لایک ها
344
سلام دوستان این اولین تاپیک منه....و من الان خیلی خوشحالم ونمیدونم چرا!
خود من تو یه مدرسه جدیدالتاسیس سمپاد درس میخونم .
من واقعا یه سوال خیلی بزرگ برام پیش میاد همیشه که چرا داره روز به روز بر تعداد مداری سمپاد جدیدالتاسیس اضافه میشه؟وایا این کار خوبه؟یا بده؟
به نظر خود من این کار اصلا خوب نیست و حالا دلیلم..........من فکر میکنم با زیاد شدن این مدارس دیگه نمیشه گفت دانش اموزای این مدارس تیزهوش واقعی هستند چون تو این مدارس مثل مدرسه من اختلاف سطح دانش اموزا خیلی زیاده وبزرگترین ضررو دانش اموزای قوی میبینند چون مجبورند کلاسای تقویتی برای دانش اموزان ضعیف ترو تحمل کنند وبه جی بحث هایی مثل رباتیک والمپباد برن بشینن سر کلاس تقویتی عربی و فیزیک.
لطفا نظر خودتون رو بگید ودلیلتون رو هم همینطور ممنون.

H_Taeb

New Member
لایک ها
33
پاسخ : زیاد شدن مدارس سمپاد جدید التاسیس خوب یا بد؟(با دلیل)

یه اصطلاح مثل قارچ سبز میشن وجود داره!
به نظر من که به خاطر اینکه تعدادشون میره بالا،کیفیت کارشون میاد پایین ،چون معلم خوب مگه چند تا وجود داره که بخواد توی همه ی این مدارس باشه،خود این مدرسه ها هم سطح هاشون با هم برابر نیست.بعضی ضعیف تره!!! من که خودم سمپاد نمیرم و اطلاع دقیقی از داخلش ندارم ! ولی هر چی تمرکز روی مدرسه ها کمتر شه کیفیت میاد پایین.

imooo

New Member
لایک ها
59

منم موافقم مگه چند تا معلم خوب،دانش آموزقوی هست که دارن تو هر منطقه ای یک حلی یا فرزانگان میسازند این طوری عدالت اموزشی هم به طور کامل از بین میره چون به خاطر دانش اموزای ضعیف تر سطح این مدارس هم میاد پایین و این دانش اموزهای قوی هستند که ضرر میکنند بعدش هم با زیاد شدن این مدارس سیستم اموزشی هم مانند جامعه که دارای طبقات اجتماعی مختلف هست طبقه طبقه میشه مدارس دولتی،نمونه دولتی،وسمپاد و مدارس غیر انتفاعی که هر روز مثل خیار سبز میشن و این با قانون اساسی در تضاده(نخواستم سیاسیش کنم) البته هر خانواده ای دوست داره که برای فرزندش امکانات اموزشی بهتری فراهم کنه ولی این نباید طوری بشه که دانش اموز هایی که در سطح معمولی هستند برن سمپاد و حق دانش اموزای قوی تر سپماد با پایین اوردن سطح این مدارس ضایع کنن

Mostafa_

New Member
لایک ها
445

به نظر منم اصلا خوب نيست كه زياد بشه

خوبيش به اينه كه تعدادش كم باشه تا بهترين ها انتخاب بشن و براي همون بهترين ها بهترين امكانات گذاشته بشه

NILOU75

New Member
لایک ها
292

البته خودم با این که سمپادیم قبول دارم که آزموونه ورودیه سمچاد خیلی مزخرفه و خیلی از دانش آموزای قوی ممکنه قبول نشن!!!:211:

kimia af

New Member
لایک ها
86

با سلام.
منم مثه بقیه میگم خوب نیس.من توی جدیدالتاسیسش نیستم اما خبر دارم ازشون و وقتی میبینم توی یک شهر دوتا مدرسه ی سمپاد با این همه تفاوت در کیفیت هست واقعا تعجب میکنم و تاسف میخورم.الانم با اینکه یکی از این مدارس جدید تمرکزش کاملا روی پایه ی اول هست و هنوز بقیه پایه ها رو نداره اما واقعا سطح علمیش پایین هست.
ودرضمن تازگی ها بعضی مدارس سمپاد تعداد خیلی زیادی ورودی میگیرن که اینم خودش خیلی بده و علاوه بر زیاد شدن جمعیت دانش اموزا توی کلاسا سطح کیفی هم پایین میاد و دبیرا هم نمیتونن به راحتی کلاسو اداره کنن و روند درسا خوب پیش نمیره.
:2:

لایک ها
77

من واقعا موندم ! یعنی ما توی ایران این همه نخبه داریم که هی مرتب واسمون مدارس سمپاد و تیزهوشان و اله و به له تاسیس میکنن؟
:211::211::211::211::211::211:

لایک ها
841

جدا دیگه مدارس سمپاد زیاد شدن. هر کی تو خیابون می بینی می گه تو تیزهوشان درس می خونم. مگه چند نفر از افراد جهان تیزهوش هستن که قرار باشه مثلا یه میلیون از اونا تو ایران باشن؟!

