پاسخ : سایت باشگاه هک شده!!!
man tahala kari nakardam ke be kasi azar bere3
khodetoonam alan didid ke ba site eshoon chi kar kardam
doroste ba c++ barname nevisi mikonam vali dalil nemishe ke betoonam ba hamin ettelaate barname nevisi am kare mofidi anjam bedam
aslan man nemifahmam man site e bashgah ro hack kardam va ye payam vase modir gozashtam chera shoma alaki poshte sare man harf dar miarid ?man key eddea kardam?man faghat goftam ke harfe agha aref ghalate ke intori dare tohin mikone
ببینین! خیلی راه های دیگه هم هست واسه اظهار نظر و خیلی کارای دیگه هم میشه کرد برای اعتراض! شما رفتی آخرین کاری که باید میکردی رو اول انجام دادی! من میگم شما ادعا داری چونکه به آقای Aref گفتی که
وقتی شما داشتین تو تابستون بازی میکردین و درس میخوندین من داشتم 24 ساعته هک یاد میگرفتم! این الان ادعا نیس؟ ادعای برتری نیس؟ همین که خواستی سایتو هک کنی ادعای برتری نیست؟! در حالی که میتونسی خیلی آسون تر اعتراض کنی رفتی این کار رو کردی... در ضمن من اگه میخواستم پشت سرت حرف در بیارم نمیومدم توی این سایت زیر کامنت تو، کامنت بذارم و با خودت حرف بزنم! مگه چیکار واسه المپیادیا کردن که تو انقد ناراحتی؟ سالیانه حدود 10000 نفر توی 7 رشته المپیاد مرحله اول قبول میشن. و اونا اکثرشون تا حد زیادی تلاش کردن..
تلاش مفید بعدش از بین اونا کلللللا 300 نفر مرحله دوم قبول میشن! که همینجا حدود 500 نفر حقشون خورده میشه! از بین اون 300 نفر، 70 نفر طلا میشن و کنکور نمیدن! ولی بقیه 230 نفر باید کنکور بدن! واقعا فک میکنی سهمیه یه المپیادی ای که طلا و نقره شدی خیلی بالاست؟
اندازه سهمیه فرزند شهید ه!(منظورم توهین به فرزندان شهدا نبود! فقط میخوام بگم اونقدرا هم سهمیه ندارن المپیادیا! ) واقعا فک نمیکنی با
اینهمه تلاش این سهمیه حقشونه؟ این سهمیه در واقع سهمیه اون سال سومیه که واسه المپیاد خوندن از دست دادن و نتونستن کنکور بخونن! کلا توی ایران با اینهمه دانش آموز سالانه حداکثر 70 نفر بدون کنکور میرن دانشگاه و 230 نفر هم یه سهمیه ای میگیرن که خود باشگاه هم داره واسه همون سهمیه اندک هم هزار تا شرط میذاره! مثلا فلان داشنگاه نباید از یه حدی بیشتر برن! و ... اینم از سهمیه شون... الان واقعا نظرت چیه ... ؟ واقعا فک نمیکنی مزد زحمات اینهمه آدم، این طلا و نقره و برنزه؟ توام برو تلاش کن.. درستو بخون...تلاش کن... تا موفق بشی... (توی کل جملاتم منظورم توهین نبود البته!)