وضعیت
موضوع بسته شده است.

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120
پاسخ : سایت باشگاه هک شده!!!

من که میتونم برم :3: به هرحال, اگه کسی هم نمیتونه ببینه متنشو اینجا میذارم:

[TABLE="class: Box"]
[TR]
[TD]سایتتون هک شد! [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]سلام

نمیخواستم به سایت شما آسیبی برسونم فقط خواستم بگم بجای اینکه به این کسایی که میان سوال ریاضی حل میکنن ومدال کامپیوتر میگیرن یکم به فکر ما باشید بد نیست.هدفم فقط این بود!
منم سال سوم ریاضی هستم!
e-mail:gigelaknak@yahoo.com
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

goldeneagle

New Member
لایک ها
173

منم دیدم! با تشکر از گودرز !!!!! ولی به نظرم این مساله زمانی نگران کننده به نظر می آید که توجه کنیم امسال هم بسیاری از قوانین عوض شده ( مثل شرکت سال دومی ها ) هم فرآیند ثبت نام اینترنتی شده! اگر امنیت سایت باشگاه پایین باشد یک فردی می تواند با گذاشتن اخبار غلط خلقی را گمراه کند....!
یا در فرآیند ثبت نام و نتیاج خلل وارد کند! فقط فکر کن!!!!!!!!!!!!!!!!!

انشالله باشگاه به زودی تدبیر لازم را بیندیشد......

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

دوستان عزیز،
این خبر برای این اینجا درج شده است که شما از این پس در اطمینان به اخبار رسیده کمی بیشتر فکر کنید!

اما بهتر است درباره موضوع بحث شخصی نشود و نظرات انفرادی را در پیغامهای شخصی مطرح نمایید.

موفق و پیروز باشید.

لایک ها
378

آقا/خانوم Black-hole ! وقتی ما داشتیم 24 ساعته تو تابستون درس میخوندیم تو داشتی 24 ساعته هک یاد میگرفتی! واقعا فک میکنی ارزش کار کی بیشتر بوده؟یک هکر یا یه کسی که میخواد یه چیزی یاد بگیره که بتونه مفید باشه نه اینکه آزار برسونه!
الآن واقعا فک میکنی در حقت کم لطفی شده؟ واقعا با اینکارت که سایت باشگاه رو هک کردی دوست داری تو رو ببرن بالای سرشون بگن چاکرتیم؟! واقعا چه انتظاری داری؟ تو که برنامه نویسی C++ بلدی چرا نرفتی یذره تلاش کنی المپیاد کامپیوتر قبول شی؟ تو که اینهمه ادعا داری چرا نرفتی یه کار مفید واسه جامعه ات بکنی؟ تو چرا نمیخوای یه کار مفید با هک بکنی؟ الان واقعا فک نمیکنی خیلی فرقه بین کارای ما؟ هدفت از این هک این بود که بگی ارزش کارات بیشتره! ولی خدایی خودت فک کن! چرا...؟

لایک ها
378

man tahala kari nakardam ke be kasi azar bere3
khodetoonam alan didid ke ba site eshoon chi kar kardam
doroste ba c++ barname nevisi mikonam vali dalil nemishe ke betoonam ba hamin ettelaate barname nevisi am kare mofidi anjam bedam
aslan man nemifahmam man site e bashgah ro hack kardam va ye payam vase modir gozashtam chera shoma alaki poshte sare man harf dar miarid ?man key eddea kardam?man faghat goftam ke harfe agha aref ghalate ke intori dare tohin mikone
ببینین! خیلی راه های دیگه هم هست واسه اظهار نظر و خیلی کارای دیگه هم میشه کرد برای اعتراض! شما رفتی آخرین کاری که باید میکردی رو اول انجام دادی! من میگم شما ادعا داری چونکه به آقای Aref گفتی که وقتی شما داشتین تو تابستون بازی میکردین و درس میخوندین من داشتم 24 ساعته هک یاد میگرفتم! این الان ادعا نیس؟ ادعای برتری نیس؟ همین که خواستی سایتو هک کنی ادعای برتری نیست؟! در حالی که میتونسی خیلی آسون تر اعتراض کنی رفتی این کار رو کردی... در ضمن من اگه میخواستم پشت سرت حرف در بیارم نمیومدم توی این سایت زیر کامنت تو، کامنت بذارم و با خودت حرف بزنم! مگه چیکار واسه المپیادیا کردن که تو انقد ناراحتی؟ سالیانه حدود 10000 نفر توی 7 رشته المپیاد مرحله اول قبول میشن. و اونا اکثرشون تا حد زیادی تلاش کردن.. تلاش مفید بعدش از بین اونا کلللللا 300 نفر مرحله دوم قبول میشن! که همینجا حدود 500 نفر حقشون خورده میشه! از بین اون 300 نفر، 70 نفر طلا میشن و کنکور نمیدن! ولی بقیه 230 نفر باید کنکور بدن! واقعا فک میکنی سهمیه یه المپیادی ای که طلا و نقره شدی خیلی بالاست؟اندازه سهمیه فرزند شهید ه!(منظورم توهین به فرزندان شهدا نبود! فقط میخوام بگم اونقدرا هم سهمیه ندارن المپیادیا! ) واقعا فک نمیکنی با اینهمه تلاش این سهمیه حقشونه؟ این سهمیه در واقع سهمیه اون سال سومیه که واسه المپیاد خوندن از دست دادن و نتونستن کنکور بخونن! کلا توی ایران با اینهمه دانش آموز سالانه حداکثر 70 نفر بدون کنکور میرن دانشگاه و 230 نفر هم یه سهمیه ای میگیرن که خود باشگاه هم داره واسه همون سهمیه اندک هم هزار تا شرط میذاره! مثلا فلان داشنگاه نباید از یه حدی بیشتر برن! و ... اینم از سهمیه شون... الان واقعا نظرت چیه ... ؟ واقعا فک نمیکنی مزد زحمات اینهمه آدم، این طلا و نقره و برنزه؟ توام برو تلاش کن.. درستو بخون...تلاش کن... تا موفق بشی... (توی کل جملاتم منظورم توهین نبود البته!)

