این یکی رو دیگه فکر کنم تو قاعده ی 4n+2 صدق نمیکنه. چون 2 تا الکترون پای داره و یه بار مثبت هم داره که جمعش میشه 1 الکترون و تو رابطه درست نمیشه
پس اروماتیک نیست
درست گفتم؟؟؟ :42:
به نظرم طبق تصویره بالا اون هیدروژن بازآرایی میکنه و باره مثبت چون با کمبوده الکترون مواجه هس به کربنی که پیونده پای داره متصل میشه
در نتیجه شکل بالا بوجود میاد که نمیتونیم رزونانسی برای اون در نظر بگیریم ، پس این ترکیب آروماتیسه نیس
به نظرم طبق تصویره بالا اون هیدروژن بازآرایی میکنه و باره مثبت چون با کمبوده الکترون مواجه هس به کربنی که پیونده پای داره متصل میشه
در نتیجه شکل بالا بوجود میاد که نمیتونیم رزونانسی برای اون در نظر بگیریم ، پس این ترکیب آروماتیسه نیس
فک کنم این ساختار آروماتیکه مسطح که هست واسه n برابر صفرم جواب داره و فک کنم رزونانسم تشکیل میده چون که دو تا الکترون نا مستقر وجود داره که میدونه جابجا بشه
فک کنم این ساختار آروماتیکه مسطح که هست واسه n برابر صفرم جواب داره و فک کنم رزونانسم تشکیل میده چون که دو تا الکترون نا مستقر وجود داره که میدونه جابجا بشه
یک سوال به سبک دکتر کیانمهر:
واکنش فریدل کرافتس واکنشی پر کاربرد در سنتز مشتقات آروماتیک است,نمونه ای از این واکنش به صورت زیر میباشد که یک استخلاف آلکیل به بنزن اضافه میکند
به نظرم 4 تا میشه . 3 تا مربوط به وقتی که هر دو کلر بروند و یک حالت هم مربوط به وقتی است که فقط یک کلر از ترکیب مورد نظر برود.البته با توجه به نقش AlCl3 فکر می کنم همون 3 تا باشه بهتره.