لایک ها
1,804
میخوام هر کی هر کتابی یا سایت خوبی میشناسه (در مورد سرطان) اینجا بگه
ممنون

لایک ها
3,082
پاسخ : سرطان

دایره المعارف سرطان:

دانلود کنید - Download

۵۰ مگا بایت - ۳۲۳۵ صفحه

البته متاسفانه فیلتره با فیلتر شکن باید دانلود کنین.

لایک ها
3,082

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

كتاب زيست شناسي سلولي مولكولي محمد حسين اميري....انتشارات فاطمي...........فصل 15 آپوپتوز و سرطان

لایک ها
472

چه موضوع خوبی. میخوای اول از سرطان و عوامل درگیر در اون و روشهای درمانیش شروع کنیم و بعد بریم سراغ سایت ها و منابعش؟

Cancer، Malignant، Metastasis، Oncogenes، Tumor suppressor genes، Angiogenesis میتونن Keyword های خوبی باشن. شروع کنیم؟

farima kh

New Member
لایک ها
25

سرطان از اختلال در قوانین پایه ای رفتار های اجتماعی سلول ها ناشی میشوند .اگر نظم حفظ شود و سلول به فعالیت و ثابت و مشخص شده ی خود بپردازند هیچ اختلالی ایجاد نمیشوند ولی اگر سلولی بی موقع بیاندازه و در مکان و زمان نامناسب تقسیم و انتشار یا دچار مشکل میشود شاید اگر سلولی درست رفتار نکند صدمه ی قابل توجه ای برای موجود ایجاد نکند اما زمانی که یک سلول دارای یک تغیر ژنتیکی شده و تقسیم شود و در مکان و زمان نامناسب بقا و تقسیم پیدا کند به بافت ها و در نهایت کل بدن اسیب میرساند و بدن مورد هجوم مجموعه ای از سلول های غیر طبیعی قرار میگیرد اینجاست که سرطان رخ میدهد .
سلول های سرطانی با 2 خصوصیت تعریف میشوند:1-از قیود طبیعی تبعیت نمیکنند و تکثیر میشوند2-مهاجرت میکنند و در نواحی مه مامن سلول های طبیعی است تشکیل کلونی میدهند
اما ما گاه به اصطلاح از کلمات بدخیم و یا خوشخیم استفاده میکنیم زمانی که تنها خصوصیت اول رخ دهد و سلول ها بی اندازه تکثیر شوند توده ای به نام تومور ایجاد میشود که به ان خوشخیم گویند اما اگر خصوصیت اول رخ دهد و یلول ها بی اندازه تکثیر شود و به سلول های طبیعی بدن هم حمله کند و به سلول ها و در نهایت بافت ها اسیب برساند به ان بدخیم گویند ویژگی تومور بدخیم ان است که میتواند از تومور اولیه جدا شود و وارد جریان خون شود و یا عروق لنفاوی و تومور های ثانویه را میسازد گسترش تومور حذف ان را مشگل تر خواهد ساخت
اما از دیدگاه کلی سرطان یک بیماری ژنتیکی است سرطان ناشی از یکسری تغییرات اسیب زا در اطلاعاتی است که توسط dnaحمل میشود تفاوت سرطان با دیگر بیماری های ژنتیکی در ان است که سرطان نتیجه ی جهش های سوماتیک میباشد و با جهش سلول های زاینده متفاوت میباشد .عوامل شناخته شده ای از جمله :پرتو های یونیزه کننده-مواد شیمیایی-که سبب جهش میشوند تغیراتی در ترتیب قرارگیری نوکلوئید ها در (dna)میشوند.اما حتی این جهش ها ممکن است در محیط هایی عاری از تمام این مواد هم رخ دهد جهش هایی که موجب ایجاد تومور یا سلول های سرطانی میشود بیش از 2-3 جهش میباشد و تمام این جهش ها در یک زمان رخ نمیدهد بلکه بطور متوالی در دوره ای چند ساله ایجاد میشود به همین دلیل سرطان در افراد پیر بیش تر رخ میدهد زیرا به زمان بیشتری نیازمند است .جهش هایی که منجر به بروز سرطان میشوند سلول های جهش یفته را دچار اسیب نمیکنند بلکه به انها مزیتی برای مقابله و رقابت با همسایگان خود را میدهند این مزیت وقتی که با سلول های سرطانی همراه میشوند انها را در جهت نابودی یک موجود پرسلولی هدایت میکند
البرتس

