- لایک ها
- 32
سلام دوستان
من یکم با این ساختار لوویس مشکل دارم، سوالاتم :
1 - فرمول لار قراردادی از کجا اومده ؟ اثباتی ؟ چیزی ؟ از رو هوا برداشتن آوردن ؟ داخل مورتیمر در موردش هیچ چیزی نگفته فقط خیلی تلاش کرده گفته چیه !
2 - یه سوال ساده اینکه زوج الکترون ناپیوندی از پیوندی رو چطوری داخل یک اتم تشخیص میدن ؟ ( خوب الکترون های لایه ی ظرفیت رو میکشیم بعد چطوری تشخیص بدیم چند تا پیوندی هست و ناپیوندی؟)
صد البته اینو خودم میدونم اما شما هم بگید میخوام بدونم جایی اشتباه کردم یا نه !
3 - اینم باز مربوط میشه به بار قراردادی، ساختار یون نیترات :
خوب الان چرا اکسیژن پایین سمت چپ از شکل سمت چپ چپ بارش منفیه ؟ و چرا نیتروژن مثبت ؟
چرا اکسیژن همون شکل یدونه پیوند تشکیل داده و 8 تا الکترون ظرفیتی پیدا کرده ؟( بازم میگم اون بار منفیه از کجا اومده )
بازم تاکید میکنم چرا نیتروژن هم مثبت شده ؟!
در آخر لطفا کامل جواب بدید کامل کامل ، و کسی هم که نمیتونه جواب قانع کننده ای بیاره یا حدس میزنه جواب نده بهتره و ما خوشحالتریم !
با تشکر از شما آیریسکی ها !
من یکم با این ساختار لوویس مشکل دارم، سوالاتم :
1 - فرمول لار قراردادی از کجا اومده ؟ اثباتی ؟ چیزی ؟ از رو هوا برداشتن آوردن ؟ داخل مورتیمر در موردش هیچ چیزی نگفته فقط خیلی تلاش کرده گفته چیه !
2 - یه سوال ساده اینکه زوج الکترون ناپیوندی از پیوندی رو چطوری داخل یک اتم تشخیص میدن ؟ ( خوب الکترون های لایه ی ظرفیت رو میکشیم بعد چطوری تشخیص بدیم چند تا پیوندی هست و ناپیوندی؟)
صد البته اینو خودم میدونم اما شما هم بگید میخوام بدونم جایی اشتباه کردم یا نه !
3 - اینم باز مربوط میشه به بار قراردادی، ساختار یون نیترات :
چرا اکسیژن همون شکل یدونه پیوند تشکیل داده و 8 تا الکترون ظرفیتی پیدا کرده ؟( بازم میگم اون بار منفیه از کجا اومده )
بازم تاکید میکنم چرا نیتروژن هم مثبت شده ؟!
در آخر لطفا کامل جواب بدید کامل کامل ، و کسی هم که نمیتونه جواب قانع کننده ای بیاره یا حدس میزنه جواب نده بهتره و ما خوشحالتریم !
با تشکر از شما آیریسکی ها !