زنگ تفریح

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sophie

New Member
لایک ها
32
هدف از این تاپیک آشنایی بیشتر با دوستان .... خوب بیاید بشینیم دورهم...شعر بگیم جک بگیم..خاطره های باحال باحالمون رو تعریف کنیم....دوستان عزیز..اینجا همه چی درهمه ...آزاد باشید..البته قوانین رو زیرپا نزارید تا تاپیک بسته نشه یه وقت...

Ss_20

New Member
لایک ها
452
پاسخ : زنگ تفریح

من دوست دارم از خاطراتمون بگم
ما تو دبیرستان استاد مرد داشتیم که شریف درس خونده بودن و خیلی سواد بالایی داشتن اما زیاد حواسشون به کلاس نبود نه اینکه نبود بود اما بعضی وقتا نه...
یادش بخیر سر کلاسشون ما دوربین آورده بودیم و یواشکی پشت صندلی ها از هم دسته جمعی عکس میگرفتیم بعد متوجه شده بودن اما بنده خدا هیچی نگفتن بعد چند وقت بعدش برای امتحانات ترم اول داشتن برگه هامونو صحیح میکردن من و یکی از بچه ها ته کلاس با پاک کن فوتبال بازی میکردیم بعد من گل زدم از ذوقم جیغ زدم استاد فهمیدن کلی خندیدیم:d
یادش بخیر:67:

sa1378

New Member
لایک ها
1,077

اصلا این بازی از هر بازی سخت تره

sina

New Member
لایک ها
385

بیخیال این کارا چیه اینجا سایته علمیه بخشای علمیم دارن می خوابن بعد حالا زنگ تفریحم تجویز می کنین؟!!
زنگ تفریح می خواین برین فیسبوک همونجا با هم جک بگینو آشناشین

gh_moradi

New Member
لایک ها
183

دوستان پیرو علم باشید ب جای این کارا!

Ss_20

New Member
لایک ها
452

لطفا کار دوستاتونو زیر سوال نبرید...
کارشون کارجالبی بود و ازشون ممنونم​
:53:

sophie

New Member
لایک ها
32

اصلا این بازی از هر بازی سخت تره
آره دقیقا...

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

بیخیال این کارا چیه اینجا سایته علمیه بخشای علمیم دارن می خوابن بعد حالا زنگ تفریحم تجویز می کنین؟!! زنگ تفریح می خواین برین فیسبوک همونجا با هم جک بگینو آشناشین
ای بابا نمیشه که همش درس...سرمون میترکه...یه چند دقیقه تفریح ضرر نداره که تازه باعث میشه انرژی بگیریم واسه درس خوندن....

sophie

New Member
لایک ها
32

فعال باشید شلوغ کنید اینجارو.....من اول تعریف می کنم.... یه هفته ای بود که برق مدرسمون قطع شده بود ...خرمشهرم که هواش افتضاح گرمه مرده بودیم ...هرچی هم اعتراض کردیم فایده نداشت...خلاصه تمام بچه های کلاس باهم قرار گذاشتیم اعتصاب کنیم بریم تو حیاط باورتون نمیشه تخته و صندلیامونو بردیم تو حیاط تا آخر زنگ همونجا درس خوندیم.....بعدش از اداره و اینا اومدن...همه چیزو درست کردن مارم ساکت کردن....ههههههه قبلش هم بخاطر شرایط آب و هوایی گرد و خاک بود اعتصاب کردیم که حتما باید مارو تعطیل کنن...هههههههههه تعطیل نکرن ولی زنگ دوم گفتن برید خونه...هههههه

Asma MD

Well-Known Member
لایک ها
253

توی مدرسه درس فیزیک داشتیم یکشنبه فک کنم 3 دی بود بچه ها اشکالاشونو از معلممون پرسیدن و دیگه معلمم داشت درسو شروع میکرد داشت انرژی الکتریکی مصرفی رو توضیح مداد که یهو دیدیم پنجره ها صدا دادن نمیدونم چی شد انگار موج اومد به یه گوشم ضربه زد و از گوش دیگم خارج شد زلزله شده بود دیگه همه ترسیده بودیم همه رفته بودیم زیر میزا که مدیر امد گفت زود باشید برید حیاط با اینکه خیلی ترسیده بودم ولی سعی میکردم به اون یکی بچه ها تسکین بدم
تا اینکه رفتیم بیرون توی حیاط .... یکی از فامیلای خیلی نزدیکمون هم مدرسه ایم البته امسال تموم کرد ...خلاصه رفتم بغلش کردم ... اونم ترسیده بود ... بعد یه ربع یا بیست دقیقه مدیر گفت که بریم تو رفتیم درسو شروع نکرده بودیم که اینبر شدددددددددددددددددددددددددیددددددددددددددددددددد تر اومد این دفعه واقعا بیشتر ترسیدم هم تختیم ازشدت ترس میخواس گریه کنه هم تختیم به معلم فیزیکمون باصدای لرزون کفت میشه بریم بیرون البته رفته بودیم زیر نیمکتا رفتیم اما این دفعه با سرعت بیشتر از کار معلممون خیلی خوشم اومد واستاد تا همه از کلاس خارج بشن بعدا اومد بیرون هم تختیم یه جوری ترسیده بود که فقط گریه میکرد چندساعتی بیرون موندیم من و penta از دست هم ناراحت بودیم واسه همین باهم دیگه صحبت نمیکردیم ولی همین یاعث شد که باهم باشیم یه کار جالبی که کردیم این بود که یه دفتر دستمون گرفتیم و دادیم به بچه هایی که ترسیده بودن تا حسشونو بنویسن بعدشم اومدیم تو ولی با این حال همش فکر میکردیم که زیر پاهامون میلرزه ....

sophie

New Member
لایک ها
32

آخه چه بامزه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا