پاسخ : ساعات مطالعه
مشكل من تو پايه هستش به خصوص شيمي 2 3فصل آخر كلا نفت و مشتقاتش خيلي رو اعصابن خير سرم ميخوام مهندسي نفت بخونم
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
مشكل من تو پايه هستش به خصوص شيمي 2 3فصل آخر كلا نفت و مشتقاتش خيلي رو اعصابن خير سرم ميخوام مهندسي نفت بخونم
تا اونجایی که من میدونم مشتقات نفت واسه ی فصل ۴ شیمی یکه....
نکنه فصل ۵ شیمی ۲ رو میگین؟شیمی آلی؟؟؟
برای اونا فقط باید خود شیمی آلیو بلد باشین. و با استفاده از ویژگی هایی که اونجا یاد میگیرین میشه کل حفظیات اون فصلو جوید. وقتی استر ها رو بلدی حتما میدونی که خوش بو هستن پس چه کاربردی دارن و کجا پیدا میشن؟؟؟؟
وقتی میدونی الکل نقطه ی جوش کمتریی از آب داره، پس با تقطیر میشه جداش کرد. مثل الکل چوب... اینا رو باید مرتب تکرار کنید و داستان سرایی هم خیلی مهمه.
مثلا ما توی حرفه و فن دوم راهنمایی این چوبا رو باید حفظ میکردیم: تبریزی، گردو، بلوط، ملچ
من اینجوری حفظ کردم: یه روز یه آقای تبریزی میره میشینه زیر یه درخت بلوط بعد یه گردو از جیبش درمیاره و میخوره، ملچ ملچ ملچ... هنوز یادمه!!!!!
با این روش کد گذاری حروف اول کلمات هم خیلی مخالفم مثلا برای بالا میشه تب گم
قبول دارین خودشو حفظ کنیم بهتر و آسون تره؟؟ سعی کنید داستان بسازید. با مولکولا و اتما رفیق شین. وشیمی دو رو تحلیل کنیدو خودتونو برارین جای اتما. ببینید کدوم وضعیت رو انتخاب کنید به نفع تره....
هزار تا مثال میزنم واسه کسی که شیمی رو حفظ میکنه.
آقا یه نفر میحفظه که فلویور الکترونگاتیو ترین اتمه. من میگم اگه بهتون بگم چند تا آدامس بخر کی اعصابت بیشتر خرد میشه و جوش میاری؟ وقتی کلی هنوز آدامس داری که بخری و میدونی حالا حالا ها کار داری یا وقتی یه دونه فقط مونده و منتظری یکی پیدا کنی و ببریش و راحت شی؟\
حالا یه بچه بیشتر عصبی و بی طاقت میشه یا یه آدم بزرگ؟
یه بچه با یه آدامس..... فلویور...
داستان بسازید خیلی جواب میده...