Eminem

New Member
لایک ها
5
سلام
با توجه به اینکه مرحله دوم المپیاد کشوری حساس ترین مرحله است
به نظر شما کدوم عامل تاثیر بیشتری تو موفقیت دانش آموز در این مرحله داره؟ سطح علمی یا سرعت و عمل؟؟

hossien_msv

New Member
لایک ها
48
پاسخ : سطح علمی یا سرعت عمل؟؟؟؟

به نظر من هر دو مهمن.مثلا من چون برای مرحله 1 مسایل زیادی حل نکرده بودم(فکر کنم به غیر از مبتکران فقط کمتر از 200 یا 300 تا سوال حل کردم)و سرعتم توی حل مسایل کم بود به همین دلیل وقت کم آوردم و نتونستم 3 تا سوال استوکیومتری و 1 سوال از محلول ها رو حل کنم .

Sepehr rs

New Member
لایک ها
66

با توجه به تجربیات عینی خودم به این نتیجه رسیدم که 70% باید معلومات داشته باشی ( یعنی تو ریز ترین قسمت هاشم نباید سوتی بدی) و 30 % باید سرعت عمل و دقت در حین سرعت داشته باشی. خلاصه دهنمون سرویسه!
اینا یه طرف ، اون استرس و جو وحشتناک آزمون یه طرف دیگه! هیچکاریش نمیشه کرد!

لایک ها
2,386

به نظرمن 50 ، 50 ...

خب مسلمه ديگه...

اگه شما سطح علمي و اطلاعات تون پايين باشه ولي سرعت عمل تون فوق العاده بالا ، خب اين به چه دردتون ميخوره؟

مثل اينه كه يه ضرب 5 رقمي در 4 رقمي رو بتونيد توي 20 ثانيه بريد ولي ندونيد چطور بايد ضرب كنيد...!

و برعكس.

اگه شما اطلاعات فوق العاده بالا ولي سرعت عمل پاييني داشته باشيد ، چطوري ميخوايد اطلاعات تون رو پياده كنيد؟

مثلا حاصل ضرب يه عدد 10 رقمي در 5 رقمي رو بلد باشيد و بدونيد كه بايد چطوري حل كنيد ولي براي حلش نيم ساعت وقت لازم داشته باشيد....!

هر دو به يك اندازه مهمن.

tressa

New Member
لایک ها
128

من فکر می کنم قضیه اطلاعات و سرعت عمل مثه ژنتیک و محیطه. اطلاعات مهمه ولی باید سرعت عمل باشه تا بتونی ازش استفاده کنی. با این همه اگه سرعت عمل خوبی داشته باشی و اطلاعات کم به چندان دردی نمی خوره. من خودم مرحله اول اگه سرعت عمل داشتم تا 20 درصد بهتر میتونستم بزنم.

GMOIChO

New Member
لایک ها
101

سرعت خیلییی مهم تر از اطلاعاته تو مرحله دوم
چون میبینیم اکثر بچه ها (حداقل تو شیمی) میگن سوالو بلد بودیم و وقت کم اوردیم
نشون میده تو المپیاد شیمی حداقل اینطوره که سوالا رو خیلی سخت طرح نمیکنن ولی زمان کمه!

MEA76

New Member
لایک ها
860

سطح علمی بالا باعث سرعت عمل بالا هم می شه ولی برعکسش قطعا امکان پذیر نیست!

Al!R3ZA

Well-Known Member
لایک ها
3,166

به نظر مناین دو تا چیز خیلی جدا از هم نیستن
معمولاً ( دقت کنید معمولاً ) کسی رو پیدا نمیکنید که سرعت عملش خیلی پایین باشه در عین اینکه سطح علمیش بالاست
یا سرعت خیلی بالایی داشته باشه در عین اینکه سطح علمی پایینی داره
چون ایندوتا با هم حاصل میشن یعنی وقتی من سطح علمیمو میبرم بالا و مثال حل میکنم ، هم زمان سرعتمم میره بالا
حالا با حل تمرینات بیشتر و ورزیدگی بیشتر ، سرعت عملم هم میره بالا
ولی در کل هر جفتش سر مرحله دو مهمه مخصوصاً فیزیک که انصافاً وقتش کم هست.
مثلاً ریاضی سوالاش دو روزه است و هر روز هم 3تا سوال سه ساعت وقت
ولی فیزیک 7-8 تا سوال حداقل که هرکدوم الف ب ج و گاهاً د (!) دارن و من وقتی کتاب مرحله دو فیزیکو ریاضی رو نگاه میکنم ، راه حل های فیزیک در خیلی موارد بیشتر هم هست نسبت به ریاضی و کلاً دیدگه واویلا. یعنی برا فیزیک باید سطح علمیتم خیلی بالا باشه چون اگه بخوای سوال کامل حل کنی ، عملاً بیشتر از 4 تا وقت نمیکنی حل کنی پس بهتره که سطح علمیتو ببری بالا تا همون چهارتا رو بتونی کامل حل کنی.

لایک ها
344

سلام بچه ها به نظر من سرعت عمل وسطح علمی هردوش مهمند ولی...............من که از دوستان باتجربه میشنوم میگن که سطح علمیه که باعث میشه سرعت عمل بره بالا البته بستگی به نحوه کار هم داره مثلا تجربه میتونه ناخوداگاه سرعت عملو ببره بالا..........................
خوب بچه ها تورو خدا بگید من چه گلی به سرم بگیرم من توی ازمونام به دلیل اینکه استرس دارم هرچی هم خوندم یادم میره وکلا به هم میریزم مثلا مرحله 1 امسال حداقل میتونستم 40 درصد که تقریبا برای یه سال اولی خوبه بزنم اما سر استرس خیلی زیادم کلا کارمو خراب کردم والانم کلا شک بهم وارد شده که من چجوری سال دوم وسوم باید با بقیه شرکت کننده ها رقابت کنم؟؟؟..............وقتی هم سر جلسه ازمون به این فکر میکنم که بحث زندگی ایندم در میونه خب فشار روانی چند برابر میشه............من چیکار کنممممممممممممممممممممم خدایا؟

Eminem

New Member
لایک ها
5

سلام بچه ها به نظر من سرعت عمل وسطح علمی هردوش مهمند ولی...............من که از دوستان باتجربه میشنوم میگن که سطح علمیه که باعث میشه سرعت عمل بره بالا البته بستگی به نحوه کار هم داره مثلا تجربه میتونه ناخوداگاه سرعت عملو ببره بالا..........................
خوب بچه ها تورو خدا بگید من چه گلی به سرم بگیرم من توی ازمونام به دلیل اینکه استرس دارم هرچی هم خوندم یادم میره وکلا به هم میریزم مثلا مرحله 1 امسال حداقل میتونستم 40 درصد که تقریبا برای یه سال اولی خوبه بزنم اما سر استرس خیلی زیادم کلا کارمو خراب کردم والانم کلا شک بهم وارد شده که من چجوری سال دوم وسوم باید با بقیه شرکت کننده ها رقابت کنم؟؟؟..............وقتی هم سر جلسه ازمون به این فکر میکنم که بحث زندگی ایندم در میونه خب فشار روانی چند برابر میشه............من چیکار کنممممممممممممممممممممم خدایا؟

استرس تو چنین آزمونی که رقابت بسیار نزدیکه تقریبا برای همه ی دانش آموزان وجود دارهخصوصا مرحله دوم)
اما اگه میدونید مشکلتون واقعا جدیه مثلا سر امتحان مطالبو کلا از ذهنتون میپره .....میتونید به یه روانپزشک مراجعه کنید

بالا