آخرین ویرایش توسط مدیر
لایک ها
472

خوب بود اما از keyword ها توش نبودا

لایک ها
1,804

police جان ممنون
خوب بودن

فقط اون لینک اولی رو که گفتی فیلتره من رفتم فایل حذف شده بود

آخرین ویرایش توسط مدیر

hossein_1995

New Member
لایک ها
7

سرطان - اگه این سلولی هایی که خلاف میکننو بندازن تو زندان یا اعدامشون کنن انقده پررو نمیشن تا دیگه بدخیم شن.
البته بعضیا هم همون اول خلافو ترک میکنن که اراده بالایی دارن . خوشخیما خوش مراماشن.:198:

etanol

New Member
لایک ها
6

سلام به همه
نميدونم جايه مناسبى هست براى پرسيدن سوالم يا نه؟ اگر نه بنده را عفو بفرماييد
سوالم درباره سرطان سينه هست: در چه سنى امكان ابتلا وجود دارد؟ علل اصلى ابتلا به اين بيمارى چى هست؟
با سپاس فراوان

bloodborne

New Member
لایک ها
215

اتفاقا این موضوع جزو یکی از موضوعاتی باشه که قرار بود روش تحقیق کنم ولی به خاطر مسئولین مدرسه ازش صرف نظر کردم.
سرطان سینه بیشتر به صورت ارثی اتفاق میوفته و فکر کنم که بین 30 تا 40 سالگی مشخص میشه.هم مردان و هم زنان به این سرطان مبطلا میشن.

amir137925

New Member
لایک ها
63

سرطان سینه بیشتر در زنان و کمتر در مردان دیده میشود در سن بین 30 تا 40

saideh

New Member
لایک ها
156

سلام.
امکان مبتلا شدن به این سرطانی که فرمودید در این چند سال اخیری که بررسی کردن متوجه شدن که سن افراد مبتلا به این نوع سرطان پایین میباشد ینی حدودا20یا25
غددی که در سینه بوجود میاد....فقط هم در خانم ها نمیباشد ممکن است اقایان هم به این نوع سرطان مبتلا شوند.ینی فقط برای خانمها نمیباشد....
نوع سرطان طوری هست که درون سینه ها غده هایی به وجود می اید که باعث ترشح مواد چرکی گاهی همراه با خون میباشد.
و باید حدودا1سال یا نهایتا2 ساله یکبار تست دهیم.;):67:
ببخشید من تاجایی که اطلاعات داشتم گفتم شرمنده اگه کمه اخه تو کلاسایی که مربوط به پزشکیه که میرم تا همی حد گفتن.

آخرین ویرایش توسط مدیر

bh2ao

Well-Known Member
لایک ها
2,014

سلام به همه
نميدونم جايه مناسبى هست براى پرسيدن سوالم يا نه؟ اگر نه بنده را عفو بفرماييد
سوالم درباره سرطان سينه هست: در چه سنى امكان ابتلا وجود دارد؟ علل اصلى ابتلا به اين بيمارى چى هست؟
با سپاس فراوان
عواملی که می تونن موجب برست کنسر بشن :

1. سن بالا

2. سطح بالای insulinlike growth factor در خون زنان قبل از یائسگی

3.سطح بالای استروژن در خون زنان قبل از یائسگی

4.مصرف الکل

5. چاقی و کم تحرکی

6.و موارد ارثی .. که انتقال ژن های BRCA1 و BRCA2 از والدین به فرزندان هست

و ...

لایک ها
4

در ضمینه سرطان خانه زیست شناسی کتابی با عنوان «سرطان امپراطور بیماری ها» با قیمت فوق العاده «8 هزار تومان» به فروش میرساند و من خوندمش تا حدودی کتاب خوبی بود البته برا المپ توصیه نمیشه:d

بالا