پاسخ : سخت ترین سوال زندگیتون چی بوده ؟
بچه ها این سوالاتون درباره ی چگونگی بوجود امدن جهان و اینکه خدا میدونست ما چکاره ایم بس چرا مارو وارد زمین کرد ی مدت دغدغه من و ی سری از دوستام بود از هر جایی ک بگید دربارش تحقیق کردیم از عالم و ادم برسیدیم اما تقریبا کسی جواب دقیقی برا این سوالا نداره اما 1چیز ک من از اون همه تلاش فهمیدم ....
خدا میدونسته هر کسی تو 2نیا چیکار میکنه حالا اگه ما نمیومدیم ب این 2نیا و خدا گناه کارا رو عذاب میکرد اعتراض نمیکردن ک خدایا چرا؟؟؟؟شاید ما میرفتیم اون 2نیا و خوب میشدیم اینا همه برا اینه ک جای هیچ اعتراضی نباشه همون اتمام حجت در ضمن تقدیر با سرنوشت فرق میکنه ما بعضی اتفاقاتو میتونیم تغییر بدیم
به نظر من اصلا این جور نیست منظور این حرف اینکه خدا یک آدم رو به وجود میاره بعد میندازتش جهنم بعد آدم بعدی مگر خدا .... داره
به نظر من همه چیز دست خود آدم هاست میتونن خوب یا بد باشن هر جور که بخوان می تونن باشن
ولی از یکی که پرسیدم گفت به نظرم 50 50 است یعنی دو راه در برابر تو وجود داره خدا میدونه هر کدوم رو انتخاب کنی چه اتفاقی می افته ولی تو اختیار داری که کدوم رو انتخاب کنی یعنی خدا نمی دو نه کدوم راه رو می ری ولی آخر هر راهی رو میدونه
و یک چیز دیگه هم است این که قران دقیقا گفته شما رو میگه چون توی یک آیه ای انسان های گناهکار از خدا می خواهند که خدا آن ها را دوباره به زمین برگرداند تا کار های خوب انجام دهند خدا می گوید ما میدانیم اگر شما را بفرستیم دوباره همین اعمال را انجام می دهید
که من با این مخالفم یعنی توی مغزم نمی ره