دو کره ی یکسان داریم یکی را با نخ از سقف آویزان می کنیم ودیگری را روی زمین می گذاریم به هر دو کره گرمای یکسانی می دهیم دمای کدام کره بیشتر است؟(از اتلاف گرما از نخ و زمین و... صرف نظر کنید)
بعد از چه مدت؟
چون رسانش نداره پس فقط از طريقه تابش گرما ميده.
اگه همون اول باشه که برابره!اما بعد از مدتي دماي آويزونه کمتر ميشه،چون فضاي بيشتري براي تابش داره.
ممکنه اشتباه کنم!
سوال جالبي بود تا حالا نديده بودم مرسي. حالا يك سوال ديگه كه خيلي آسونه ولي ارزششو داره يك بار روش فكر كنين.
فرض كنين يك استوانه كه از دو طرف محورش به گاري اي وصله رو در نظر بگيرين. جوري كه استوانه ميتونه حول محورش بچرخه. حالا فرض كنين يك گلوله به استوانه اصابت مي كنه. آيا سرعت حركت گاري بعد از برخورد به محل برخورد گلوله با استوانه ربط داره؟
توجه داشته باشين پس از برخورد گلوله با استوانه گلوله ميفته روي گاري و ديگه نسبت به گاري حركتي نداره. استوانه هم بدون اصطكاك ميتونه بچرخه. به نظر من اگه استوانه رو مجموعه اي از ذرات در نظر بگيريد بهتر باشه
توجه داشته باشين پس از برخورد گلوله با استوانه گلوله ميفته روي گاري و ديگه نسبت به گاري حركتي نداره. استوانه هم بدون اصطكاك ميتونه بچرخه. به نظر من اگه استوانه رو مجموعه اي از ذرات در نظر بگيريد بهتر باشه