س.ا.

zahra

New Member
لایک ها
609

پارسال 8 تا دبیرستان اضافه کردن
امسال8 تا راهنمایی!!!
جدا چشون شده؟؟؟؟
واقعا سطح مدارس اومده پایین
ینی متوجه نمی شن؟؟؟
دارن کاری که با مدارس نمونه دولتی ده سال پیش کردن الان با ما می کنن:(

ghazaalqsm

Well-Known Member
لایک ها
260

بنظر من ديگه سمپاد معني نداره!سازمان ملي پرورش استعداد هاي درخشان...يعني اينهمه استعداد درخشان تو ايران هست؟؟حالا تعداد بخوره تو فرق سرشون،اينا دارن ما رو پرورش ميدن؟؟!!طرف نميدونه قرينه ي منفي3 همون3 ميشه ولي اسمش سمپاديه...آزمون ورودي هم كه ي آزمون مزخرف فرماليته شده!زمان ما وقتي آزمون ميداديم تهش مثل همون پسره كه عكسش آخر دفترچه بود ميشديم(مخمون داغ ميكرد)بنظر من گند زدن تو سمپاد...ديگه به سمپادي بودنم افتخار نميكنم!:d

gh_moradi

New Member
لایک ها
183

افتضاحهههههه....!!!!ب نظر من شما هم خودتونو نجات بدید از این طریق ک انتقالی بگیرید ب مدارس خوب و قدیمی سمپاد(معدل خوبی اگه داشته باشید حله ب نظر من...)------->انتقالی رو میگم

zahra

New Member
لایک ها
609

دیگه انتقالی هم فایده نداره
مدرسه ی ما که مثلا جزو قدیمی هاس امسال150 تا اول گرفت که60 تاشون ورودی جدید بودن!!!
بعضی وقتا سر کلاسا دوست دارم گریه کنم...
احساس میکنم وقتمو تو راهنمایی با رفتن به سمپاد تلف کردم چون دوباره داریم همونایی که راهنمایی می خوندیمو می خونیم...
اگر کسی می خواد بیاد سمپاد از دبیرستان بیاد!!!

x-star

New Member
لایک ها
243

همش درسته.راهنمایی سمپاد خیلی باحال تر از الان بود.امسال که راهنمایی دبیرستان مدرسشون ازهم جدا شده.امکاناتشم نصف شده!!!
اما شنیدم امسال ورودی دبیرستانارو کاهش میدن.سوم راهنمایی های سمپادم امتحان میدن برا ورودی.15تا20نفر بیشتر برمیدارن.

sia...vash

New Member
لایک ها
15

اگه هنوز سمپاد وجود داره-كه نبوش سنگين تره- به خاطر لطف رهبر فرهيختهمونه و وزارت بوووووووووق فقط به خاطر ايشونه كه سمپاد رو رسما بر نمي داره كمكم تعداد مراكز سمپاد از مدارس دولتي بيش تر مي شه بالاي كارنامه هاي ما كه اصن اون هشتا فلشو نكشيدن اسم مركز فرزانگانم ننوشتن خدا آخر و عاقبت مملكتو به خير كنه..

SMASZOP

مشاور فیزیک
لایک ها
529

البته یه جنبه ی مثبت هم داره اونم اینه که می تونه اعتماد به نفس بچه ها رو زیاد کنه!:21:

kimia af

New Member
لایک ها
86

دیگه انتقالی هم فایده نداره
مدرسه ی ما که مثلا جزو قدیمی هاس امسال150 تا اول گرفت که60 تاشون ورودی جدید بودن!!!
بعضی وقتا سر کلاسا دوست دارم گریه کنم...
احساس میکنم وقتمو تو راهنمایی با رفتن به سمپاد تلف کردم چون دوباره داریم همونایی که راهنمایی می خوندیمو می خونیم...
اگر کسی می خواد بیاد سمپاد از دبیرستان بیاد!!!
دقیقا همینطوره مدرسه ماهم 120تاحدودا ورودی داشت که 80 تاش اگه اشتباه نکنم جدید بودن و سرکلاسا هم عیناهمون چیزایی که قبلا بلد بودیم رو درس میدن به جزچندتا درس. باور کنید گاهی اوقات اگه دبیری اثبات چیزیو نمیگه توجزوات سالای قبلم میتونم پیداشون کنم.
البته بعضی از کسایی هم که امسال وارد شدن واقعا حقشون بود که از همون راهنمایی قبول بشن که نعدادشونم کمه.

zahra

New Member
لایک ها
609

به نظر من همین جوری قبول کردن دانش آموزای راهماییم کار خوبی نیست!!!
بچه ها تنبل میشن...
قبلا انگیزه وجود داشت...
واقعا کلاسا برای بعضیا خسته کنندس
ما چند بارم اعتراض کردیم چون سر درسای اختصاصی باید چرت بزنیم!!!!
تا یه مسئله حل شه یه ربع طول میکشه...

لایک ها
841

واقعا الآن معلما طوری به ما درس می گن که گویا به یه کلاس پر از عقب مانده های ذهنی دارن درس می گن. هر مطلب رو هزار بار می گن و برای هر مثال نیم ساعت توضیح می دن!

س.ا.

لایک ها
344

به نظر من همین جوری قبول کردن دانش آموزای راهماییم کار خوبی نیست!!!
بچه ها تنبل میشن...
قبلا انگیزه وجود داشت...
واقعا کلاسا برای بعضیا خسته کنندس
ما چند بارم اعتراض کردیم چون سر درسای اختصاصی باید چرت بزنیم!!!!
تا یه مسئله حل شه یه ربع طول میکشه...
من به دلایلی نتونستم تو ازمون ورودی مدارس سمپاد شرکت کنم تو دوران دبستانم وتو یه راهنمایی دولتی درس خوندم ولی واقعا میتونستم راهنماییمو قبول شم اما نشد که امتحان بدم...
ولی حالا من با این که تو راهمایی تو سمپاد نبودم الان همین احساسو دارم سر کلاسامون به خدا منم خیلی خسته شدم سر کلاسای فیزیک وریاضی همش مطالب راحتو میگن که قبلا خودم خونده بودم تازه بچه ها اینقدر سوال مسخره میپرسند که بعضی وقتا واقعا شک میکنم به خودم که ایا منم تو یه مدرسه تسزهوشان درس میخونم؟کاملا با حرفاتون موافقم.

بالا