لایک ها
3
سلام.
کتاب البرتس مال انتشارات خانه زیست بهتره یا مال اندیشه رفیع؟

زمینی

Active Member
لایک ها
159
پاسخ : زیست سلولی البرت

من حقیقتش تا الان فقط مال اندیشه رفیع رو مطالعه کردمم ولی تجربه به من اثبات کرده در 99.9 درصد موارد ترجمه خانه زیست شناسی از همه جا بهتره

yaC-1

New Member
لایک ها
120

انديشه رفيع رو نديدم اما البرتس كلا متن رووني داره و فك نمي كنم اين قدر فرق باشه
در كل كتابي خوبه كه رنگي باشه سوال اخر فصل هم داشته باشه كه خانه زيست همه اينارو داره

لایک ها
3

مال‏ ‏اندیش‏ه‏ ‏رفیع‏ ‏رنگیه؟سوال‏ ‏داره؟

REIHOON_IBO

New Member
لایک ها
458

خانه زیست خیلی بهتره ! اما من پیشنهاد میکنم خود زبان اصلی رو مطالعه کنید سودمند تر باشه :)

لایک ها
3

خانه‏ ‏زیست‏ ‏از‏ ‏چه‏ ‏نظر‏ ‏بهتره؟از‏ ‏نظر‏ ‏ترجمه‏ ‏منظورتونه؟ولی‏ ‏اندیشه‏ ‏رفیع‏ ‏اطلس‏ ‏رنگی‏ ‏هم‏ ‏داره‏.

زمینی

Active Member
لایک ها
159

این فقط نظر شخصی بنده بود ولی اگر یه خورده هم حتی به انگلیسی مسلط باشید من اکیدا پیشنهاد میکنم انگلیسیش رو بخونید چون روون تر از همشونه. در ضمن در زمینه سلولی هر چند لودیش یه خورده سطحش بالاست ولی لودیش رو هم ببینید در این مورد توی ترجمه فارسی مسلما میگم خانه زیست از انتشاراتی های دیگه بهتره.

farzam

Active Member
لایک ها
149

منم میگم خانه زیست بهتره

m.r.s.d.bio

New Member
لایک ها
42

بچه ها دارید اشتباه میکنید اندیشه رفیع همون خان ی زیسته فقط بعضی جاها خانه زیست میگن بعضی جاها اندیشه رفیع حتی یه اسم دیگه هم داره خانه زیست شناسی اونم تابش اندیشست.اگر هر کدون اینارو دیدید تعجب نکنید منظورشون همون خانه ی زیسته

farzam

Active Member
لایک ها
149

بچه ها دارید اشتباه میکنید اندیشه رفیع همون خان ی زیسته فقط بعضی جاها خانه زیست میگن بعضی جاها اندیشه رفیع حتی یه اسم دیگه هم داره خانه زیست شناسی اونم تابش اندیشست.اگر هر کدون اینارو دیدید تعجب نکنید منظورشون همون خانه ی زیسته
نه کاملا اشتباه میکنید.اندیشه رفیع همون خانه زیست نیست.فرق دارند.ولی اسم دیگه خانه زیست تابش اندیشه است.

amir137925

New Member
لایک ها
63

نه اندیشه رفیع و خانه زیست فرق میکنن

---- دو نوشته به هم متصل شده است ----

دوست عزیز سلام شما میتونید به جای خوندن کتاب 2000 صفحه ای البرت چیزی حدود 90% مطالب زیست سلولی و مولکولی رو از بیوشیمی بخونید بیشتر وقتتون رو در بیوشیمی و حل سوالات مربوطه مثل کینتیک و غشا و سایتوزیس و ... بزارید
با ارزوی موفقیت و سلامتی خدمت شما دوست عزیز

bloodborne

New Member
لایک ها
215

لودیش مطالبش سطحش بالاتر از آلبرتسه؟؟؟؟؟؟
اگر بالاتره خوب بیوشیمی و لودیش رو می خونی بهتره دیگه

amir137925

New Member
لایک ها
63

لودیش رو خانه زیست شناسی ترجمه کرده دوره سه جلدی اما باورکن لازم نیست زیاد روی زیست سلول وقت بزارین المپیادی ها پست قبلی منو ببینین میدونین چی میگم

زمینی

Active Member
لایک ها
159

البرتس خانه زیست رو یه نگاهی کردم خیلی عالی و جذاب ترجمه شده پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش

منم خیلیا بهم میگن سلولی نخون بیا بیوشیمی بخون ولی من تو گوشم نمیره... دوستان باتجربه تر میشه منو در این باره راهنمایی کنید؟

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

البرتس خانه زیست رو یه نگاهی کردم خیلی عالی و جذاب ترجمه شده پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش

منم خیلیا بهم میگن سلولی نخون بیا بیوشیمی بخون ولی من تو گوشم نمیره... دوستان باتجربه تر میشه منو در این باره راهنمایی کنید؟
در درجه اول کمپبل 2014 رو قورت دهید
برای سلولی همون آلبرتس خانه زیست
برای بیوشیمی هم حداقل استرایر رو بخونین

زمینی

Active Member
لایک ها
159

من ویرایش 2014 کمپبل رو نگاه کردم خیلی با 2011 تفاوت نداشت. من سوال اصلیم اینه که میشه سلولی رو نخوند به جاش با بیوشیمی جبران کنیم و مباحث سلولی رو پوشش بدیم یا نه؟

Mehran Asadi

Well-Known Member
لایک ها
442

من ویرایش 2014 کمپبل رو نگاه کردم خیلی با 2011 تفاوت نداشت. من سوال اصلیم اینه که میشه سلولی رو نخوند به جاش با بیوشیمی جبران کنیم و مباحث سلولی رو پوشش بدیم یا نه؟
تفاوت زیادی نداره اما تغییراتی که دادن خوب بوده
مباحث سلولی رو از کتاب سلولی بخونید
به نقل قول از اساتید
فصلهای 5تا 18 مبانی آلبرتس رو بخونید اما برای سوال هرجابود حل کنید

BIO-LOVE

New Member
لایک ها
13

تا اونجایی که من میدونم مباحث سلولی رو باید از روی خود کتاب های سلولی بخونین که آلبرتس و امیری کافیه البته منظورم فصول لازمه

bloodborne

New Member
لایک ها
215

دقیقا ولی اگه دیگه وقتی زیاد داشتی و به این مبحث علاقه داری خیلی کتاب های بهتر مثل کلون سازی dna زیست ملوکولی ویور.

بالا