آخرین ویرایش توسط مدیر

Aref

New Member
لایک ها
1,008

amniatesh kheyli zayife ?besmellah .chera khodet hackesh nakardi?aslan chera ta alaan kasi hackesh nakarde bood?
doroste man senam payine vali too hamin sen ham barname nevisi ba c++ mikonam va be kheyli ha ke 10 sal azam bozorgtaran hack yad midam
vaghti too tabestoon shoma mashghoole bazio ya dars boodi man 24 saate dashtam hack va barname nevisi yad migereftam
motasefam baraye to ke enghadr sade dari ezhare nazar mikoni ...
من هکر نیستم. ادعایی هم توی کامپیوتر ندارم. در ضمن هک کردن جرمه: پیوندها | قانون جرایم رایانه ای
فقط شما نیستی که برنامه نویسی با ++C رو بلدی. من کسایی رو می شناسم که وقتی از شما خیلی کم سن و سال تر بودن هم "سوال ریاضی حل می کردن، هم برنامه نویسی می کردن، و هم مدال کامپیوتر گرفتن".
باشه. شما فکر کن من تابستون مشغول بازی و درس بودم.
شما اگه می خوای مدال کامپیوتر بگیری، بهتره از الان شروع کنی. توی این سایت آدم های خفن زیاده. میتونی ازشون بپرسی که برای المپیاد کامپیوتری شدن باید چیکار کنی.

bgo

New Member
لایک ها
397

salam
man hamoon kasiam ke in site ro hack kardam
motasefane hanooz hich javabi az tarafe modira daryaft nakardam ...
agha aref ,shoma baraye khodet motasef bash ke alaki dari baraye khodet harf mizani
انقدر درپیت شده که یه بچه ی دبیرستانی که اندازه ی نیمچه تکنیسین کامپیوتر هم نیست تونسته سایتشون رو هک کنه
amniatesh kheyli zayife ?besmellah .chera khodet hackesh nakardi?aslan chera ta alaan kasi hackesh nakarde bood?
doroste man senam payine vali too hamin sen ham barname nevisi ba c++ mikonam va be kheyli ha ke 10 sal azam bozorgtaran hack yad midam
vaghti too tabestoon shoma mashghoole bazio ya dars boodi man 24 saate dashtam hack va barname nevisi yad migereftam
motasefam baraye to ke enghadr sade dari ezhare nazar mikoni ...
الان میگن هک شد فردا میگن اطلاعات پاک شده؟؟؟
البته چون از سناد هست باید اونو هک کنن تا این اتفاق بیفته نه دانش پژوهانو

hadafe man mardom azari naboode
age mikhastam be kasi azar beresoonam hamoonja hameye akhbare site ro pak mikardam
دوستانی که میخوان سایت بزنند و میخوان امنیت سایتشون بالا باشه توصیه میکنم رو سرورهای آشیانه
سایت بزنند ؛ به نظر من این گروه قوی ترین گروه امنیتی ایران است . . .
یکی از سایت هایی که توسط این تیم پشتیبانی میشود ایرانویج است که من خودم شاهد بودم بارها توسط
کشورهای عربی بهش حمله شد ولی موفق نشدند...

