- لایک ها
- 169
سلام خدمت شما دوستان گل و عزیزم!
من میلاد هستم و امسال انشالله در المپیاد زیست شرکت می کنم ، برنامه و روند کاریم رو اینجا میگذارم تا شما دوستان هم استفاده کنید ، به نظرم میتونه مفید واقع بشه
این مواردی که مینویسم با پرس و جو های بسیار و زحمت فراوان از افراد بسیاری هستش و همینجوری نیستش و انشالله راه گشای افرادی هستش که هنوز نمیدونن چی باید بخونن!
در وهله اول دو چیز ضروری تر از همست! اول کتاب درسی و دوم ژنتیک!
پس بدونید ژنتیک باید به هرجایی که از درجه پیشرفت ممکن باشه دست پیدا کنید!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بخش عمومی :
اعصاب
تولیدمثل
اکولوژی
قلب
کلیه
هورمونها و غدد
باکتری ها ، ویروسها ، قارچ ها و آغازیان
خون و ایمنی
ماهیچه ها و استخوان (حرکت و بافت بندی)
تنفس
گوارش
حواس
رده بندی و نام گذاری جانداران
کتابهای توصیه شده : بیولوژی کمپل ، فیزیولوژی گایتون ، اکولوژی کمپل یا وهاب زاده و سایر
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بخش مولکولی و سلولی :
آشنایی با تمام محتویات درون سلولی
ساختار (پروتوئین ، لیپید و ... )
ساختار میکروسکوپ (غیر ضروری)
بیوشیمی
کتابهای توصیه شده : بیوشیمی استرایر ، زیست سلولی و مولکولی دکتر احمد مجد ، بیولوژی کمپل
بخش گیاهی :
خواندن کامل مجموعه دو جلدی فیزیولوژی گیاهی تایز و زایگر!!!!!!! :d
کتاب توصیه شده : فیزیولوژی گیاهی تایز و زایگر
توصیه! :
زود به خود باوری نرسیم!
تلاش تا موفقیت سرلوحه کارمون باشه!
زیاد خودمونو خسته نکنیم!
موفق باشید
من میلاد هستم و امسال انشالله در المپیاد زیست شرکت می کنم ، برنامه و روند کاریم رو اینجا میگذارم تا شما دوستان هم استفاده کنید ، به نظرم میتونه مفید واقع بشه
این مواردی که مینویسم با پرس و جو های بسیار و زحمت فراوان از افراد بسیاری هستش و همینجوری نیستش و انشالله راه گشای افرادی هستش که هنوز نمیدونن چی باید بخونن!
در وهله اول دو چیز ضروری تر از همست! اول کتاب درسی و دوم ژنتیک!
پس بدونید ژنتیک باید به هرجایی که از درجه پیشرفت ممکن باشه دست پیدا کنید!
بخش عمومی :
اعصاب
تولیدمثل
اکولوژی
قلب
کلیه
هورمونها و غدد
باکتری ها ، ویروسها ، قارچ ها و آغازیان
خون و ایمنی
ماهیچه ها و استخوان (حرکت و بافت بندی)
تنفس
گوارش
حواس
رده بندی و نام گذاری جانداران
کتابهای توصیه شده : بیولوژی کمپل ، فیزیولوژی گایتون ، اکولوژی کمپل یا وهاب زاده و سایر
بخش مولکولی و سلولی :
آشنایی با تمام محتویات درون سلولی
ساختار (پروتوئین ، لیپید و ... )
ساختار میکروسکوپ (غیر ضروری)
بیوشیمی
کتابهای توصیه شده : بیوشیمی استرایر ، زیست سلولی و مولکولی دکتر احمد مجد ، بیولوژی کمپل
بخش گیاهی :
خواندن کامل مجموعه دو جلدی فیزیولوژی گیاهی تایز و زایگر!!!!!!! :d
کتاب توصیه شده : فیزیولوژی گیاهی تایز و زایگر
توصیه! :
زود به خود باوری نرسیم!
تلاش تا موفقیت سرلوحه کارمون باشه!
زیاد خودمونو خسته نکنیم!
موفق باشید