سری دوم سوالات محک شیمی , شیمی آلی - 16 آذر

septal_2006

New Member
لایک ها
17
[center:d9b96b2a55]با سلام خدمت دوستان خوبم
امیدوارم که دوستان عزیز سایت و به خصوص المپیادیها تا این لحظه مطالعه ی مفهومی و خوبی داشته باشن امیدوارم پس از مدتی که فعالیت شیمیستهای عزیز در سایت کمتراز قبل شده بود بتونیم فعالیتمون رو در سایت دوباره بیشتر کنیم و یادمون نره که ریشه ی سایت عزیزمون از شیمیه.
و اما سوال شیمی آلی امروز:
مکانیسم هالوژناسیون رادیکالی آلکانها در دمای بالا رو با ذکر مراحل شروع انتشار و پایانی بنویسید

منابع برای پاسخ دادن به سوال : مباحث مکانیسمهای رادیکالی شیمی آلی موریسون و ولهارد

از دوستان عزیز علاقه مند به شیمی میخواهیم که هر پاسخ جزیی یا کاملی را که مدنظر دارن بنویسن
پاسخهای سوالات قبلی هم به طور مشترک با سوالات جدید داده خواهد شد.
در هر جنبه اي از زندگي خود به دقت مشخص كنيد كه چه مي خواهيد چون نمي توانيد ان را تصور كنيد
موفق باشید[/center:d9b96b2a55]

septal_2006

New Member
لایک ها
17
دوستان علاقه مند به دوره ی 40 نفر بدونن که دروس شیمی آلی و شیمی تجزیه درسایین که خیلی بین افراد فاصله میندازن و در واقع تعیین کننده ترن پس فعالیت زیاد در شیمی آلی هم خیلی مهمه
مکانیسم عبارت از اینکه:
تفکیک مولکول هالوژن به دو اتم رادیکالی مجزا(آغاز زنجیر)
جدا کردن هیدروژن از آلکان و تشکیل هیدروژن هالید (انتشار زنجیر 1)
جدا کردن اتم هالوژن رادیکالی از مولکول هالوژن توسط رادیکال آلکیل مرحله ی قبل (انتشار زنجیر 2)
مراحل پایانی هم زمانی اتفاق میافته که دو رادیکال به هم برخورد کرده و گونه ی غیر رادیکالی تشکیل بدن

mohammad2009

New Member
لایک ها
1
چرا خودتون جواب دادین ؟
یعنی کسی ببود جواب بده؟
من یه هفته به سایت سر نزدم

najafi2020

New Member
لایک ها
195
من جواب را بلد بودم محمد خان!

راستش یه موضوعی بود که جواب ندادم. این مبحث در اوایل کتب شیمی آلی وجود داره و غیر ممکنه کسی که شیمی آلی خونده باشه ندونه.

بالا