elistiyan

New Member
لایک ها
379
آقایان! بانوان عزززززززززززیز!مدیونین فک کنین من فمنیستم! :))))))))))))))))))
سوالی جدید و آسون
چرا pka در گروه های آلفا آمینو و آلفا کربوکسیل اسید های آمینه کمتر از pka گروه های عاملی در مولکول های دیگر نظیر اسید ها یا یون های آمونیوم (فقط با یکی از گروه های عاملی گفته شده) است؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

elistiyan

New Member
لایک ها
379
پاسخ : سوالات جالب از زیست

البته منتظر جواباتون هستما! نکنه خیلی راحته؟

fatemeh22

New Member
لایک ها
250

دانشمندان تصور می کردند این چین و چروکا بخاطر این است که خارجی ترین لایه پوست بخاطر جذب آب متورم شده است اما مطالعات اخیر نشان داده که سیستم عصبی به طور فعال این چین و چروک ها را با محدودیت های خونی زیر پوست کنترل می کند .

تمام این چین و چروک ها در خدمت یک هدف هستند و سیستم عصبی تمام آن ها را کنترل می کند.

در حال حاضر پژوهشگران معتقدند این چین و چروک ها به انگشتان دست و پا کمک می کنند تا بتوانند سطوح مرطوب را بگیرند.

زمانی که پوست مرطوب است این چین و چروک ها باعث انعطاف پذیری و چسبندگی انگشتان دست و پا می شوند و تمام این خاصیت ها باعث شده است تا آثار پای گذشتگان و اجداد ما اکنون بعد از هزار سال هنوز در سنگ ها باقی مانده باشد و ما آثار باستانی های زیادی را به خاطر همین پدیده از گذشتگان به یادگار داریم.

اینو توی یه سایت دیدم از یکی هم پرسیدم!!!!

آخرین ویرایش توسط مدیر

elistiyan

New Member
لایک ها
379

- - -

دانشمندان تصور می کردند این چین و چروکا بخاطر این است که خارجی ترین لایه پوست بخاطر جذب آب متورم شده است اما مطالعات اخیر نشان داده که سیستم عصبی به طور فعال این چین و چروک ها را با محدودیت های خونی زیر پوست کنترل می کند .

تمام این چین و چروک ها در خدمت یک هدف هستند و سیستم عصبی تمام آن ها را کنترل می کند.

در حال حاضر پژوهشگران معتقدند این چین و چروک ها به انگشتان دست و پا کمک می کنند تا بتوانند سطوح مرطوب را بگیرند.

زمانی که پوست مرطوب است این چین و چروک ها باعث انعطاف پذیری و چسبندگی انگشتان دست و پا می شوند و تمام این خاصیت ها باعث شده است تا آثار پای گذشتگان و اجداد ما اکنون بعد از هزار سال هنوز در سنگ ها باقی مانده باشد و ما آثار باستانی های زیادی را به خاطر همین پدیده از گذشتگان به یادگار داریم.

اینو توی یه سایت دیدم از یکی هم پرسیدم!!!!
آفرین دوست محترم پاسخ شماکاملاصحیحه:221::221::221::221::221::221:

elistiyan

New Member
لایک ها
379

دلیل چروک شدن دست ها کمک به افزایش ناهمواری های سطح دست ها برای گرفتن اشیا در آب یا محیط های خیلی مرطوبه و کف پاها برای این چروکیده میشن که قدم برداشتن در مکان تر یا لیز راحت تر شه حالا دانشمندا میگن این واکنش کاملا عصبیه یعنی در مواجهه با چنین شرایطی اعصاب مخصوص فعال میشن و چروکیده شدن اتفاق میفته واین کشف دانشمندان رابه گمان انداخته که ممکنه انسان گذشته در آب یا لااقل محیط آبی یا شدیدا مرطوب زندگی می کرده که این سازگاری رو پیدا کرده
البته هیچ سند علمی ارائه نشده ولی این فرضیه خیلی جالبیه.

mahallehm

New Member
لایک ها
487

من زیاد وارد نیستم ولی خوب شاید به خاطر اینه که گلیکوژن که تو ماهیچه ها مثل ماهیچه قلب ذخیره میشه فقط میتونه توسط خود ماهیچه مصرف بشه. پس از اون استفاده میکنه. (دیدم هیشکی جواب نمیده گفتم یه چیزی بگم بقیه هم نظر بدن):91:

elistiyan

New Member
لایک ها
379

سوال بعدی

چراقلب ازاسید های چرب استفاده می کنه به عنوان منبع انرژی؟

آخرین ویرایش توسط مدیر

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

سوال بعدی

چراقلب از گیلیکوژن استفاده می کنه به عنوان منبع انرژی؟
سوالتون غلطه !
عظله قلب به صورت اختصاصی از اسید های چرب استفاده میکنه و بخاطر همین خسته نمیشه !!
عضلات اسکلتی از گلیکوژن استفاده میکنند به دلایل مختلف :
1 . مسیر تامین انرژی از اون به اکسیژن نیاز نداره لزوما و در شرایط هیپوکسی که در ورزش پیش میاد مفیده
2 . گلیکوژن شکل ذخیره ای مناسبیه چون اسمولاریته سلول رو زیاد بالا نمیبره

