سایت های تخصصی شیمی

mshf

New Member
لایک ها
10
ديگه نميخوام غذاداري كنم ولي ما توي اين سايت فقط ميتونيم سوالاي شيمي را مطرح كنيم حالا سوالاي درساي ديگه را كجا بپرسيم من كه خيلي سوال دارم

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
mshf گفت
ديگه نميخوام غذاداري كنم ولي ما توي اين سايت فقط ميتونيم سوالاي شيمي را مطرح كنيم حالا سوالاي درساي ديگه را كجا بپرسيم من كه خيلي سوال دارم
سلام؛
كاش اين موضوع رو توي پيغام‌هاي كوتاه مطرح مي‌كردي :wink:
براي هر درسي يك سايت مي‌توني پيدا كني! براي فيزيك سايت هوپا است؛ اما بقيه رو خودت بگرد و پيدا كن :twisted:

موفق باشي :idea:

kquran

New Member
لایک ها
18
آقای خلینا به نظر من باید یه شاخه بزنیم...اونجا چند تا زیر شاخه میزنیم و بعد بچه ها سوالاشونو اونجا مطرح می کنن و اگه بقیه بلد بودن کمک می کنن!!!
نظرتون چیه؟

parmice

New Member
لایک ها
2
من كه خيلي موافقم! :lol: آخه توي هر درسي كه فكرشو بكني كلي سوال و اشكال دارم! :(

khalina

مدیر آیریسک
لایک ها
6,497
kquran گفت
آقای خلینا به نظر من باید یه شاخه بزنیم...اونجا چند تا زیر شاخه میزنیم و بعد بچه ها سوالاشونو اونجا مطرح می کنن و اگه بقیه بلد بودن کمک می کنن!!!
نظرتون چیه؟
سلام به شما دوستان گرامي؛
گمانه‌زني‌هايي با چند شركت آموزشي انجام شده است تا به زودي در همين سايت به موضوعات ديگر درسي مانند رياضي، فيزيك و زيست توسط اساتيد اين رشته‌ها رسيدگي شود.
قول اين عمل طولاني نيست و سعي مي‌كنيم تا اول مهر و اولين سالگرد تاسيس سايت، تغييرات را به وجود بياوريم. :p

بالا