سه تا سوال پیرامون نظریه آقای جان دالتون

لایک ها
207
سلام دوست جونیا(هه).خوبین؟؟؟
دیگه بعد یه مدت طولانی اومدم.قهرم نبودم.
خب چند تا سوال داشتم.
1.نظریه ی جناب آقای جان دالتون هفت بخش داشته.که مفهوم یه بخشش این بوده که در واکنش های شیمیای از یه اتم اتم جدید به وجود نمیاد.ولی ما این بخش رو با اشاره به واکنش های هسته ای رد میکنیم.ولی به نظرم این قسمت نباید رد بشه چون آقای دالتون گفتن واکنش شیمیایی نه واکنش هسته ای.نظر شما چیه؟؟

2.خب چند وقت پیشم داشتم تست میزدم.یکی از بند های نظریه ی دالتون رو نوشته بود و گفته بود از کیه.خب اون بند از آقای لاوازیه بود که دالتون بهش توی نظریه خودش اشاره کرده.تو این جو تست ها باید چیکار کنم؟؟

3.اولین مدل برای اتم رو که ارایه داد.با توجه به اینکه دالتون مدلی ارایه نداد ما خودمون با توجه با گفته های اون مدل ذره ای رو براش در نظر گرفتیم.پس خود دالتون مدلی رو ارایه نداد.اولین نفر تامسون بود که مدل کیک کشمشی رو ارایه داد.ولی توی بعضی از کتاب ها و تست ها میگن دالتون اولین مدل رو ارایه داد.بعضی ها هم میگن تامسون.خب من الان اگه توی تست به این مطلب برخوردم کدوم گزینه رو بزنم؟؟؟

زود تند سریع جواب بدین.:113:

lady-chemist

New Member
لایک ها
7
پاسخ : سه تا سوال پیرامون نظریه آقای جان دالتون

خوب اون موقع هنوز هسته کشف نشده بود واسه همین جناب دالتون فرمودن که این اتفاق نمیفته !منظور ایشون کلن واکنشها بوده ،چون اون موقع فقط واکنشهای معمولیو میشناختن نه هسته ای .و در مورد سوال دوم و سومتون به نظرم خودتونو در گیر این چیزا نکنید .تو المپیاد که این سوالا بعید میدونم بیاد تو کنکورم همینطور !کلن کتاب درسی درباره ی دانشمندا اطلاعات غلط زیاد داده و خیلی هم قاطی پاتی گفته .ولی پیشنهادم اینه که خودتو درگیر این سوالا نکن .

لایک ها
207

خب خودتون هم میگین هسته اتم کشف نشده بود و این بند فقط برای واکنش های شیمیای متداول بوده پس برای واکنش های هسته ای نبوده.پس نباید رد بشه.
سوال و دوم و سوم رو هم برای این پرسیدم که من شیمی رو فقط برای المپیاد کنکور نمیخونم.شیمی رو برای اطلاعات خودم میخونم.من هدفم اینه که یه روز نوبل شیمی رو ببرم و کسی بشم مثل بور و رادرفورد.به نظرتون کسی که هدفش اینه لازم نیست تاریخ شیمی رو خوب خوب بدونه؟؟؟

AminYar

New Member
لایک ها
575

تاریخ را که باید خوب بدونه. ولی نه اینکه کی اول چی کار کرد.
ببین بگرد دنبال خط فکری ها در طول تاریخ. به نظرت چرا مدل ها اینقدر تغییر میکنه؟ جرا اینطوری تغییر میکنه؟ و از این سوال ها.
یا مثلا آزمایش هایی که باعث باطل شدن نظریات قبل میشند. نه اینکه کی کیه!
امیدوارم یه روز بگیم وای پروفسور زنده روح اینجا هم میومده!!!!!!!!!

لایک ها
207

ممنون آقا امیر ولی الان من با این نکات توی پنج تا تست برخورد کردم که هر کدوم یه چیزی رو میگن.
خب من الان چطوری جواب اینارو بدم.
یکیش ماله المپیاده.دو تاش کنکور.یکیشم آزمون بسیج.یکیشم آزمون مدرسه خودمون.
نعلم هاهمونم یه چیزی میگن.

mohamad_javad

Active Member
لایک ها
247

اینا از اشکالات کتب درسیه! همچنین آموزش پرورش و...

تو المپ هرچی اومد مث کتاب جواب بده

شک داشتی نزن برو بقیه رو بخون!

بعدا میفهمی اینا چیزی نیستن

orion

Well-Known Member
لایک ها
1,168

کتابای مرجع دانشگاهی بهتر کمک میکنن
چون یه سری آدم که نمیدونن خودشون چی گفتن اونارو ننوشتن(منظورم کتاب درسیه)

بالا