elistiyan

New Member
لایک ها
379

سوالتون غلطه !
عظله قلب به صورت اختصاصی از اسید های چرب استفاده میکنه و بخاطر همین خسته نمیشه !!
عضلات اسکلتی از گلیکوژن استفاده میکنند به دلایل مختلف :
1 . مسیر تامین انرژی از اون به اکسیژن نیاز نداره لزوما و در شرایط هیپوکسی که در ورزش پیش میاد مفیده
2 . گلیکوژن شکل ذخیره ای مناسبیه چون اسمولاریته سلول رو زیاد بالا نمیبره
ببخشید ممنون از تذکرتون اصلاح می کنم دلایلتون درسته ولی مد نظر من بیشتر دلیل تکاملیشه

elistiyan

New Member
لایک ها
379

من زیاد وارد نیستم ولی خوب شاید به خاطر اینه که گلیکوژن که تو ماهیچه ها مثل ماهیچه قلب ذخیره میشه فقط میتونه توسط خود ماهیچه مصرف بشه. پس از اون استفاده میکنه. (دیدم هیشکی جواب نمیده گفتم یه چیزی بگم بقیه هم نظر بدن):91:
دوست محترم ممنون از پاسختون روی سوال اشکالی داشت که اصلاح کردم تا وسطای جمله درسته گیلیکوژن شکل ذخیره ای کربوهیدرات در سلول های ماهیچه ی جانوریه
روی سوال اصلاح شد دلیلشم خیلی آسونه بیشتر فکر کنین

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

ببخشید ممنون از تذکرتون اصلاح می کنم دلایلتون درسته ولی مد نظر من بیشتر دلیل تکاملیشه
خب اون دو دلیل که گفتم جفتش تکاملی بود . اگر جانداری انرژی برا عضله در طول فعالیت کم بیاره که کلا حذفه از طبیعت !
دلیل اولم رو میگم

elistiyan

New Member
لایک ها
379

تاشما به سوال قلب فک میکنین هرکی دوست داره به اینم فک کنه
آیا انسان فقط میتونه در هوا نفس بکشه؟اگه نه اسم اون ماده دیگه چیه؟

Fallen

Well-Known Member
لایک ها
760

کپسول اکسیژن :4: :4:
بهرحال انسان به اکسیژن نیاز داره . به دلایل بسیاری !!

elistiyan

New Member
لایک ها
379

خب اون دو دلیل که گفتم جفتش تکاملی بود . اگر جانداری انرژی برا عضله در طول فعالیت کم بیاره که کلا حذفه از طبیعت !
دلیل اولم رو میگم
گفتم که کاملا صحیحه ولی یه دلیل کوچولو دیگه داره راهنماییی چرا گلوکز نه؟ نرین تو بحث اینکه اسید لاکتیک تولید میشد اگه 02 کم میاورد و....... به صلاح یه ارگان دیگه این کارو میکنه....دیگه گفتم جوابو ها!

- - - Updated - - -

نیلوفر عزیز این آواتار واسه خودش داستان داره جواب سوالا رو که دادین میگم چه طور ساخته شدن:39:

- - - Updated - - -

نیلوفر عزیز این آواتار واسه خودش داستان داره جواب سوالا رو که دادین میگم چه طور ساخته شدن:39:

elistiyan

New Member
لایک ها
379

کپسول اکسیژن :4: :4: بهرحال انسان به اکسیژن نیاز داره . به دلایل بسیاری !!
به غیر از اکسیژن و کپسول هوا و..... البته تو این روش هم گاز حیت بخش اکسیژنه ولی اونچه تنفس میشه هوا نیست

Wight

New Member
لایک ها
888

نکته انحرافی داره!؟!

Masoud-s

New Member
لایک ها
1,171

قلب بايد براي اسيد چرب تخصص پيدا كنه (نه اينكه گلوكز مصرف نميكنه اصلا) تا در مواقع كمبود انرژي (فند تو خون)با مغز رقابت نكنه(طرد رقابتي شده!!!!)

elistiyan

New Member
لایک ها
379

قلب بايد براي اسيد چرب تخصص پيدا كنه (نه اينكه گلوكز مصرف نميكنه اصلا) تا در مواقع كمبود انرژي (فند تو خون)با مغز رقابت نكنه(طرد رقابتي شده!!!!)
کاملا درسته آفرین :221::221::221:
بله قلب گلوگز هم مصرف میکنه اما به استفاده از اسید چرب تخصصی شده تا با مغز که فقط گلوکز مصرف میکنه رقابت نکنه ممنون از جوابتون

- - - Updated - - -

دوستان عالی بود اما همچنان منتظر جواب سوال سومم
اگر شما هم سوال جالب{دقت بفرمایین جنبه ی خشک درسی نداشته باشه} دارین بپرسین اینطور که معلومه بی جواب گذاشته نمیشه

elistiyan

New Member
لایک ها
379

جوابشو فردا میگم البته اگر کسی جواب درستو نگه

elistiyan

New Member
لایک ها
379

دوستان واقعا جالبه یعنی شما هیچ نظری ندارین؟

بالا