amniate in site e ysc marboot be serveresh nabood ,marboot be sitesh bood
albate hamin site e ashiyane ham chand bar hack shode ...
الان یه سوال من واقعن نمیدونم هدفتون از هک کردن سایت باشگاه چیه باشگاه که جدیدن یه امتحان برنامه نویسی قبل از دوره گذاشته کسی هم که قبول بشه تو اون اگه ریاضی هم باشه یعنی برنامه نویسی تا یه حدی بلده پس حقشه شما هم اگه خیلی ناراحتی میتونی تو امتحان ریاضیا شرکت کنی اگه قبول شدی قول میدیم چیزی نگیم..........:3:

goodarz

Well-Known Member
لایک ها
1,120

[h=2]Post Deleted on[/h]
درود بر شما , گرامی..

پستی که شما در تاپیک ارسال نموده بودید، حذف شده است.

================================================== ===============
ID پست: man tahala kari nakardam ke be kasi azar bere3
khodetoonam......
تاپیک: سایت باشگاه هک شده!!!
دلیل: فینگلیش[/b
================================================== ===============

برای هرگونه پرسش، میتوانید از مدیریّت کلّ سایت برای کمک درخواست نمائید..

ارادتمند شما,
تیم مدیریّت المپیادهای علمی ایران
_______________________________________________________________________________________________________________
baraye fingilish pak shod !
kheyli mamnoon az shoma
hich kodometoon manzoore mano nafahmidin
man daram harfe agha arefo rad mikonam :" که انقدر درپیت شده که یه بچه ی دبیرستانی که اندازه ی نیمچه تکنیسین کامپیوتر هم نیست تونسته سایتشون رو هک کنه"
bad harchi deleton mikhad begid
aslan az hamoon aval nabayd miomadam inja...
bye

دوست عزیز, زبان رسمی سایت فارسیه و فینگلیش نوشتن مطابق با قوانین سایت نیست, به همین دلیله که ناظم سایت پستای شما رو حذف کردن.

لایک ها
282

בשם ה 'הוא ליד
من نمی فهمم مشکل شما چیه؟
اینکه کسی که به تلاش شما اهمیت نمیده چه ربطی به المپیاد کامپیوتر داره المپیاد کامپیوتر یه چیزیه که در سطح جهانی تعریف شدهست شما میگید چون من آشپزیم خوبه باید جایزه سریع ترین آشپز رو به من بدن این با مبانی علم کامپیوتر سرکار داره ولی تا حد کمی حرفتون درسته ولی چرا به این شکل باید بیان شه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

bgo

New Member
لایک ها
397

من اصن یه چیزیو نمی فهمم!!!! سایت هک شده؟؟؟سایت ک بازه!!!یعنی چی کار کرده؟؟با این هک اطلاعات گرفته؟؟
نه خودش اومد گفت فقط یه چی تو سایتش نوشته همون لینکی که گودرز گذاشته.................
گودرز اینجا نوشته که چی نوشته:
من که میتونم برم :3: به هرحال, اگه کسی هم نمیتونه ببینه متنشو اینجا میذارم:

[TABLE="class: Box"]
[TR]
[TD]سایتتون هک شد![/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]سلام

نمیخواستم به سایت شما آسیبی برسونم فقط خواستم بگم بجای اینکه به این کسایی که میان سوال ریاضی حل میکنن ومدال کامپیوتر میگیرن یکم به فکر ما باشید بد نیست.هدفم فقط این بود!
منم سال سوم ریاضی هستم!
e-mail:gigelaknak@yahoo.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش توسط مدیر

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497

دوباره سایت باشگاه در همین زمان هک شد.
هکر محترم در نامه ای که در صفحه اصلی سایت دانش پژوهان جوان قرار گرفته اعلام کرده است:

سلام
سایتتون دوباره هک شد !
مدال من رو چرا نمیدید؟اون دفعه هم به ایمیل ام جواب ندادید !
امنیت پرررررر
سوم ریاضی …
بدون داشتن نیت کرم ریختن !
مدال المپیاد کامپیوتر رو به من بدید یا حداقل به ایمیل ام جواب بدید !
حاضرم برای امنیت سایتتون بهتون کمک کنم !
نمیخواستم دیتابیس هارو پاک کنم اشتباه شد sry … !
Hacked by Black-Hole

هدف از نوشته بالا، فقط اطلاع رسانی نیست، بلکه خواستم بهتون یادآوری کنم که ممکن است اخبار سایت باشگاه هم خیلی جدی نباشد.
پس ما تمام تلاش خودمان را میکنیم که اخبار به درد بخور برای شما را در موقع مناسب از منابع موثق به دست آوریم.

بنابراین شما فقط به همان کار واجب کسب دانش بپردازید.

موفق و پیروز باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا