پاسخ : سوالاتی در باب تکامل
پيشنهاد داريم تا پيشنهاد همونطور كه من از پيشنهاد شما استقبال مي كنم و سعي مي كنم اين كارو جزو برنامه ام قرار بدم
اولا تو ناخواسته بحثو داري به بحث هاي اعتقادي ميبري كه منم اصلا تمايل به بحث كردن در اين رابطه اونم اينجا ندارم پس ادامه نميدم
دوما من گفتم تو ذهن اكثر مردم اينه كه قد انسان ها قبلا بلند تر بوده كه از آقاي سهرابي هم خواستيم با ارايه منبع اين بحثو خاتمه بدن اگه قد انسان ها بلند بوده و الان در حاله كاهشه كه خب من با قد بهينه اين موضوعو توجيه ميكنم و اگه كه نه قد انسان ها كاهش چشمگير و محسوسي نداشته كه پس اصل سوال اشتباه بوده و ديگه بحثي نداريم؟؟؟درست نميگم؟؟؟؟....
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
كاملا صحيحه حتي تموم دكترا تو اندازه گيري قد اين نكته را رعايت ميكنن ولي نميدونم دليل علميش چيه....
به پرسیدن که نیست دوست عزیز ! منم می دونم قد بلندتر بودند ولی هر چیزی یک حدی داره و مثلا قد بلند شدن زیاد از لحاظ بیولوژیکی برای بدن ممکنه مشکل ایجاد کنه ....... مثلا عمر انسان از یک حدی ( حدود 129 سال !!) نمی تونه فراتر بره ..... حالا فلان کس مثلا هزار سال عمر براش نوشتن را که همین طوری نمیشه پذیرفت که ! (حاضرم در این مورد دلایل علمیم را هم بیارم از تحقیقات مستند دانشمندان آلمانی !!)
به قول یکی از استادام مطلبی را که در جورنال های معتبر علمی منتشر نشه را اهمیت نمی دم ...... حالا این مطلب را هر استاد دانشگاه یا فردی گفته باشه اگر دلیل پشت حرفش نباشه بی اعتباره ....:4:
کتاب های آقای داوکینز را مطالعه کنید تا طرز برخورد با مسائل علمی را یاد بگیرید ...... البته اگر پیشنهاد کردن کتاب بهتون بر نمی خوره :4:
به قول یکی از استادام مطلبی را که در جورنال های معتبر علمی منتشر نشه را اهمیت نمی دم ...... حالا این مطلب را هر استاد دانشگاه یا فردی گفته باشه اگر دلیل پشت حرفش نباشه بی اعتباره ....:4:
کتاب های آقای داوکینز را مطالعه کنید تا طرز برخورد با مسائل علمی را یاد بگیرید ...... البته اگر پیشنهاد کردن کتاب بهتون بر نمی خوره :4:
اولا تو ناخواسته بحثو داري به بحث هاي اعتقادي ميبري كه منم اصلا تمايل به بحث كردن در اين رابطه اونم اينجا ندارم پس ادامه نميدم
دوما من گفتم تو ذهن اكثر مردم اينه كه قد انسان ها قبلا بلند تر بوده كه از آقاي سهرابي هم خواستيم با ارايه منبع اين بحثو خاتمه بدن اگه قد انسان ها بلند بوده و الان در حاله كاهشه كه خب من با قد بهينه اين موضوعو توجيه ميكنم و اگه كه نه قد انسان ها كاهش چشمگير و محسوسي نداشته كه پس اصل سوال اشتباه بوده و ديگه بحثي نداريم؟؟؟درست نميگم؟؟؟؟....
---- دو نوشته به هم متصل شده است ----
باسلام.ببخشیدمن اگربین بحثتون سئوال میپرسم.دریک سایت پزشکی خوندم که قدمادرصبح یک سانتی مترازعصر(دیروزیاهمان روزش رایادم نیست)بلندتره.میخواستم بدونم چطوریه اصلا دلیل علمی براش وجودداره؟اصلا واقعادرسته؟باتشکر