رسی که یه دفعه می بینی مرحله 2 واست خیلی آسون شده
سعی کن مسایلی که اغلب همه حل می کنند یا مطرح تر هستش رو اول حل کنی و بعد از اون مسایل دشوارتر و پیشرفته تررو هم حل کنی. مثلا تمرینات دوره های تابستان یا کتاب های around the world

بالا